Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 280S W108 שנת 1972

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברה יותר משנה ובינתיים התקדמתי לאיטי

לפני הכל הותקנו סמלים חדשים.. עכשיו אפשר לעבוד.

הרדיאטור מנחושת-אחרי 40 שנה כמו חדש ,כך שפתיחת אמבטיה עליונה וניקוי עם חוטר,פירוק הצנרת והלחמות חדשות נותנים שקט תעשייתי לעוד 40שנה:?

הפרונט..(מסתבר שהמשולשים היו רופפים מכיוון ששני הברגים העליונים היו פתוחים,חסכתי לי הרבה עבודה וכסף:-D,הידוק ואיבטוח והכל כמו חדש)מיסבים, קד' חדשים,גירוז מלא.

הוחלפו,צנרת דלק,פלגים,פלטינות,מסננים,שמנים.

בית טרמוסטט שופץ.

חיווט חשמל סודר והולחם מחדש בתא המנוע.

בית מסנן האוויר שוייף עד להורדת כל החלודה וחשיפת המתכת,לאחר מכן צביעת צבע יסוד ועוד שתי שכבות צבע.

הפנסים עברו ניקוי וצביעה,רפלקטורים(הוזמנו מחו'ל) חדשים והתאמה לנורות H-4 לראשי, ולפנסי ערפל H-1.

בצד המכני עדיין חסרים לי חלקים

יש שני קליפרים קד' שונים על הרכב!!! מחפש קליפר ATE19,למי שיודע היכן להשיג או שיש לו משומש,אשמח.

מחפש גם פן קלאצ' חדש.

לגבי הקוסמטיקה,פירקתי את הדשבורד,יש לו סדק קטן,יישלח לחבר לשיפוץ ונראה.

חלקיי העץ עוברים תיקון ושיפצור, מקווה לטוב.

הבודי יחכה לתורו בסוף.:wink:

זהו לבינתיים,אשתדל להעלות תמונות בקרוב

בברכה

ערן

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

פורסם

תהנה, רכב נפלא!!!

אם אתה מחפש מנוע (ספייר?...) כזה אני מכיר מישהו שמעונין למכור.

תבדוק טוב טוב משולשים תחתונים לגבי סדקים. הם נראים מאסיביים מאוד אבל נוטים להשבר בפתאומיות באוזן שליד הבורג ברגע הכי פחות צפוי.

קליפר כזה אני מניח שתוכל למצא אצל אדמונד או מרכז איילון, ותשלח לשיפוץ ב "שולמן הבלם"

פורסם
תהנה, רכב נפלא!!!

אם אתה מחפש מנוע (ספייר?...) כזה אני מכיר מישהו שמעונין למכור.

תבדוק טוב טוב משולשים תחתונים לגבי סדקים. הם נראים מאסיביים מאוד אבל נוטים להשבר בפתאומיות באוזן שליד הבורג ברגע הכי פחות צפוי.

קליפר כזה אני מניח שתוכל למצא אצל אדמונד או מרכז איילון, ותשלח לשיפוץ ב "שולמן הבלם"

תודה על ההתייחסות

בימים הקרובים אעשה לו שטיפה הגונה עם ספירט על כל השלדה ואז אעבור עם פנס כמו בפסח לחיפוש חמץ!:-D

בברכה

ערן

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברים

היום בשעה טובה הגעתי לקומפיוטסט ראשון מזרח,קצת חיכיתי בתור (בכל זאת ,שישי בבוקר)

מהרגע שנכנסתי למסלול ועד לקבלת המדבקה המיוחלת עברו לא יותר מ-15 דק'

פשוט נעים לשייט על הטנק הירוק

עכשיו אפשר להמשיך לקוסמטיקה

תודה לכל מי שתרם לחזרתה לכביש של ירוקת העין...:wink:

בברכה ערן8)

• תוכן חדש...