Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה תמונות של איך המערכת שלי מותקנת, בעיקר הבניה החדשה בבגאז' :-)

המגבר הקרוסים מוסתרים לגמריי, ולא עושים פוזה של ערסים ופחות קורצים לגנבים.

המערכת בתכנון שלי הייתה זולה יחסית אבל גם איכותית.

הרכיבים הם

מגבר: mac audio Z 4100 White Edition, קניתי באוסטריה במדייה מרקט, זה עולה שמה 99 אירו! לעומת 800₪ בארץ

רדיו דיסק: פיוניר 4050, יש לו 3 יציאות למגבר, usb אחורי, ואין לו את השטות המיותרת של פאנל חשמלי. בדיוק מה שחיפשתי :-)

קומפוננט: Alpine SPR-17S, נקנה באמריקה ואפילו שהוא לא מותקן בצורה שהוא תוכנן להיות בה (הטוויטרים מקדימה והוופרים מאחורה), הוא נשמע מעולה, ומאז שנוסף המגבר, עוד יותר מעולה.

חסרים לי: הגבהות בדלת כדי להעביר את הוופרים לדלתות סוף סוף

וסאב - פה אני ישמח להמלצות שלכם. סאב אין לי בעייה לקנות יד שנייה, אפילו עדיף (כי אז מקבלים תיבה "מתנה"). תקציב 600₪. (סגנון מוזיקה - אלקטרונית, טראנסים)

ונעבור לתמונות :-D

זה ה"פלטת מגברים" שלי:

36709074.jpg

הפלטה בעצם בנוייה כמו שולחן נמוך, והמגבר והקרוסים מותקנים הפוך מלמטה של השולחן. את השולחן הזה שמתי מתחת לשטיח של הבגאז', וככה קיבלתי בגאז' שטוח (מה שאין בפיאט אונו בדרך כלל) ו2 תאי אכסון בצדדים :lol:

קראתי טענות שלא טוב לשים את המגבר הפוך כי האוויר החם בכאילו יעלה ללמטה של המגבר וכו', אבל הגופי קירור של המגבר הזה הם בצד, אז אני חושב שזה בסדר. ואפילו שהמגבר מתחת לשטיח בדקתי והוא לא מתחמם. כנראה שה5 סנטימטר רווח שיש לו מספיקים.

ככה הבגאז' נראה עם הפלטה בפנים:

29808018.jpg

ככה הטוויטרים מותקנים:

63697167.jpg

ככה בערך אני יתקין את הוופרים:

attachment.php?attachmentid=22084&d=1103664426

וסתם תמונה מצחיקה של אונו אחרת בארץ, הוא בטח לא קורא בקארז פורום :lol: :lol: :lol:

29892166.jpg

אני ישמח לתגובות, הערות, שאלות :-P

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תתחדש על המערכת

התקנה יפה מאוד,רק כמה דברים שהייתי ממליץ לך לתקן

1.כבל של הטויטר אפשר להחביא את החלק שמבצבץ בתוך הגומיה של הדלת ככה לא ישאר חוט חשוף

2.החוטים של רמקולים האחוריים כנ'ל אפשר להעביר אותם דרך הריפוד הצדדי פחות לחשוף חוטים

סה'כ התקנה יפה תתחדש ותהנה

פורסם

איך בדקת את החימום של המגברים?

אתה צריך לנסוע איתם זמן מכובד בווליום שאתה שומע בדר"כ ..ולבדוק אותם..לא בעמידה עם בגז' פתוח!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...