Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פקחי חנייה, ת"א, שבת יש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח יש פחות פקחים, אבל לא כדאי להסתכן, עדיף לחנות בצורה חוקית.

בשבת יש הרבה יותר אופציות לחניה בחינם - תחנות אוטובוס, מקומות שמותרת חניה בלילה ובשבת (בד"כ צבועים באדום-אפור), כחול לבן (אם אין שלט לתושבי האזור בלבד).

פורסם

לפני שנה חניתי באחד הרחובות הפנימיים(רחוב די רחוק ,מאד לא מרכזי ומאד מאד שקט) ליד בית האופרה בטיילת,יום שבת שעה 1 בלילה קיבלתי דו"ח.

גם אני הייתי בטוח שבשעה 1 בלילה הפקח כבר ישן לו,טעיתי.

פורסם

הפקחים בת"א למיטב ידיעתי עובדים משש בבוקר עד 2 לפנות בוקר, אבל אני לא בטוח 100 אחוז אז לא לסמוך על זה.

זה בכל ימות השבוע - יש לי חברים שחטפו דוחות גם ב-00:47 בלילה בין שישי לשבת.

בלילה החניה בכחול לבן חופשית, למעט במקומות שיש שלט בתחילת הרחוב שמגדיר חניה לבעלי תו מסויים בלבד.

אדום-אפור זה קטעים עם הגדרות מיוחדות, בד"כ בלילה מותר לחנות אבל יש לקרוא את השלט בתחילת הקטע.

יש חניות נכים שהן רק בשעות היום ובלילה מותר לחנות.

בלילה בין שישי לשבת מותר לחנות בתחנות אוטובוס בעיקרון (אין היתר בחוק, אבל לא נותנים דוחות)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בלילה מותר כל השבוע לחנות בתחנת אוטובוס.

בסופי שבוע מותר משישי אחה"צ כשנגמרים האוטובוסים עד שבת אחה"צ/ערב כשמתחילים האוטובוסים.

בקיצור, כל זמן שהאוטובוסים לא פעילים מותר לחנות :-)

למרות שהיו שמועות שמתחילים לעשות על זה בעיות אבל לא שמעתי בינתיים על דוחות ויצא לי לפני כמה שבועות לחנות משישי בערב עד שבת בצהריים בתחנת אוטובוס ברחוב ראשי ולא היו בעיות.

פורסם

הסתדרתי עם אפור אדום, גמרתי לעבוד ב 22:00 ונסעתי לארוחה אצל חבר ליד הבימה, בד"כ הוא מבקש מהשכן רשות לחסום את החניה שלו , אבל הפעם החוצפן מצא אישה, כזאת אמיתית, חיה ונושמת יענו תלת-מימדית ,ואלו כמנהגן

באות עם אוטו משלהן, שהותיר מרווח צר מידי להכנס, חיפוש ברחובות הצדדים הניב אפס מקום כשסוף סוף היה נדמה שמצאתי איזה מרווח כחלחל לבנבן, זיהיתי בחושך על קטנוע בחור עם חולצה תכלכלה חשודה,

פתחתי את החלון ולא טעיתי: פאק ...פקח,

לשאלתי ענה שהוא מחלק כרגע דוחות, עייף מותש ורעב נסעתי הביתה, שם לפחות

לא מסתובבים הבוזזים במדים.

• תוכן חדש...