Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

רציתי לדעת האם קלאץ בסוף חייו או קלאץ דפוק יכול לחנוק קצת את המנוע?

כי אצלי בדימקס2004 לפני כמה חודשים עשיתי טיפול בחברה והבוחן אמר לי שהקלאץ אצלי בסוף חיו אבל אני לא החלפתי אותו כי אין לי זמן והוא עדיין נוסע, אז כזה תקופה אני מרגיש שרמת הכוח בטנדר ירדה באיזה 15-20 קמ"ש, מה אתם אומרים? שייך לקלאץ משהוא?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

תשמע אני זוכר שהחלפתי קלאץ ברכב (הסיבה היתה בגלל המיסב לחץ שהיה גמור בכלל ) על הדרך כשהוצאנו ראינו שהקלאץ שלי היה פשוט גמור , אין לי מילים לתאר אפילו איך הרכב נסע אחרי זה :wink:

פורסם

אני אתאר לכם בדיוק את המצב אצלי,

לפעמים אם אני עומד בעליה קשה מאוד ומתחיל לנסוע, אני נותן גז עד הסוף והטנדר בקושי בקושי מתחיל לזוז, והקלאץ כמעט מורם עד הסוף אבל מרגיש כאילו הוא תופס את הטנדר וחונק אותו ממש, למשל אתמול ניסיתי לחזור רוורס עליה לא קשה במיוחד איזה 15 מטר אז בקושי נסע ברוורס ומרגיש כאילו הטנדר חנוק מדי, אז מה יכול להיות הסיבה האם זה באמת הקלאץ?

אא ד"א פעם מישהוא אמר לי שיש קלאץ ספורטיבי לטנדר וזה עוזר המון, מישהוא שמע על זה?

פורסם
אם אתה מרגיש שהטורים עולים אבל הכח לא עובר לכביש הבעיה בקלאץ' .

אצלי זה מורגש בהילוכים ראשון ורוורס ,בשאר ההילוכים זה בסדר יחסית.

האם מדובר בקלאץ לא תקין ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

גם אצלי הבעיה העיקרית היא בזינוקים קשים בראשון וברוורס, אבל בנסיעה בהילוכים יותר גבוההים הרגשתי שרמת הכוח הכללית ירדה קצת ,

והיתכן ש- 120 קמ"ש אני כבר על 3000 סל"ד, והמקסימום אצלי זה 4000 סל"ד יעני אני בקושי יכול לחרוג מ 100 קמ"ש כי מעל 3000 סל"ד זה כבר לא בריא למנוע מה דעתכם?

פורסם

כבר ענו לך כאן בנושא הקלאצ' והשפעתו על הנסיעה ברכב.

לדעתי הבעיה מתאימה מאוד לתופעות שציינת.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תעשה בדיקה פשוטה,שלב להילוך ראשון,הרם את בלם היד,תן גז בריא ושחרר את דוושת המצמד,אם המנוע נכבה במידית המצמד תקין,אם לא המצמד מחליק.

רצוי לעשות בדיקה זו בעליה.

פורסם

דווקא את הבדיקה הזאת לא עושים בהילוך ראשון,כי טנדר טורבו דיזל לא בהכרח יכבה בהילוך ראשון.

תנסה יותר בכיוון של הילוך 4 ותראה אם הרכב לא נכבה.

משמע הרכב ממשיך לעבוד,ולא מתכבה.

פורסם

עדכון-

לפני איזה שעה התנעתי את הטנדר ניסיתי לשלב לרוורס אז הוא נתקע ולא נכנס, נסעתי בראשון שני שליש ורביעי הכל תקין, יצאתי מהעיר באתי לשלב לחמיש גם לא נכנס, בא חבר שלי מוסכניק בדק שמן גיר ואמר לי שהבעיה היא בתוך הגיר וצריך להחליף גיר שלם!

מה דעתכם, האם באמת צריך גיר או משהוא מסביב?

ואם כן איפה בצפון אני יכול למצוא גיר לדימקס?

פורסם

טוב אז הלכנו קנינו גיר מפירוק, באנו להרכיב אותו ואיזה באסה חסר לו חור לחיישן סיבובי מנוע,

עכשיו צריך ללכת מחר עוד הפעם ולנחליף גיר,

אבל מה דעתכם אי אפשר לשפץ את הגיר שלי?

• תוכן חדש...