Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדשה כאן...אז קודם כל ישר כח לכל המייעצים! זה באמת עוזר למי שלא מבין כמוני.

אז לענייננו...

יש ברשותי תקציב של 38K ואני מחפשת רכב אמין ,חסכוני בדלק בשנים 2001-2003 ואוטומט.

מה אתם אומרים על פולקסווגן פולו (דגם הקומפורטליין)?

ראיתי ביד 2 אחת מודל 2002 עם 110000 ק"מ יד 2 פרטית. אבל בעלת הרכב דורשת 40K ש"ח

שזה בערך 2500 מעל המחירון.

זה נראה לכם שווה בדיקה?

או שבכל מקרה לא לקנות מעל המחירון?

תודה לעוזרים.:-)

פורסם

שלום,

מניסיון הפולורכב אמין יחסית, מהנה לנהיגה ובטיחותי ואני ממליץ בחום.

לגביי קניה מעל המחירון לפעמים זה אכן מצדיק את השקט הנפשי אם הרכב שמור אבל למה שציינת אני לא היתי משלם מעל המחירון.

תפתחי באתר YAD2 באזור ירושלים יש פולו כסופה עם 71 אלף קלומטר במחיר מחירון.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

בשנים האלו הפולו לא הייתה מוצלחת בכלל!

הייתה כזו להורים שלי והרכב הזה הוציא לנו את הנשמה למרות ששמרנו עליו והוא היה מלוקק!

ממליץ על פאביה מאותה שנה גם יותר זולה והרבה יותר איכותית.

הפלסטיקים בפולו בשנה הזו של 01-03 גרועים מאוד (לא יודע מה היה אחרי זה)

והאמינות- לא מציאה.

פורסם

אני הייתי מותח את התקציב טיפה ורוכש רכב מאחת מחברות ההשכרה.

אלה עדיין רכבים שעוברים טיפולים מסודרים (לפחות בחלק מחברות ההשכרה) ולמרות הק"מ הגבוה יחסית לשנתון, הן שמורות היטב.

אין מה לעשות - לרכב ישן יותר יש את הבלאי שלו, גם לזמן יש את השפעתו על מכלולי הרכב.

לחסוך עכשיו 10K במחיר הרכישה ולהוציא אותם בשנה הראשונה עם הרכב על תיקונים שונים ומשונים זה פשוט לא דבר חכם.

תבדקי את ההיצע בחברת ההשכרה - את תראי שיש שפע של מכוניות שמתאימות לצרכיך, ביניהן הסיריון. קחי אחת מהן לבדיקה, התעקשי על תיקון הליקויים שיימצאו ובא לציון גואל.

פורסם
אני הייתי מותח את התקציב טיפה ורוכש רכב מאחת מחברות ההשכרה.

אלה עדיין רכבים שעוברים טיפולים מסודרים (לפחות בחלק מחברות ההשכרה) ולמרות הק"מ הגבוה יחסית לשנתון, הן שמורות היטב.

אין מה לעשות - לרכב ישן יותר יש את הבלאי שלו, גם לזמן יש את השפעתו על מכלולי הרכב.

לחסוך עכשיו 10K במחיר הרכישה ולהוציא אותם בשנה הראשונה עם הרכב על תיקונים שונים ומשונים זה פשוט לא דבר חכם.

תבדקי את ההיצע בחברת ההשכרה - את תראי שיש שפע של מכוניות שמתאימות לצרכיך, ביניהן הסיריון. קחי אחת מהן לבדיקה, התעקשי על תיקון הליקויים שיימצאו ובא לציון גואל.

אם כבר השכרה הייתי (ז"א אני לא אבל זו אופציה שכדאי לשקול)

בתקציב שלה לוקח אוואו בכייף אפשר למצוא בסכום הזה שנת 2005-2006. וזה רכב חסכוני יחסית ושנתון גבוהה.

בחברות ההשכרה והליסינג לא תמיד מטפלים ברכבים כמו שצריך. אפשר למצוא בקלות אוואו יד ראשונה ולבדוק הסטוריית טיפולים במורשה במחיר טוב ושנתון גבוהה.

פורסם
בשנים האלו הפולו לא הייתה מוצלחת בכלל!

הייתה כזו להורים שלי והרכב הזה הוציא לנו את הנשמה למרות ששמרנו עליו והוא היה מלוקק!

ממליץ על פאביה מאותה שנה גם יותר זולה והרבה יותר איכותית.

הפלסטיקים בפולו בשנה הזו של 01-03 גרועים מאוד (לא יודע מה היה אחרי זה)

והאמינות- לא מציאה.

היתה לי כזו חדשה מהחברה במשך 4 שנים. אפס תקלות. לא פלסטיקה שבורה ולא נעליים.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
היתה לי כזו חדשה מהחברה במשך 4 שנים. אפס תקלות. לא פלסטיקה שבורה ולא נעליים.

גם שלנו הייתה חדשה מהחברה, החזקנו אותה 5 שנים להלן רשימת התקלות:

מצערת נסתמת (אינספור פעמים)

קצר במנגנון חלונות החשמל שגרם לזה שנלכדתי ברכב שהוא התחיל לעלות באש (חפש הודעות שאני כתבתי לפני המון שנים)

משאבת מים שהתקלקלה

קלאץ' שבק חיים ב 60 אלף ק"מ

רעידות ברכב.

נורת ABS כל הזמן נדלקת ושבאים למוסך לא מוצאים תקלה במחשב.

היו עוד ואני פשוט לא זוכר.

לגביי הפלסטיקה היא חרא של פלסטיקה ואין על זה ויכוח לא ייתכן שרכב אחרי שנתיים מתחיל לקרקש

בעוד שבפאביה/סיאט לאון/טולדו מאותה שנה שעשתה הרבה יותר ק"מ אין שום קרקוש.

לזכותה יהמר שהיא חסכונית בדלק (גיר רגיל הייתי מגיע איתה בכייף, מחוץ לעיר ל 21 ק"מ/ל'.

האוטו שלנו טופל במוסך מורשה טיפולים כמו שעון האוטו היה שמור ולא היה קרוע. לעומת זאת הייתה לנו לפנייה איביזה 1.3 שנת 94 שקנינו בזמנו חדשה מהחברה. 170 אלף ק"מ, 8 שנים, והחלפנו רק מצבר ומשאבת דלק. זהו. עם הפולו נסענו בסביבות 110 אלף ק"מ והיא עשתה הרבה יותר צרות.

אגב בתקציב שלך נכנסת בכייף לאון או טולדו שנת 2002 1.6. ממליץ בחום.

פורסם

תודה לכולם על התגובות...

אני בהחלט אשקול שוב אם לקנות פולו. גם הבנתי שהיא די יקרה לאחזקה

וכל טיפול הכי קטן יכול להגיע לאלפי שקלים.!!!

אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע...

מה לגבי מאזדה לאנטיס בשנים 2001-2003 ?

איך היא מבחינת טיפולים? חלקים יקרים?

הבנתי שהיא די צמאה בדלק זה נכון? או שלא נורא?

פורסם

תשובה לאיתמר...

תודה על ההצעה אבל אין מצב שאני קונה אוואו אחרי מה שקראתי עליה פה.(בפורום)

פורסם

דרך טובה לבדוק עלות אחזקה היא במוסך ולא אצל "אמרו לי , סיפרו לי".

לצורך עיניין למותג יפני עממי פנס ראשי עולה 2200 ש"ח (B4), וטיפול של מגאן במורשה עולה כ 800 ש"ח.

רוצים רק לחסוך אז קונים פיאט אונו 45 מטפלים בו בחניה ליד הבית.

פורסם
תשובה לאיתמר...

תודה על ההצעה אבל אין מצב שאני קונה אוואו אחרי מה שקראתי עליה פה.(בפורום)

לאון סיגנו 2002 1.6 ידנית:

אחרי כמעט שנתיים של אחזקה ו 30000 ק"מ התרשמתי כך:

אמינות: דיי טובה, למעט דברים קטנים (חלון שנפל, מצבר שנגמר, שוב זה אוטו שמעל 7 שנים על הכביש זה בלאי סביר מאוד)

צריכת דלק: מעולה. 1 ל 10 בעיר, 1 ל 16 מחוץ לעיר (עם מזגן), מדוד.

נוחות: דיי טובה, אמנם טיפ-טיפה קשה אבל לא כ"כ רציני. (צמיגים טובים משפרים את המצב אגב המידה דיי נפוצה והצמיגים לא יקרים)

פלסטיקה: מעולה! בכל זאת בפנים היא בדיוק כמו הפאסט והאודי A3. האוטו כבר כמעט 8 שנים על הכביש ואין שום רשרוש!

במוסך: שוב צריך למצוא מוסך טוב ואמין. הטיפולים לא כ"כ יקרים: טיימינג בסביבות 1000 ש"ח במורשה (בפולו למשל הטיימינג הרבה יותר יקר כי מדובר במנוע 16V, ויש לו 2 רצועות ו 3 מותחנים הטיימינג עולה בסביבות ה 2000)

טיפול קטן 350 ש"ח, טיפול גדול 800 ש"ח. טיימינג אחת ל 90 אלף ק"מ או ל 3 שנים, הקודם מבניהם.

טיפולים כל 15 אלף ק"מ או שנה, הקודם מבניהם.

האוטו מאובזר בכל טוב ובמחיר שלו זו מציאה אמיתית:

לאון או טולדו דגם סיגנו 2002 גיר רגיל עולה בסביבות 33 אלף, מאובזרת ב: 2 כריות אויר, בקרת אקלים אלקטרונית, מראות חשמליות מתקפלות ומחוממות, מחשב דרך, פנסי ערפל, 4 חלומות חשמל, ABS...המחיר פשוט מצחיק!

ממליץ בחום, המשפחה שלי התאהבה באוטו :).

• תוכן חדש...