Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בארצות הברית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני נהג חדש (בן 17 וחצי)

בעל אזרחות אמריקאית +ישראלית

אבל עם רישיון ישראלי

יש איזהו דרך להשכיר רכב בארצות הברית עם ביטוח מתאים כדי שאני יוכל לנהוג

המחיר לא משנה..

מישהו יכול למצוא לי חברה שמשכירה (שוב המחיר לא רלוונטי כמה שיעלה יעלה) לנהגים חדשים בארצות הברית?

תודה רבה

זה מאד חשוב!

מאור!

פורסם

אתה מתכוון לשכור לבד, או שיהיה איתך נהג נוסף שמבוגר ממך?

כשאני הייתי בן 18, טיילתי בארה"ב עם ההורים. שכרנו רכב כמובן כשאבא שלי הוא הנהג, אבל שילמנו על נהג נוסף שזה הייתי אני. לא היו בעיות כלשהן.

אני לא מכיר את החוק האמריקאי ולא יודע האם יש הבדל בין גיל 17 ל-18, אבל תחת ההנחה שאין הבדל ושהחוק מאז (9 שנים) לא השתנה, לא צפויה לך בעיה כלשהי.

את הרכב שכרנו בחברת NATIONAL.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אחת החברות הגדולות ביותר בארה"ב

http://www.alamo.com/

אתה לוקח את הרכב איפה שאתה רוצה, מחזיר איפה שאתה רוצה. אפילו יש להם אוטובוסים מיוחדים מהשדה אל הרכב, רק נותר לכוון את הג'יפיאס ולנסוע לכל מקום שתחפוץ. בקיצור, אמריקה.

* לגבי GPS. מציעים לך להשכיר ג'יפיאס במשהו כמו 10 דולר ליום. כיום ניתן לקנות GPS בארהב כולל המפות של כל צפון אמריקה (גם קנדה) במשהו כמו 100-150 דולר. אז עדיף לקנות.

• תוכן חדש...