Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי ביצעתי הסבה לגז במוסך ג'י גז בחיפה. מכוניתי היא מיצובישי לנסר שנת 2005. כאשר אספתי את המכונית מהמוסך המוסכניק ציין בפני שכאשר אתניע את המכונית מנורת הצ'ק מנוע תדלק- אך זאת למשך שלושה תידלוקים. נוסף על זאת לאחר מכן יצאתי לנסיעה עם המוכנית- על גז בלבד, תוך 63 קילומטרים רבע מן המיכל נגמר ולאחר מכן כאשר המד הראה שנסענו 130 קילומטרים ירד רבע נוסף . שאלתי היא האם מי מהתופעות הגיונית? המוסכניק בג'י גז טען שהמכונית מתרגלת- בנוגע לשתי התופעות, וכי תוך שלושה מיכלים היא אמורה להפסיק לנהוג כך. נוסף על זאת האם יכול להיות קשר בין העובדה שהצ'ק מנוע דולק לבין הזלילת דלק?. ראוי שאציין שגודלו של המכל הוא 80 ליטר, כך שלמעשה נטו יש בו 64 ליטר (מותירים מקום נוסף להתפזרות הגז). תודה רבה- נופר.

פורסם

לי יש מערכת גז על קרייזלר וויג'ר ואני מאוד מרוצה

לגבי מד כמות הגז,אל תתרגש,יש שם אי דיוקים ובפועל גם כשתגיע לנורה האדומה תוכל ליסוע יותר ממאה קילומטר בלי בעיה

לידיעתך,על המיכל עצמו ישנו מד שאמור להיות מדוייק יותר ממה שמותקן לך מול העיניים

לגבי נורת check engine- גם לי היא נדלקה וכבר הלכתי למתקין פעמיים (אני עם המערכת כבר שנה) והיא עדיין אוהבת להידלק מידי פעם,הבנתי שזה קשור בכך שהתערובת עשירה מידי-סע אל המתקין שיכוון לך את המחשב של המערכת

מירון

Audi A4 3.0

• תוכן חדש...