Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי סאב של דראגסטר דגם 125 שהספקו 150RMS. הסאב מחובר בגישור לשני ערוצים במגבר 4 ערוצים של almani 800W שנותן לפי קטלוג היצרן 100 RMS לערוץ ( אני מאמין שזה יותר משהו באזור ה70) הגיין של הסאב נימצא בדיוק באמצע.

הסאב נרכש יחד עם המגבר חדש ונימצא אצלי מעל 3 שנים. כל הזמן הכל עבד בסדר, עד שלפני כמה ימים התחלתי לשמוע רעשים מוזרים ברמקולים, כמו תיקתוקים או רעש של משהו כמו השראה חשמלית ששומעים ברמקולים.

לאחר בדיקות רבות גיליתי היום שהסאב הוא שמייצר את הרעשים כשהוא עובד, שמנתקים אותו אין כלום. הרעשים נוצרים בסוג מסויים של תדר כי הוא עובד אבל עם רעשים, בנוסף קרה לו היום שהוא הפסיק לפעול ורק שלחצתי עליו קצת עם האצבע הוא חזר להשמיע קולות.

 

האם מישהו יודע האם הסאב נישרף? עומד להישרף? או שזה יכול להיות משהו אחר? ואיך נימנעים ממקרים כאלו ?

 

תודה מראש לעונים והעוזרים.

פורסם

מיזה חששתי... בטוח שזה זה? ( אני מנסה לנחם את עצמי)

 

ועכשיו ברצינות. איך אני נימנע ממצב כזה בסאב הבא? האם סאב הופר העל הספק גדול יותר שיחובר לאותו מגבר לא ימות כמו זה? האם צריך לכוון בצורה שונה מהמגבר/ מערכת? ואיך?

×
×
  • תוכן חדש...