Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד פוקוס טרנד-X אוטומטית, והייתי בטוח משום מה שצריך לעשות טיפול כל 25 אלף או שנה.

מסתבר שמדובר ב-15 אלף או שנה (כמובן המוקדם מביניהם).

היום הרכב בן שנה ועם כ-20 אלף. התקשרתי למוסך מורשה כדי לברר את המשמעות ומה שאמרו לי זה שלמעשה האחריות על המנוע התבטלה, ושאין שום דרך לתקן זאת.

הדבר שהם המליצו לי לעשות זה לבוא עכשיו לטיפול, וגם לבוא ב-30 אלף, ואז עדיין האחריות לא תשוב על כנה - אבל אם יהיה מקרה של תקלה במנוע אז יש סיכוי טוב יותר שפורד יבואו לקראתי ויתייחסו לזה כאילו יש אחריות.

שאלתי היא:

א. האם מישהו מכיר דרך כן לשחזר את האחריות בצורה מלאה?

ב. אם ממילא האחריות התבטלה, האם כדאי לעבור לטפל במוסכים לא מורשים (או במילים אחרות עד כמה שווה האמירה שאולי יבואו לקראתי אם אמשיך לטפל במורשה?...)

תודה.

פורסם

אני ממליץ לך לגשת למקום רכישת הרכב ולברר למה אתה היית בטוח שהטיפול הוא כל 25000.

לאחר מכן אם זה באמת הטעות שלהם שינסו לעזור לך.

כמובן שאם אתה אשם ולא עשית טיפול בזמן , זאת בעיה שלך.

לעומת זאת מכיוון שלא בדובר במכשיר די וי די אני ממליץ לפנות בכתב ליבואן וליצרן אם צריך.

לא לוותר כל כך בקלות .

מבחינה מכאנית לא נראה לי שיש נזק .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אני ממליץ לך, פשוט לגשת מיידית לטיפול, ובפעם הבאה - לשים לב. זה הכל. לא אמור להגרם נזק. רוב הרכבים

אינם ניזוקים במנוע במשך שנות האחריות.

חבל לבזבז אנרגיה על "למה חשבת ככה או אחרת".

alfa 156 2.5.

פורסם

מה הטעם לטפל אחרי 20K ולטפל אחרי 10K אם היצרן אומר לטפל כל 15K.

הטיפול של ה10K נשמע טיפשי הרי לאחר טיפול ה20 אתה יכול לחזור לטפל כל 15 אתה לא צריך לכפר ולטפל אחרי 10K, אלא אם אתה רוצה לחזור ולאזן את מרווח הטיפולים.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

• תוכן חדש...