Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני זקוק לעצתכם הטובה.

השבוע (א.י.ה.) יצטרף אל משפחתנו תינוק/ת חדש/ה, אי לכך ובהתאם אנו נאלצים לרכוש רכב גדול שיוכל להכיל שני פעוטות

ואם דאגנית בנוחות וברווחה במושב האחורי. לאחר קריאה ממושכת במדורי מודעות מכירת המכוניות ולא מעט טלפונים ואף אי אלו ביקורים באגפי מכירת הרכב המשומש של סיטרואן, רנו וUMI הגעתי למסקנה שככל שנגלה לעיני,

נציגי המכירות של חברות אלו אינם מעוניינים בפשרה הוגנת אלא בדחיפת רכבים בעלי קילומטראז' גבוה במחירים מופקעים.

בשלב הבא עשיתי את אשר לא היה עולה על דעתי רדופת ההפחדות וההתרעות והתקשרתי לכמה חברות ליסינג/השכרה

וביררתי מה מצאי הרכבים העומדים לרשותם.

אלדן הציעו לי לרכוש פורד מונדאו, שנתון 2007, השכרה, בעלת 55,000 KM בתמורה ל76,000 אלפי ש"ח. לדברי נציג המכירות שלהם לרכב האמור נותרה אחריות יצרן בת חצי שנה.

בהתחשב בהצעות המכירה מפרטיים ומסוחרי רכב שהופיעו בשבועות האחרונים בלוחות המכירה היתה זו על פניה הצעה

סבירה ביותר. האם אני מפספס משהו ? האם יש למישהו עצה לתת לי אשר תגרום לי לחדול מהתעניינות בעסקה זו ? האם

ידוע לכם אם הם יענו לדרישת הרחבת אחריות למנוע והגיר בעוד חצי שנה ? בונוסים וצ'ופרים אחרים שהם רגילים לתת ללקוחות תובעניים? איך עלי לקרוא את ספר היסטורית הטיפולים ודו"ח הבדיקה? האם עלי לתת לצוות מוסך הבדיקה לעשות עבודתו ללא הטרדה מיותרת מצידי או שמא כדאי וחשוב לדרוש מהם לבדוק בקפידה בעיות המיוחדות למונדאו ?

פרטים נוספים - הקילומטראז' שמשפחתנו נוהגת במשך שנה ממוצעת הוא כ27,000 KM

- אנו גרים במעלה מדרון הררי באורך של כ10 KM כלומר עליות וירידות הרריות הן עניין יום יומי עבורנו.

- איננו נוהגים באגרסיביות.

- קיים אח באנגליה הנוהג בעצמו על מונדאו וביכולתו לשלוח לארץ חלקי חילוף אם וכאשר יהיה לנו (ח"וח) צורך בהם.

בקישתי הרבה ואסתפק ברצון גם בתשובות חלקיות,

עצתכם הנבונה והמהירה מוערכת מאוד.

תודתנו נתונה מראש לכל המשיבים.

פורסם

למה לרכוש רכב מחברת ליסינג ?

מדוע לא לחפש רכב מיד פרטית עם היסטורית טיפולים מסודרת ?

באופן אישי אני לא הייתי הולך על המונדאו, מנוע 2.3 ליטר אשר מראה חיבה לדלק , והק"מ הגבוהה יחסית שאתה עושה מביא אותי למסקנה שאולי כדאי לשקול מסגמנט נמוך יותר כגון קורולה \ פוקוס \ מאגאן \ 3 , אשר לא יתקשו לבצע את המטלה בחיסכון כספי ניכר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

קח גם בחשבון שכאשר תצטרך למכור את הרכב, יהיה עליך להוריד משמעותית ממחיר המחירון בגלל שהיה בחברת השכרה. לפי יצחק לוי מדובר בהורדה של לפחות 10-15 %.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

מדובר על מונדאו 2007 כך שהמנוע הוא מנוע 2000

אם אני לא טועה המחירון הוא כ-90000 ש"ח כך שהמחיר סביר למדי בהתחשב בעברו של הרכב.

כמי שקנה בחייו כמה וכמה רכבי מנהלים מהשכרה, אני לא רואה סיבה למה לא לבצע את הרכישה.

נכון אמרו קודמיי שכשתמכור תצטרך להוריד במחיר - אך במקרה זה אתה קונה כבר במחיר נמוך.

שים לב שבקנייה מהשכרה אם אתה לא קונה ישירות מהחברה יש לבדוק בשבע שאין באוטו איזה פגם בגללו הוא זלג לסוחר ולא נמכר ישירות ע"י חברת ההשכרה.

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כפי שחלק מקודמי אמרו פה, אין מניעה לקנות רכב מליס/ השכרה אם המחיר סביר והנתונים טובים.

קנה רק ישירות ממגרשי החברות ולא משום גורם אחר (שאינו פרטי, הכוונה). אתה יכול להיות בטוח וודאי שרכב שנמכר ע"י

חברה גדולה ומכובדת כזו לצד שלישי, הוא רכב שהיא לא רצתה להתעסק איתו עקב עבר תאונתי גדול או תקלות בלתי פוסקות.

ברור שרכב בעל נפח קטן יותר יהיה חסכוני מעט יותר, אך מדברייך הבנתי שאתה מעוניין ברכב גדול יותר, ומכאן ברור שגם הנפח יגדל.

המונדאו היא רכב מצויין. נעים מאד, חזק מאד (כמובן יחסית למנוע 2 ל'), מרווח. שנת הדגם הזאת נהניית גם מאמינות גבוהה יחסית כיוון שמדובר על רכב בשל מאד לקראת ההחלפה לדגם חדש.

בנתונים שנתת, 55 אלף ק"מ הם כלום ושום דבר. גם המחיר סביר (אולי תגרד עוד משהו אם תגיע לסגור עם מזומן).

בקשר למכירה, אתה קונה בזול ותמכור בזול. לכל רכב יש מחיר.

תיקח לבדיקה בכל מקרה כמובן. תתעקש על תיקון של קשקשיאדה אם תמצא (שריטות, פנים הרכב כגון שטיחים אפילו), מצב צמיגים וכו'.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...