Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטבע הפרפקציוניסטי שלי הוא הגורם לשאלה הבאה:

רכשתי כמו שפירסמתי רבות בפורום בשבועות האחרונים מערכת חדשה.

בין הרכיבים רכשתי מערכת מולטימדיה לרכב של JVC מדגם KW AVX 820.

בימים הראשונים אחרי ההתקנה שמתי לב שהפאנל מעט רופף ולא צמוד לגמרי למערכת כפי שצריך להיות (בנוסף בדקתי אצל מערכת עם אותה המערכת וראיתי שאצלי יש באמת בעיה) ולכן התקשרתי לחנות אמרתי שאני רוצה חדש שכן זה מערכת מולטימדיה מאוד יקרה ואחרי כמה שכנועים ליבואן "שר" היבואן הסכים להביא רדיו דיסק חדש שהגיע והותקן היום.

הרדיו דיסק הראשון שהביאו לי היה עטוף בניילונים לפני שפפתחנו את הקופסא וזה לא היה. בנוסף בדיבורית בלוטופ נראה שהדיבורית הותאמה לפלאפון מסוג מוטורולה משום שבתפריט המכשירים היה מוטורולה וכן הרדיו היה מכוייל כבר באפשרויות לארופאי מה שבקודם לא היה והייתי צריך לשנות הכל בעצמי.

לכן אני שואל האם יכול להיות שהרדיו דיסק שהביאו לי עכשיו הוא משומש מרכב אחר (כפי שאת שלי לקחו ארזו בקופסא חדשה ואני מאמין שיתנו ללקוח אחר)? ואם לא האם יכול להיות שזה REFURBISHED?

בכל מקרה ראיתי את הרדיו דיסק החדש לפני ההתקנה ותוך כדי וגם עכשיו והוא נראה חדש לגמרי כל החלק החיצוני חדש לגמרי או לפחות נראה ככה.

פורסם

ראוי לציין שעכשיו סוכן של היבואן טוען שבגלל שהחזרתי את המכשיר הראשון הם בדקו את המכשיר הזה אצלם במעבדה לפני ששיחררו אותו אליי כדי לראות שהוא תקין ואין אצלו בעיות... נשמע אמיתי?

פורסם

הקטע עם זה שיש מוטורלה בתפריט - אומר שבטוח הפעילו את המכשיר הזה בעבר והתחברו אליו עם אותו הטלפון

במכשיר חדש התפריט מגיע ללא שום אופציה.

אם אתה שואל אותי אז "גילגלו" אליך מכשיר של מישהו אחר.

כמו ,שככל הנראה, "יגלגלו" את שלך למישהו אחר , סה"כ הכל בסדר איתו לפחות לפי הטכנאי שבדק אותו:wink:

במכשירים שהם REFURBISHED בד"כ החברה מטביעה איזו חותמת או חריטה ע"ג הגוף של המכשיר שמציינת שהמכשיר מחודש, אם השיחזור נעשה על ידי היצרן.

אם היבואן עושה מסחרה זה כבר עניין אחר ...

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

לא הייתי ממהר להסיק מסכנות לכאן ולכאן,

אני לא מכיר את היבואן, ואני לא יודע איך ההתנהלות שלו ולכן לא הייתי ממהר להסיק מסקנות.

אם המוצר ניראה לך חדש, מגיע עם אחריות, ומרגיש חדש אז אין בעיה אם בדקו אותו.

בכל מקרה בדרך כלל לא עושים כך אך לא הייתי ממהר להסיק את המסקנות שהמוצר משומש.

זה כמו שמתקינים דיבורית BT קבוע חדש ברכב והטכנאי בודק אם היא עובדת?!

יכול להיות.

אם מישהו מכיר עבר מפוקפק עם היבואן הזה אז אולי התמונה היא קצת אחרת.

אז סבבה.

בהצלחה.

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...