Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגביי ניסן אלמרה sxe

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר שאין נושא אחד שנפתח על הדגם.. מישהו יכול לזרוע מידע?

המנוע הוא 1.8 או 1.5? מה הרמת גימור של הרכב ואשמח לדעת למה כ"כ קשה למצוא את הרכב?

שנים 2003-2005

בהזדמנות זו אשמח גם למידע עד כמה הרכב יתאים לסטודנט, גם הסדאן.

Picture%20053.jpg

פורסם

ברמת גימור "פרפקט" מדובר על מנוע 1.8 בעוד שב"טקנה" מדובר על 1.5 אבל הטקנה כמעט ולא נמכרה בארץ ומאוד מאוד קשה למצוא אחת.

מה מעניין אותך בנוגע לגימור של הרכב? אם להיות כנה לחלוטין האבזור שלו קצת קמצני (בהשוואה לקאסרה שהייתה לפניה)

תשאל ואני אענה לכל מה שאוכל (אני נוהג כיום על אחת)

ולגבי שאלת ה"למה קשה למצוא", אני לא יודע על מה אתה מדבר, אני ואבא שלי כשחיפשנו מצאנו 2 תוך יומיים ואחרי שבוע קנינו אחת

עריכה - כל האמור לעיל מדבר על פרפקט 1.8 סדאן, מודל 2003

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

סדאן לא חסר בשוק, כמו שניתן לראות הרכב המדובר לא סדאן.. השאלה אם המפרט של הרכב 1:1 לסדאן.

אהבתי את הצורה וממה שקראתי ה-פרפקט מאוד מומלצת.. והצריכה בכלל זוכה לשבחים רבים.

פורסם

האצ'בק קשה למצוא. וזה נכון לגבי כל רכב בארץ שקיים בתצורת סדאן.

אבל בחיפושים שלנו דווקא נתקלנו בכמה כאלה

פורסם

ה-1.5 הוא עם גיר רגיל בלבד, ולא נראה שהוא יובא בכלל בתצורת חמש דלתות.

בעקרון (גם ה-1.8) מדובר ברכב עם עלויות אחזקה סבירות שלא רואה מוסך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צריכה סבירה בהחלט. בסביבות 460-470 ק"מ למיכל של 60 ליטר בנסיעה עירונית. מחוץ לעיר הגעתי ל1-12 בנסיעה מתונה

הגיר טוב, בעל תגובות טובות ומהירות, אפילו לפעמים מהירות ומפתיעות מידיי. ולפעמים קצת פרועות

פורסם

יכול להיות שהטעיתי. הנתון של 460-470 ק"מ הוא כשנדלקת הנורה של התדלוק. לצערי אני לא יודע מתי היא נדלקת, אני אצטרך לבדוק לך את זה בספר רכב.

ומדובר על נסיעה עירונית ולא ממש חסכונית (בגלל שהמנוע נורא שקט ועוד לא התרגלתי אליו, אני רגיל לקסארה עם פילטר פתוח שהרעישה הרבה יותר ואני נותן לה להעביר הילוכים לפי שמיעה לרוב, היא מגיעה הרבה מאוד פעמים לאיזור ה4000-5000 סל"ד) בחיפה (הרים ופקקים בכל פינה).

עשיתי ניסוי על מיכל אחד ונסעתי מאוד רגוע והיא הגיעה ל500 ק"מ. כך שמאוד תלוי בסגנון הנהיגה

קח בחשבון גם משקל עצמי דיי גבוה של 1250 ק"ג (ההאצ'בק אני בטוח שתהיה קלה יותר)

פורסם

אתה צודק, ואפילו יותר מסתם צודק, מסתבר (לאחר בירור בקטלוג המשומשות של מוטוקאר) הטקנה קיימת רק ב1.8.

לגבי המזגן, איך אני אגיד לך את זה בעדינות? את הבחור בתמונה אתה מכיר? (Iceman מהחברים של ספיידרמן)

Iceman.gif

כן? יופי, אז הוא גר במזגן של האלמרה. המזגן שלה פשוט פסיכי. מעולם לא יצא לי להדליק אותו על יותר מ2 (כמובן בטמפ' הכי נמוכה) לטווח ארוך, וזה עוד היה לדברי המוסכניק שלנו "לא מספיק קר" אז הוא הוסיף לנו גז (בלי תשלום, כך שערבוב יורד מהפרק)

אז לענות לשאלה שלך, כן, הוא מקרר, מאוד F***ing מקרר

פורסם

אני לא בטוח עד כמה הצליחו למכור רמות גימור אחרות. למרות שה"טקנה" מופיעה בקטלוג, מעולם לא ראיתי אחת על הכביש

• תוכן חדש...