Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום לנציה קאפה 1996 2.4 ידנית וגם נסעתי עליה, קודם כל חווית הנהיגה מעולה לדעתי ואתמול נהגתי על 156 2.0 סלספיד ופחות נהניתי. השאלה שלי האם אני הולך להסתבך עם הרכב הזה כי במחיר שלו היום זו עסקה מצויינת וגם מצבו די טוב מהתרשמות ראשונית. רק לידע כללי אני לא ילד אלא בן 42 ובעברי לנציה תמה והרבה סיטרואנים. אשמח אם תשפכו מהידע שלכם . תודה אייל

פורסם

אם אתה אוהב לנציה והיא עושה לך את זה - במחיר שהיא נמכרת בו אין שום דבר שנותן תמורה בסדר גודל הזה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם אתה רוצה תרופה לחיידק - נסה לנהוג בלנצ'יה מוסא החדשה :cry:

וברצינות, אני בטוח שאתה מנוסה יותר ממני (ומ-99% מהפורום) באחזקת לנצ'יה גדולה וישנה. אני לא יודע מה האמינות שלה , רק יכול להניח שהיא דורשת תשומת לב וידיים אוהבות. המחירים של הקאפות הם בדיחה, ככה שאם יש לך ביד את סכום הקניה+50% ממנו ליישור קו ולאחזקה שוטפת על כל מה שלא יבוא - למה לא. למה באמת לקנות טויוטה מאותו השנתון במחיר של כמעט 2 קאפות? יכול להיות שעם טויוטה (סתם דוגמא) תצבור קצת פחות חשבוניות של מוסכים בקלסר, אבל בסופו של דבר הלנצ'יה לא תעלה לך יותר, וגם אתה מקבל איתה פריסת תשלומים...

פורסם

אל דאגה אין לי שום כוונה לקנות טויוטה בת 13 בכפול כסף ואני יודע שהיא אמינה יותר, אבל אני מחפש הנאה ואחרי שבדקתי כמה וולקנים שהיו ממש על הפנים מבחינת תחזוקה, חזרתי לכיוון האיטלקיות. כמובן שידוע לי על זה שצריך כסף נוסף לתיקונים פשוט לא היתה לי קאפה אז רציתי חוות דעת.

פורסם

טורבו בלבד לאחד שהחיידק תפס אותו...

תנסה למצוא אחת כמה שיותר שמורה מבפנים (סלון הרכב). זה החלק הכי יקר לתיקון ברכב!

כל השאר יחסית לא יקר לאחזקה (כן כן.. מה ששמעת) תנסה לברר כמה עולה מנוע לפאסאט \ אקורד לפני שאתה מברר על מנוע לקאפה.

קניה נעימה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

החזקתי קאפה 96 החל משנת 2000 במשך 3 שנים והייתה זו חוויה נחמדה ביותר - אוטו אמין, מפנק מאוד, ענק ומהיר.

יש לזכור כי צריכת הדלק קרובה בזמן אמת למשהו בין 4 ל-6 קמ לליטר (!!!)

(אישית אהבתי טיפה יותר את התמה שקדמה לה, שנת 93 במשך 3 שנים)

אני ממליץ :-)

פורסם

מתייחס לנסיעה שרובה באזור ת"א עם מזגן ועם מנוע 2000 גיר אוטומטי + רגל ימנית כבדה

תוצאה הכי טובה בנסיעה לילית לאילת שעל אף המהירות הייתה ללא הפרעות - תוצאה סופר מפתיעה (עבורי באותו זמן) של 11 קמ לליטר ...

4-6 ק"מ לליטר?!

איזו גרסה של מנוע/גיר הייתה לך?

פורסם

תודה לכל המגיבים והערה לגבי צריכת הדלק, בתמה היא היתה בין 1ל8 ו1ל11 תלוי בנהיגה אז לא נראה לי שזה שונה מה גם שאני נוסע נתניה חיפה וחזרה 3 פעמים בשבוע כך שזה הרוב בין עירוני. חוץ מזה אני לא מתכוון לקנות אוטומט רק ידני.

פורסם

אם וולקן ברשימת האופציות לך, חכה עד שעלה בחכה אקזמפלר שמור.

היתה תקופה שנשות רמה"ש הפקאציות החזיקו וולקן לראווה בלבד, שווה לעשות סיבוב אם נשארו שם כמה יחידות נקיות.

• תוכן חדש...