Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אקסנט 06, עכשיו הטיפול האחרון היה ב45,000 קילומטר והטיפול הבא צריך להיות ב60 אלף. עברה שנה מאז הטיפול הקודם של ה45 אלף והרכב עדיין לא הגיע ל60 אלף(יש משהו כמו 56 וחצי) ועוד לא הלכתי לטיפול. מה גם ששלחו לי מכתב לבית שהגיע הזמן לעשות טיפול בגלל שעברה שנה. אני מתכנן לקחת את הרכב לטיפול בשבועיים הקרובים, אבל השאלה שלי אם אני לא "קורע" את האוטו כשאני נוסע עליו כשהוא מעל שנה בלי טיפול או שאני צריך לחכות שהרכב יגיע ל60 אלף או לפחות לאיזה 59 אלף ואז לעשות את הטיפול. גם מישהו יודע אם זה טיפול גדול ב60 או טיפול רגיל, קטן? כי אני זוכר שבטיפול שעבר היה טיפול גדול ועבר את ה1000 שקל, והוא אמר לי שטיפול הבא זה לא יהיה כה ולא יעבור את ה500.

תודה לעוזרים.

פורסם

אם אתה מתכוון לבצע את הטיפול בשבועיים הקרובים אין משמעות לחלק הראשון של השאלה.

 

מרוחי הטיפול שמגדיר הייצרן נועדו לענות על טווח שימוש רחב מאוד . יבואני הרכב בארץ נוטים לקצר את מרווחי הטיפול המומלצים (בגלל "תנאי אקלים" קשים , או סתם משיקול כלכלי). מטרתם של מרווחי הזמן היא למנוע מצב בו רכב הנוסע מספר קילומטרים קטן לא יעבור בדיקה תקופתית של מכלולים המתבלים ללא קשר למרחק הנסיעה.

 

אם אינך נוהג ברכב נהיגה מאומצת במיוחד, אתה יכול לבצע את הטיפול גם על פי הקילומטרז' מכיוון שהמדד של זמן או מרחק אינו נתון מדוייק וההפרש בין השניים (במקרה שלך) אינו גדול.

 

יש נהגים רבים המבצעים טיפולים מיותרים (החלפת שמן מנוע ומצתים בתדירות גבוהה, שימוש בתוספי דלק ושמן וכו') המאריכים כביכול את חיי המנוע. זו תסמונת הידועה בשם "פינוק הרכב". והיא מספקת מרגוע לנפשו המיוסרת של בעל הרכב אשר "מפצה" את המכונית על ה"קריעה". אבל זו כבר שאלה לפורום הפסיכולוגי ולא לטכני.

פורסם

הסיבה שאני שואל היא כי אני נוהג רוב הזמן בנהיגה מאוד אגרסיבית עם הרכב, ובנסיעות כאלה נוצר בלאי גדול.

פורסם

ממליץ לבצע טיפול ברכב לאחר שנה גם עם מספר הק"מ לא הגיע ל 60000 K , במיוחד בנהיגה אגרסיבית , ונסיעות מרובות בעיר.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

×
×
  • תוכן חדש...