Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי 458 איטליה - מחליפת הF430.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החידושים:

-תיבת 7 הילוכים דאבל קלאטצ'.

-570 כ"ס ממנוע 4.5 ליטר (127 כ"ס לליטר) ב9000 סל"ד.

-3.4 שניות ל100 (:shock:).

-כצפוי, פליטת CO2 מופחתת ב100 גרם לק"מ.

אה, ועיצוב... תסתכלו בעצמכם :-?

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכותרת קצת רגועה יחסית לעובדה שנחשפה המכונית הנחשקת ביותר בעולם !! חדשות של פעם ב5-6 שנים והחדשה המסעירה ביותר מבית פרארי !!

ידעתי שמחליפת ה430 תחשף, אנו נצפה שוב בעובדה שאין גבול ליכולת ולכמה שאפשר להעלות למעלה.

פתאום האודי V10 נראת כמו פיאט אונו לא ? רק מראה לכם שבחיים הכל יחסי !

פורסם

8305062.jpg

טרם החלטתי אם אני אוהב את העיצוב החדש.

נצטרך לחכות לראות אותה במציאות ולא לשפוט עפ"י תמונות..

לא..

העיצוב של הR8 עדיין מדהים. בלי קשר לפרארי כזו או אחרת.

והאמת? אני בכלל מעדיף את העיצובים של למבורגיני על אלו של פרארי..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היא מדהימה, סוף סוף אחרי הרבה שנים פרארי הציגו משהו חדשני ויפה.

לדעתי יש השארה של אנזו על המחליפה.

לפני 3 חודשים קראתי במגזין מכוניות די ידוע - דווקא על F550 שתחליף את F430 ב2010 בעלת 550 כ"ס.

הפנים האגרסיביות מזכירות מאוד את הפנים של השירוקו.

לא מצאתי נקודה ברכב שלא אהבתי פשוט משולם רק חסר לי לשמוע את הסאונד, אין שאני מעריך שנשמע אותו ממש בקרוב כי פרארי מציגים את המכוניות דקה לפני שהם מייצרים אותם.

S2000

פורסם
8305062.jpg

לא..

הבעיה שאין כזה דבר עיצוב של למבורגיני. יש רק עיצוב של אודי.

פורסם

סוף סוף אחרי מס' יצירות שלא ידעתי איך לעכל אותן (612, 599, קליפורניה), נראה שפרארי חוזרת לעצמה.

ה-458 פשוט נראית כל כך טוב- חטובה, חדה, מדוייקת וסקסית בטירוף!

נקודות לשיפור לטעמי- הפנסים הקדמיים מעט מצועצעים וגם ציפיתי לכונסי אוויר קדמיים מעט יותר אגרסיביים.

הבעיה שאין כזה דבר עיצוב של למבורגיני. יש רק עיצוב של אודי.

לא נכון בעליל.

המורצ'לגו היא ממשיכה ברורה מאוד של הדיאבלו.

ואפילו ברוונטון יש סממנים ברורים מהקונטאש!

אבל יכול להיות שיש משהו בדבריך אם מתייחסים לגאיארדו.

פורסם
הכותרת קצת רגועה יחסית לעובדה שנחשפה המכונית הנחשקת ביותר בעולם !! חדשות של פעם ב5-6 שנים והחדשה המסעירה ביותר מבית פרארי !!

ידעתי שמחליפת ה430 תחשף, אנו נצפה שוב בעובדה שאין גבול ליכולת ולכמה שאפשר להעלות למעלה.

מסכים עם כל מילה!

אלילה מוטורית.

CoupéF7R

פורסם

פרארי היא לא רק מכונית. היא אחרונת השורדות מתקופה של תמימות שבה יוצרו מכוניות לשם ייצור המכוניות (מירוצים) ומכירת המכוניות לציבור הייתה לשם מימון המירוצים (חלק מגישתה של פרארי כיום). היצרנית היחידה שעושה לך טובה שהיא מוכרת לך רכב ואתה מקבל את זה בכניעה. כל רכב הוא קלאסיקה בטוחה. מסורת שנמשכת על פני עשרות שנים ולעולם לא החליפה בעלים\מתה\קמה להתחיה וכו (לפני שאתם קופצים עם פיאט. הם אומנם הבעלים של החברה אך עיקרם הוא מימון. אנזו פרארי משך בחוטים עד מותו לפני כ20 שנה, מאז ועד היום אני לא בקיא במושכים בחוטים אבל העובדה שהחברה עדיין מייצרת באותו מקום והדם שזורם בעורקיה הוא מירוצים, זה כבר אומר משהו).

בנוגע ללמבורגיני, לא רק שגם במידה והם היו נשארים בידיו של למבורגיני גם אז ספק אם היו יכולים להתחרות במסורת המירוצים של פרארי ומורשתם. בכל מקרה הם שייכים לקבוצת פולקסווגן כיום ורכבי למבורגיני אינם אלא יצירות מופת טכנולוגיות ותו לא.

פרארי מודל 2010 קשורה בחוזקה ובאופן שאינו משתמע לשתי פנים לכל פרארי אחרת, לאנזו פרארי ולמסורת שנבנתה בזהירות במשך עשרות שנים. לפרארי יש משהו שאף חברה לא יכולה להשיג כיוון ש"חטאה" בדרך. בוגאטי? הצחקתם את השועלים בואדי. הבוגאטי האמיתית האחרונה יוצרה לפני המלחמה. EB110 למשל הייתה סתם רעיון במוחו של איזה איש עסקים עלום שם. ויירון? תצוגת טכנולוגיה של ענק גרמני. כל קשר לבוגאטי מקרי בהחלט.

פורסם
8305062.jpg

לא..

אני דווקא אוהב את העיצובים של מזראטי -grand turismo :).

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תוכן חדש...