Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סוברו DL שנת 90 וניהיה לה מעבר בין המים לשמן והמים התערבבו עם השמן .

לאחר שפירקתי ראשי מנוע ושלחתי לשיפוץ והחזרתי נפתרה הבעיה אך שתי בוכנות לא עובדות(בוכנה 1 ובוכנה 3 ) .

הכיוון שסטומים במנוע הזה הוא הידראולי ולא ניתן לכיוון .

חשבתי אולי הראשים לא טובים פירקתי אותם שוב והכל היה תקין החזרתי אותם ופתאום השתנה המנוע ורק שתי בוכנות שונות עובדות בוכנה 1 ובוכנה 3 עובדות ו2 ו 4 לא עובדות .

רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה ?

בתודה יובל ...

פורסם

יובל שלום רב , וברוך בואך לפורום !

האם בדקת קומפרסייה בצילנדרים הבעיתיים, 2+4 ?

בדוק חשד ליניקת אוויר באטמים לסעפת יניקה, האם החלפת אותם, או השתמשת בישנים?

האם הרכב מקרטע בסרק, אך מושך חזק בנסיעה, כאילו הוא נוסע על 4 צילנדרים ולא שניים?

חזור לעדכן ופרט יותר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה תודה רבה על העזרה .

קומפרסיה לא בדקתי . בדקתי בריחה של אוויר על ידי ספרי קרבורטור השפרצתי ספרי קרבורטור על המחברים בין הסעפת יניקה לבין הראש ואין שינוי בעבודת המנוע .

המנוע מקרטע שהוא עובד על סרק . והסחיבה שלו מאוד חלשה .

פתחתי מכסה שסטומים והנעתי תוך כדי שהוא פתוח ושמתי לב שבמצב עבודה של הבוכנות שלא עובדות השסטומים של 2 +4 נשארים פתוחים במצב עבודה זה הבעיה שהם לא עובדות .

ניסיתי לכוון את השטומים מהבורג כיוון אך זהו כיוון הידראולי ולא נותן לי לכוון .

דיברתי עם מישהו שמבין טוב במנועים האלה הוא אמר לי לפרק את הקרטר ואת הנדנדים ויש למטה את המרימים ההידראולים וכנראה שהם ניתפסו עקב שהיה מים ושמן במנוע .

רציתי יותר פירוט על המרימים ההידראולים האלה ?

ואם אפשר ביכלל להוריד אותם ולהשתמש בכיוון דרך הבורג של הנדנדים ?

פורסם

שלום רב !

אכן עלית על הבעייה, המרימים הההידראולים תפוסים עקב בוצה ומים שחדרו לשמן, במקרה שכזה המרימים היו חיבים להיות מפורקים כאשר הראשים היו מפורקים, והיה עלייך לנקותם מבוצה , עלידי טבילה בחומר ממיס שומנים, או נפט למשך הלילה, ובדיקת תפקודם לפני ההרכבה, וזאת כפי שציינת גם הסיבה שהנדנד לא נסגר ומאפשר לשסתומים להשאר פתוחים כל הזמן.

בוודאי תקבל המלצה לפלשינג בקרוב, אך לא שמעת ולא תקבל המלצה כזאת ממני.

האם אתה משתמש בשמן בצמיגות 10/40 חצי סינטטי?

בברכה

צביקה

פורסם
שלום רב !

אכן עלית על הבעייה, המרימים הההידראולים תפוסים עקב בוצה ומים שחדרו לשמן, במקרה שכזה המרימים היו חיבים להיות מפורקים כאשר הראשים היו מפורקים, והיה עלייך לנקותם מבוצה , עלידי טבילה בחומר ממיס שומנים, או נפט למשך הלילה, ובדיקת תפקודם לפני ההרכבה, וזאת כפי שציינת גם הסיבה שהנדנד לא נסגר ומאפשר לשסתומים להשאר פתוחים כל הזמן.

בוודאי תקבל המלצה לפלשינג בקרוב, אך לא שמעת ולא תקבל המלצה כזאת ממני.

האם אתה משתמש בשמן בצמיגות 10/40 חצי סינטטי?

בברכה

צביקה

אוקי צביקה אני יפרק את המרימים ההידראולים היום וינקה אותם בעזרת מסיר שומנים .

תודה רבה לך על עזרתך .

אני משתמש בשמן בצמיגות 20W50

פורסם

אגב, זאת אחת הסיבות שעדיף דווקא שיש מרימים שכן ניתן לכוון,על פני מרימים הידראולים ששם אתה לא יכול לגעת.

עוד דבר, האם בדקת את הפלאגים שלך ,סדר חוטים.?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אוקי צביקה אני יפרק את המרימים ההידראולים היום וינקה אותם בעזרת מסיר שומנים .

תודה רבה לך על עזרתך .

אני משתמש בשמן בצמיגות 20W50

שלום רב !

שמן בצמיגות 20/50 לא מתאים לרכבך, בשסתומים הדראולים, יש להשתמש בצמיגות, 10/40 בלבד.

משה ידידי היקר , בעת הפיכת שני חוטי הצתה הרכב לא יתניע במקרה טוב, במקרה הרע, ישמע קול בק פייר חזק מצינור הפליטה, והוא עלול לחורר את הדוד או הצנרת, והרכב יזייף עד כבוי המנוע בעת עזיבת דוושת התאוצה.

בברכה

צביקה

פורסם
[/b]

שלום רב !

שמן בצמיגות 20/50 לא מתאים לרכבך, בשסתומים הדראולים, יש להשתמש בצמיגות, 10/40 בלבד.

משה ידידי היקר , בעת הפיכת שני חוטי הצתה הרכב לא יתניע במקרה טוב, במקרה הרע, ישמע קול בק פייר חזק מצינור הפליטה, והוא עלול לחורר את הדוד או הצנרת, והרכב יזייף עד כבוי המנוע בעת עזיבת דוושת התאוצה.

בברכה

צביקה

צביקה פירקתי את הנדנדים ואת הקרטר הוצאתי את המרימים ההדראולים לבחוץ הם היו ממש תקועים ואחד מהם היה שבור .

ניקיתי את כולם והשגתי מרים אחד שהיה חסר עקב זה שנשבר .

ניקיתי הכל והרכבתי, החלפתי פילטר שמן ושמן ל 10W40 הנעתי את המנוע 4 בוכנות עובדות מצויין .

צביקה תודה רבה לך על עזרתך .

• תוכן חדש...