Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת פורשה

picture
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את החברה הזאת?

לפי כתבה שקראתי עליה השכרת פורשה ל24 שעות עולה 2000 שקל.

עוד מעט יהיה לי 18 וחשבתי לבקש מאבא שלי להשכיר לי את הרכב ליום הולדת 18 ( הוא ישכיר ואני ינהג )

מה אתם אומרים? יש בזה סיכון ?

פורסם

לא מאמין שיתנו לך לשכור מהם בגלל הגיל שלך. ואפילו אם תרצה תכין לפחות 2 כרטיסי אשראי לפיקדון.:wink:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

שלום,

ביטוח לנהג צעיר (עד גיל 24) וחדש (עד גיל 21) יעלה כל כך הרבה כסף (סכומים שלא עולים על הדעת),

שאני בטוח בזה שאף אחד לא ישכיר לך רכב כזה.

ואני ממליץ לך בחום לשכוח מהרעיון (שבטח כבר חשבת עליו) שאבא ישכור אותו ואתה תנהג בו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...