Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אני יעשה את העבודה,רק צריך למצוא גלגלת להדק את החומר לפח.

שאני יתחיל אני אפתח ט'רד עם תמונות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ברוב המקרים, בעבודה עם חומר איכותי דוגמת האקסטרים או הדמפליפייר פרו, מספיקה שכבה אחת איכותית על כל חלק של הדלת, שזה אומר אחת על השכבה הפנימית, אחת על החיצונית ואחת על הדיפון פלסטיק.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מחר על הבוקר אני קונה את החומר ומתחיל,אני יכול לקנות או את האקסטרים ב950 ש"ח או את הדמליפייר פרו ב1050,מה עדיף?

אם אתם מכירים מקומות יותר זולים במרכז אתם מוזמנים לשתף.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הייתי ממליץ לפנות ליוסי אלפיין, ברגע שיחזור מחו"ל, הוא מוכר את הסקנד סקין במחיר די טוב.

אתה יכול לנסות גם אצל רוני ואלי.

על איזה כמות מדובר ? כמה SQFT ?

פורסם

שני החומרים טובים, ההשוואות אומרות שהסקנד סקין קצת יותר עבה. לא ראיתי לזה יותר מדי השלכות בסאונד.

פורסם

ברוח ציטוטי בעלי חברות גדולות, הנה משהו מפי אנט, הבעלים של סקנד סקין:

If you are going to compare similar products you should look at our entry level mat, Damplifier, not Damplifier Pro.

Dynamat Extrme

1.67 mm thick

.45 lbs psf

4 mil foil

300 degree heat rating

Damplifier

1.25 mm thick

.45 lbs psf

4 mil foil

500 degree heat rating.

Damplifier is slighty thinner than Dynamat Extrme but weighs the same. This is becuase we introduce a defoaming agen in to the butyl while it is blending and re reduce the air content from the formla. Since there is less air bubbles in the adhesive it is very dense.

If we wanted to, we could leave the machine on foa few hours longer, and not use the defoaming agent and we could easily turn a 100 gallon batch of butyl adhesive in to a 150 gallon batch. Then, we could apply that to the foil at a greater thickness and could make the claim that our product is the thickest around.

Problem is, there would be no difference in weight. so even though a the product is thicker you don't get any better results since there is just as much material as the thinner batch.

This is why we often encourage people to compare the weight of a product rather than the thickness.

Obviously there is more to vibration damping than just weight, but the more it weighs per square foot, the more you get for your money.

Look at Damplifier Pro. 1.75 mm thick but it weight .65 lbs per sq foot and has a 6 mil foil heat shield.

Nothing in the industry comes close to those specs.

ANT

לטענת אנט, הגורם המשפיע הוא המשקל (או יותר נכון- מסב, כמות החומר) ואילו העובי הוא בסה"כ תהליך הקצפה מסויים.

אולי כדאי שנשים לב יותר לנתון המשקל מאשר לנתון העובי.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
איזה חומר יותר מומלצ להדיפון פלסטיק של הדלת Dynamat Bulk pack או Original??

תודה.

origininal לא מומלץ לדלתות (החומר לא עומד היטב בחום הישראלי)

-

• תוכן חדש...