Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. זה בסדר, אולי היה לו את הג'אבקה של ווירט, היא מגיעה עם כרית אוויר.

2. למה לשים מנעול הגה אם אפשר מנעול גיר ?

3. אני הייתי שבוע בלי אזעקה אז פשוט ניתקתי את החוטי ההצתה כל לילה, לא השיטה הכי מהירה אבל כן הכי יעילה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

פעם כשאני קניתי בומר, ניגש אלי בן אדם מבוגר עולה מיוגוסלביה. הוא נתן לי טיפ, מה היו עושים אנשים בארץ מוצא שלו כדי שלא יגנבו את הרכב. הוא גם אמר שככה היו מחנכים אותם לעשות מגיל קטן.

הפטנט פשוט: הם היו פשוט מפרקים צמה כלשהי ולוקחים אותה הביתה. בא גנב והאוטו לא מניע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

וואלה צודק!אני שאני משאיר את הרכב שלי הרבה זמן,מפרק את המס מיטר,2 דקות עבודה ותמות,הרכב לא יניע לך!גם אם תחנוק את הגז לא ילך לך!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

יש אפשרות לקנות בארץ את ה"סנדל" שמסנדלים איתו רכבים?

אני חושב ששניים כאלו יעשו את העבודה

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

סנדלים האלה אפשר להוריד. קראתי כתבה במגאזין רכב אחד איך באוקראינה מורידים אותם. פקחים אפילו עוזרים להוריד :shock:, מכיוון שהורדה בכוח עושה נזק לסנדל (והם נאלצים לקנות אחד חדש מכיס שלהם).

קצת חיפוש באנטנט ולומדים להוריד. :twisted:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
פעם כשאני קניתי בומר, ניגש אלי בן אדם מבוגר עולה מיוגוסלביה. הוא נתן לי טיפ, מה היו עושים אנשים בארץ מוצא שלו כדי שלא יגנבו את הרכב. הוא גם אמר שככה היו מחנכים אותם לעשות מגיל קטן.

הפטנט פשוט: הם היו פשוט מפרקים צמה כלשהי ולוקחים אותה הביתה. בא גנב והאוטו לא מניע.

אז בטח כל הגנבים ביוגוסלביה הולכים עם צמות חוטים של רכבים שונים :-D

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אבל יש לי אפשרות לקבל את זה בממש זול.

אז מה אתם אומרים אליו הוא שווה?

איזה אוטו יש לך שלא מספיק לך האזעקה של הטלפון וקודן?

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם
אבל המנעול מתלבש על יותר מחצי הגה.

אז יהיה קשה לנטרל אותו ,לא?

ויש לי כבר אזעקה, קודנית ומשהו יותר טוב מביפר (טלפון סלולרי שמחייג אליי מתי שהאזעקה פועלת)

למה מה יש לך?F-16?

פורסם

לפותח השרשור,

כל מה שהראית לא יעזור באם ירצו את הרכב שלך ,התקיד של כל המנעולים/אזערות וכד' הינו להקשות או לעקב גנב .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

בארץ לגנוב רכב.

לא יפריע מנעול הגה. (יש רכבים שביידים אפשר להוציא מנעול.)

אזעקה (מי מתיחס?? )

קודנית? ( לא מפריע לגרור.)

סנדל (לא מפריע להרים ולקחת)

שער. (לא מפריע יש שלט לפתיחה)

וכו. כל מה שנפתח / ננעל. ניתן לפתיחה ולשחרור.!

לבחור בישוב שלי גנבו רכב. מהחנייה מקורה עם שער! עם סנדל. אזעקה וקודנית.

על ידי גרר. משכו את השער הצידה.

והרימו את הרכב על הגרר ונסעו. 2 דקות והם לא היו שם! (אגב הם גנבו עם הסנדל של הגלגל)

אם רוצים את הרכב שלך. אין לך ולרכב סיכוי!!

פשוט ביטוח. ושהוא לא יבלוט לעין.

הונדה רגילה צבע סגול כהה. מול הונדה אדומה + חצאיות + ג'אנטים + הנמכה וספויילר.

למי יפרצו קודם?

לבחור שאני מכיר היתה הונדה אדומה (חצאיות. סופיילר. ג'אנטים וכו. ומערכת זבל!)

ולשכן שלו יש הונדה סגול כהה. (בלי כלום. אני לא חושב שיש לה אפילו טסות. אבל מערכת טובה!)

* הרכבים חנו צמוד אחד לשני לרוב . או מול. אבל תמיד באותו רחוב. במרחק לא גדול! *

להונדה האדומה פרצו 3 פעמים!! ולשניה לא פרצו פעם אחת!

לאדומה היה רדיו דיסק ו 4 רמקולים. ולסגול - DVD ומגברים וסאבים וכו.

מסקנה? תהיה בולט. יגיעו אליך. תהיה רגיל / לא מיוחד. לא יסתכלו לכיוון שלך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...