Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר ZX350.4 של KICKER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה יש לי מגבר של חברת KICKER ZX350.4 מופיע עליו כמה לחצנים וצדדים וכמה לחצנים מקדימה ואני לא ממש יודע מה כול דבר עושה שם.. הייתי רוצה שתסבירו לי קצת על המגבר שלי .. קודם כול איך המגבר עצמו החברה והסוג שלו..?

לגבי הלחצנים מקדימה יש לי AMP2 מתחת רשום X-OVER FREQ (Hz) 50-200 אפשרות בחירה בין 50-200) ואחרי זה יש לי GAIN 0-11 (אפשרות בחירה בין 0-11) ויש את BASS BOOTST (dB) אפשרות (0- 18 ואותו דבר יש לי מתחת בפשרות של AMP1

3q9q4ml3zlcwbjuuaj6s.jpeg

ויש לי עוד לחצנים בצד של XOVER2 (OFF/HI/LO) XOVER1 (OFF/HI/LO) FADER (ON/OFF) INPUT LEVEL (LO/HI) AUTO TURN ON (12V/DC/AUDIO) כול מה שבסוגרים זה אפשרויות לבחירה ..

אשמח אם תסבירו לי על כול הלחצנים ואיזה כיוונים הכי כדי לעשות..

ectp7cq7sghma3xsw0da.jpeg

פורסם

X-over איתו אתה מכוון את טווח חיתוך התדרים

Gain - עוצמת האות היוצאת לערוץ

bass boost - הגברת הבאס (לא מומלץ להשתמש - מקצר את חיי הסאב)

XOVER1/2 (OFF/HI/LO) נועד לחיתוך התדרים

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

תאר לנו איך חיברת אותו..

מה מחובר אליו?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

או קי אז את הזוג של הערוצים שמחובר אליו הקומפוננטים(amp2או 1) תעביר למצבHI ןתחתוך על 80 הרץ באס בוסט על 0 או OFF מה שיש לך שמה.

את שני הערוצים הנותרים של הסאב אותו דבר רק על LO

וגיינים כל אחד בנפרד תעלה עד שאתה שומע עיוות ברמקולים ותוריד קצת...זהו בעיקרון!

יש מבין?

פורסם

תשמע, אי אפשר ללמוד איך לכוון מערכת דרך האינטרנט. תגיע לאחד המפגשים ואני בטוח שתמצא אנשים שיעזרו לך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדרך כלל כשיש שאלה על מגברים של קיקר סדרות KX או ZX אני החמור הראשון שקופץ :-P

אבל לא בשאלות של "אחי, מה זה הכפתור הזה ומה אני צריך ללחוץ או לסובב כדי שזה יעבוד לי" וגם לא בשאלות של "אז כאן אני צריך לתקוע את הפין? מוזר שיש לי קצר :-D" וכו' וכו'...

אני בשמחה אתן חוות דעת על טיב המוצר ומיקומו במדרג מוצרי האודיו וכך הלאה - אבל במקרה הזה, היית מנסה ללמוד נהיגה בהתכתבות? - וודאי שלא...

למה אתה מנסה לעשות את אותו הדבר עם מגבר?

מעבר לזה יש חיפוש ואתה יכול בקלות למצוא המון חומר על איך מכוונים מגבר, מתקינים מערכת, נמנעים מהאסון הבא וכו'...

נ.ב - בארץ באמת רוב האנשים (זה כולל גברים לא רק נשים, כתבתי א-נשים...) נוהגים כאילו והם למדו בהתכתבות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

80Hz זהו תדר מסוים שהאלמנט מנגן..

כלומר 80 הרץ

פורסם

ליטר זה כמות מסויימת של מים, כלומר ליטר :-D

תסביר לו מה זה 80 הרץ אם אתה כבר מנסה להסביר לו - תסביר לו ש80 הרץ זה מספר גלי התדר שעוברים בשניה אחת...

תסביר לו שזה תחום תדר נמוך שמאפיין צליל באס, תסביר לו שזה גל תדר מאוד ארוך גם מבחינה פיסית ולכן באס נשמע מרחוק וכו' וכו'...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם הייתי יודע איך להסביר לו את ההסבר המדעי הזה..בכיף!

פורסם

בשביל זה אפשר להריץ חיפוש ולא לכתוב כל דבר 20 פעם...

בשביל זה יש אתרים כמו www.bcae1.com ...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...