Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית משטח נירוסטה, איפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקנות משטח נירוסטה בעובי של מילימטר אחד עד 2.

צריך שיהיה משהו כמו מטר על מטר (אפילו קטן יותר), איפה ניתן לקנות דבר כזה במרכז וכמה זה אמור לעלות?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תלוי למה אתה רוצה את זה.

יש מקום שניקרא IR באזור התעשיה חבל מודיעין. מאחורי שוהם. הבחור מקבל מכולות של מתכת, מברר אותה ומפריד את מה "ששוה" ומה שלא הוא מפרק לחתיכות ומוכר לפי סוג.

זה לא מקום ששוכבים שם דברים שהגיעו בטנדר מיצובישי חד קבינה ונאספו מאתרי בניה.

יש לו שם מנועי סילון ממושטחים, מכונות מסוגים שונים, מחשבי בקרה, חלקי מטוסים וכו'.

צריך מזל כדי לקנות את מה שאתה רוצה.

סיפור מצחיק. חבר שלי רצה לבנות "כיסא" ממוטות טיטניום. משהו שיוכל לשאת בן אדם + ציוד.

הוא חיפש את הצינורות האילו בחנויות שמתמחות במתכות כאילו. המחיר היה משהו בסביבות האלפיה+ לכיסא. חומר בלבד.

במקרה סיפרתי לו על זה והוא קפץ. "חיכו" לו שם מוטות מטיטניום, בדיוק בפרופיל שהוא חיפש.

הוא כל כך שמח שהוא קנה כמות של חומר ומגוון גדול יותר של צינורות. על כל הקניה ה"מטורפת" הזו הוא שילם פחות משליש.

הוא בנה שני כיסאות כאילו, ואחרי זה עוד אחד במידה אחרת ועוד נישארו לו צינורות.

בקיצור ולעניין, זו לא פעם ראשונה שאני ממליץ על הבחור הזה, שווה לקפוץ לביקור שם, יש לו מחסן מלא "בג'אנק" שאנשים כמונו אוהבים.

גם אם לא תמצא שם משהו, קח כרטיס ביקרו ותשמור על קשר.

אני מבקר שם פעמיים בחודש. סתם ככה.

פעם שעברה חזרתי עם ראש למלחם וולר שלי (ראש אורגינלי). 5 שקלים + כמה מחברים.

פעם שעברה שביקרתי שם הייתי צריך מאווררים 12V שקטים במיוחד קטנים וגדולים.

קניתי שקית של מאווררים ב30 ש"ח. כולם עם מיסבים סגורים, חלק מהם הם עם כנפיים מאלומיניום עם חריצים בכנפיים - ממש שקטים ודי קלילים.

בקיצור, שווה ביקור.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי מה שאני צריך זה שולחן נירוסטה למטבח, הבעיה היא שאני לא יכול להכניס פה אחד כזה ולכן מה שאני עושה זה אני קונה משטח ושם אותו על שולחן עץ שכבר קיים לי וככה אני חוסך בכסף (במקום לקנות שולחן שלם אי קונה רק פלטה) ובמקום.

in the face

with a chair

פורסם
גילי, אשמח אם תפרט יותר לגבי מיקום או כתובת, כי לא מצאתי IR כזה בגוגל...

אני חושב שזה לענין כולנו.

תודה.

בבקשה...

אתר החברה

ניסית באיקאה? ;)

אני יודע שאיקאה "לא נחשב" אבל יש להם אחלה דברים לפעמים, ולפעמים זה יוצר די זול.

אני אישית לא סובל מישטחי נירוסטה במטבח, זה נשרט בקלות וניראה אחרי זה זוועה.

כמו כן, לחיתוך עם סכין זה לא הכי טוב, מקהה את הסכינים "טוב-טוב".

יש באיקאה שולחן לעבודה (אוטבי בסיס)

עליו אתה יכול לשים את אחד המשטחים שיש להם להציע. יש להם משטחים כמו בוצ'ר בלוק במחירים סבירים.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

זה לא נועד לחיתוך, זה נועד לעבודה עם אוכל. הבחירה בנירוסטה זה גם בגלל שבחדר ממוזג הוא קר יותר מאשר חומרים אחרים, וגם כי הוא לא סופג כמו שיש או עץ ולטווח הארוך זה המשטח המתאים ביותר.

כשצריך לחתוך פשוט שמים קרש חיתוך על השולחן כמו בכל מטבח.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...