Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנוע בעל 3 גלגלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה של גראנד דינק, צריך לעשות לו טיפול כל 4,000 ק"מ - קטן או גדול לסירוגין. הקטן עולה בערך 300, הגדול באיזור ה-1000. איך זה יותר יקר מתחזוקה של WRX - פתרונים לאלוהים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כשאתה עומד ברמזור הMP3 לא נופל הצידה, גם אם לא מורידים רגל.

יש לו נועל בשביל לעמוד ברמזור ולא להוריד את הרגליים.

אבל הבחור לא רוצה MP3

מחפש תלת אופנוע עם זוג אחורי בסגנון ג'ירו או easy city ויש גם דגם חשמלי.

חייב להיות עד 125 סמק בגלל סוג הרישיון.

אייל

פורסם
במקרה של גראנד דינק, צריך לעשות לו טיפול כל 4,000 ק"מ - קטן או גדול לסירוגין. הקטן עולה בערך 300, הגדול באיזור ה-1000. איך זה יותר יקר מתחזוקה של WRX - פתרונים לאלוהים.

כמה עולה טיפול קטן ל WRX ? משהו כמו 600 שקל

גדול ? 2000.

כמה עולה שימוש ב WRX אם עשית שני טיפולים ? 2600 שקל (על 30,000 ק"מ.)

כמה עולה 24000 ק"מ בגרנד דינק ? 6 טיפולים, 3 קטנים, 3 גדולים - 3900 ואני חושב שאיפה שהוא יש טיפול אפילו יקר יותר אבל כבר הספקתי לשכוח, אז מה יצא? לפחות 50% יותר יקר בטיפולים שוטפים לקטנוע שעולה 10% מהסובארו (חדש מול חדש)

בקיצור לא צריך את אלוהים, צריך להחזיק את כל הקבלות של כל כלי הרכב שהיו לי ולדעת להשוות בינהם.

כמובן שאפשר להגיד שירידת ערך של הסובארו בשלוש שנים שווה ערך ל 4 פעמים גראנד דינק חדש, אבל זה לא הנושא, עלויות תחזוקה של גראנד דינק חדש מול WRX חדשה, ה WRX זולה יותר, ובהפרש ניכר.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

עלויות אחזקת דו"ג גבוהות נובעות מתמחור הזוי של המוסכים (500 ש"ח להחלפת שמן ובדיקה). אלו כלים פשוטים ומי שיודע לטפל לבד חוסך אלפי שקלים בשנה.

פרסמתי בפול-גז טבלת מחירים של המוסך מול המחירים שעולים לי טיפולים לבד, הפערים עצומים.

ולפותח השרשור, אפשר לדעת למה אתה רוצה כלי עם 2 גלגלים מאחור ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מחפש את האלטרנטיבה הכי קרובה ל- microcar בעלות מינימלית.

3 גלגלים יאפשרו לי לא להוריד רגליים, לא לעקוף בין רכבים, אני יותר רחב ולכן יותר בולט בכביש לרכבים שמאחורי.

מניח שגם אחליק פחות בגשם.

חוץ מזה בחלק מהדגמים יש גם גג שבכלל הופך את הקטנוע למיקרו רכב :-)

פורסם

ה"גג" הוא אופציה מפגרת לדעתי. גשם יגיע אלך ואתה תרטב גם עם "גג".

אז צריך ללבוש חליפה. בין כה וכה אתה לובש אותה גם עם קטנוע "רגיל".

כאשר הקידמי מחליק זו בעיה, כשהאחורי מחליק אפשר להשתלט על זה עם טיפה מזל אפילו לא תמצא את עצמך על הרצפה. במיוחד עם שני גלגלים מקדימה.

עוד לא דיברנו על בלימות חרום בגשם שכאן היתרון של שני גלגלים מקדימה הוא עצום. מי שלא "נעל" גלגל קידמי לא יבין על מה אני מדבר...

בקיצור, אם "בטיחות" מעניינת אותך אז MP3 הוא אחלה אופציה בשבילך (או כל קטנוע עם שני גלגלים מקדימה).

ההונדה ג'ירו חלש מידי לתנועה מחוץ לעיר. תוסיף לזה את היותו מיושן, גם כשהוא הגיע לארץ הוא לא היה "פאר הטכנולוגיה".

ראיתי את ה"קטנעוים" הסיניים עם הגג ושני הגלגלים מאחורה. מבחינה הקפית, איכות הבניה וכו' לא ניראה כמו משהו שיאריך ימים... :roll:

שיחה קצרה עם בחור מבוגר שקנה אותו אישרה את הדעה שלי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ה-MP3 הוא גרזן אמיתי, ממש כמו ג'ילרה פוקו אחיו התאום.

אי אפשר להאמין כמה הכלים האלה יציבים. גם כשניסיתי בכוונה לייצר פרובוקציות, הם פשוט המשיכו להיאחז בכביש כאילו הם נעוצים בו. גם כיפי וגם בטיחותי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מחפש את האלטרנטיבה הכי קרובה ל- microcar בעלות מינימלית.

3 גלגלים יאפשרו לי לא להוריד רגליים, לא לעקוף בין רכבים, אני יותר רחב ולכן יותר בולט בכביש לרכבים שמאחורי.

מניח שגם אחליק פחות בגשם.

חוץ מזה בחלק מהדגמים יש גם גג שבכלל הופך את הקטנוע למיקרו רכב :-)

1) קטנועי 3 גלגלים אינן רחבים יותר באופן שגורם לך להראות יותר על הכביש. אופנועי דו"ש \ תיור עדיין יהיו גדולים ורועשים ממך.

2) אם אחיזה מעניינת אותך, אתה רוצה 2 גלגלים מקדימה, לא מאחור.

3) גג על קטנוע לא הופך אותו למיקרו רכב. אתה רואה הרבה קטנועים עם גג על הכביש? לא, נכון? יש לכך סיבה...הם אינם מוצלחים.

4) אני ממליץ לך בחום להתרחק מכלים סיניים אם החיים שלך חשובים לך.

5) למה אתה מתכוון שאתה כותב מיקרו-קאר ? האם לכיוון הסמארט או יותר לכיוון פיל P50 ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אני יודע שיש 125 ו-250 סמ"ק מוצר סיני שנקרא EASY CITY. נמכר היום.

אכן נמכר, החברה נקראת קסינג יו, יש לנו את הדגם המדובר במשפחה (125 סמ"ק).

Insane things comes from insanely people.

פורסם
אכן נמכר, החברה נקראת קסינג יו, יש לנו את הדגם המדובר במשפחה (125 סמ"ק).

מה משפחתך מספרת ? מה הניסיון שלכם עם הכלי ?

פורסם

תודה לכל הממליצים על MP3

אבל אני לא מעוניין בו בגלל נפח ובגלל שאני פשוט לא אוהב אותו.

שנית אני לא מחפש קטנוע או אופנוע - א זה מה שהייתי מחפש אזי לא הייתי מחפש 3 גלגלים.

בנוסף - הגג לא נועד להגן על גשם אלה בגלל נוכחות.

כמו כן, לא מיועד ליציאה מחוץ לעיר.

• תוכן חדש...