Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה עבר , אין בעיות .

אתם מנסים לעורר בעיות ?

תהנו מזה , תגידו תודה, וזהו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יהיה עד 31.8. ..... גיא, נו, מה עם הזאפור???:roll:

עוד מעט תגלה הכל.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
הייתי צריך לרשום לא רק על מנת לעשות אוסף ואם הסטודנט או החשמלאי אוהבים את הרכב ולא מתוך גרידיות.

כי כולנו יודעים שכלכלי זה לא. רכב קטן חדש יותר חסכוני ובטיחותי יותר יעלה בדרך כלל פחות בשנה למרות הביטוח הזול.

ואני אולי אספן אבל בטח לא רציני יש לי הרבה מכוניות אבל לא מצוחצחות ומלוקקות כי ככה אני אוהב אותם.

אז מה, גם אני- אבל אני לא נוסע איתן יומיום! וגם אתה לא, לפחות פיזית אתה לא יכול לנסוע בו זמנית על כולן, בדיוק כמוני!:twisted::lol:

וסטודנט והחשמלאי- אף אחד לא ביקש להפוך את האוטו ל"אספנות"! אני עוד יכול להבין את הסטודנט, שנניח קנה חיפושיט "אספנות" כבר מראש. אבל חשמלאי, ש"אוהב" את האוטו הישן שלו- זה או, שהאוטו הזה אצלו ממזמן, ואז הוא זה, שהפך אותו לאספנות- למה? , או שקנה ככה- ואז עוד יותר- למה? הרי, אסור!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
עוד מעט תגלה הכל.

:multi::multi::multi::multi::type::shock2::brickwall:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איך בדיוק רכב אספנות נועד לנסוע מעט? בגלל שהוא לא נוסע בין 7 ל 9 ? מה בדיוק מונע מבעלי רכב אספנות לנסוע יותר מבעל רכב מיושן ? לטעמי זאת החלטה מפגרת, שכן אם מותר לרכב בן 30 לבצע טסט פעם בשנה, אזי גם לרכב בן 20 צריך שיבוצע טסט פעם בשנה.

כי רכב אספנות -הוא "רכב אספנות"! שנועד לאספנות! מה כזה קשה להבין?!? הוא לא, עוד הפעם- לא נועד, שייסעו בו למשל לעבודה בתור רכב עיקרי! ובטח לא בתור רכב עבודה, שאגב, בפרוש צויין ברישיונות של כל מסחרית אספנות, שאסור להעמיס אותה! עדיין לא ברור? זה, שיש אנשים, שעושים את זה מסיבות כאלה ואחרות- אז הם עושים! גם אם הם לא נוסעים בשעות האסורות- הם עדיין עושים משהו, שלא הייתה הכוונה, שיעשו!

אז עכשיו, עוד הפעם, ואני אסביר ל א ט: בגלל, שרכב אספנות לא נועד לנסוע הרבה- הוא מקבל את כל ההקלות, כי מניחים, ובצדק, שיהיה פחות מעורב בתאונות ופחות יתקלקל, ויתוחזק ברמה יותר גבוהה, כי מחזיקים אותו מאהבה, ולא מחוסר ברירה כמו שמחזיקים, נניח, דייהטסו שרייד שנת 88 שמתפרקת בדרך לסטודנט שאין לו כסף להחליף חצי אוטו! ונוסע איתה יומיום!

ושוב, זה, שיש רכבי אספנות, שכן נוסעים יומיום, ואף עובדים קשה- זה לא, מה שמחוקק התכוון! יש גם אנשים, שנוסעים באדום- משהו מונע גם ממך לעשות זאת?:roll:

פורסם

כמו כל יהודי טוב, כל מה שמקבלים לא טוב, מיד רוצים להגיש בג''ץ, להשוות את סטטוס

רכב מיושן לרכב אספנות ועוד לפני שהחוק הלכה למעשה נכנס לתוקף...

רוצים להרוג את התינוק בתוך רחם אימו.

תגידו לי אתם השתגעתם?????????????

הירוקים מנסים כבר כמה חודשים דרך הנציגים שלהם בכנסת להעביר חוק

כמו במספר מדינות באירופה, גרמניה, אנגליה וצרפת שרכב אספנות יהיה רכב שגילו מעל 40 שנה!

ובכך לנסות להוריד מהכביש את הרכבים המיושנים.

אז חברה, קצת פרופורציה, לא לעורר את הדוב משנתו, להגיד תודה ולהינות מההטבה.

למה? למה כל דבר אצלינו צריך לקבל אינטרפטציות וויכוחים ופילפולים מיותרים?

כאן זה פורום אספנות!

שבת שלום!!!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

יופי של הסבר למי שהיה קשה לו להבין את זה קודם .

גנדי , ההסבר שלך די ברור נראה לי , טוב שהדגשת באדום :-)

דרור .

כי רכב אספנות -הוא "רכב אספנות"! שנועד לאספנות! מה כזה קשה להבין?!? הוא לא, עוד הפעם- לא נועד, שייסעו בו למשל לעבודה בתור רכב עיקרי! ובטח לא בתור רכב עבודה, שאגב, בפרוש צויין ברישיונות של כל מסחרית אספנות, שאסור להעמיס אותה! עדיין לא ברור? זה, שיש אנשים, שעושים את זה מסיבות כאלה ואחרות- אז הם עושים! גם אם הם לא נוסעים בשעות האסורות- הם עדיין עושים משהו, שלא הייתה הכוונה, שיעשו!

אז עכשיו, עוד הפעם, ואני אסביר ל א ט: בגלל, שרכב אספנות לא נועד לנסוע הרבה- הוא מקבל את כל ההקלות, כי מניחים, ובצדק, שיהיה פחות מעורב בתאונות ופחות יתקלקל, ויתוחזק ברמה יותר גבוהה, כי מחזיקים אותו מאהבה, ולא מחוסר ברירה כמו שמחזיקים, נניח, דייהטסו שרייד שנת 88 שמתפרקת בדרך לסטודנט שאין לו כסף להחליף חצי אוטו! ונוסע איתה יומיום!

ושוב, זה, שיש רכבי אספנות, שכן נוסעים יומיום, ואף עובדים קשה- זה לא, מה שמחוקק התכוון! יש גם אנשים, שנוסעים באדום- משהו מונע גם ממך לעשות זאת?:roll:

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
יהיה עד 31.8. .....

ומה לגבי ביקורת חורף?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מה השלב הבא?.... רכב אספנות מעל 25 שנה:loco:?... הלוואי:rolleyes:.

פורסם

סליחה שהעזתי להסב תשומת לבכם לסכנות/איומים על חוק האספנות הנובעים מהתקנה החדשה.

אין ספק שהתגובה הכי ראויה היא " Klll the Messenger "'

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
ומה לגבי ביקורת חורף?

אם לרכבך תאריך רשום של ה-31.8 ותבצע לו טסט לאחר ה-3.8, רכבך יהיה פטור מבד' חורף.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
סליחה שהעזתי להסב תשומת לבכם לסכנות/איומים על חוק האספנות הנובעים מהתקנה החדשה.

אין ספק שהתגובה הכי ראויה היא " Klll the Messenger "'

על הסכנה עמדתי כבר בהודעה 30.

אבל אין לי בעיה שאת העונש תקבל אתה. תאמין לי הייונים / הרומאים לא סתם שלטו על חצי עולם בימים ההם.

אכן בעיה , אבל גם היום קיימת אפליה לטובת האספנים , אז אולי זה מה שיגן .

משפטית טהורה אני חושש שהאפלייה יכולה להתפוצץ, לאספנים , והפרדוקס ככל שיהיו יותר הישגים ( אפליה בעיני אחרים ), כך גדל הסיכוי לבטלות ההטבות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה יכול לרשום באדום וגם בפונט גדול יותר, זה לא הופך אותך לצודק.

אני נוסע בשנה 6 אלף ק"מ והרכב שלי בן 20, למה שאני אעשה טסט פעמיים בשנה ואתה לא? רק כי אתה נוסע 3K ק"מ? או כי הרכב שלך הוא פורד אסקורט 79 ושלי שנת 89? גם אני אוהב את הרכב שלי ולא מחזיק אותו מחוסר ברירה. באותה מידה יכלתי לקנות חיפושית שנת 78 ולחסוך מעצמי טסט.

כל הכבוד לכם על התקנה, אבל מבחינתי צריך לעשות אותו הדבר על רכב מיושן, שכן לטעמי זה ממש לא הוגן שרכב מיושן יבצע טסט פעמיים בשנה, בעוד שחיפושית שנת 78 תבצע רק פעם בשנה כי היא שינתה סטטוס לאספנות.

וכאן מבחינתי הוויכוח הסתיים, חבל פשוט לטחון מים. שלא תבין אותי לא נכון, אני באותו הצד שלכם, מבחינתי שלא תעשו טסט בכלל, פשוט בתור בעל רכב מיושן אני רואה את זה לא ממש צודק (זה לא אומר שאם החוק של האספנות יעבור אני אגיש בג"צ נגדו, שפוט מציין דעה שלי).

ROOONEEYY

פורסם

פה בעיניין הזה אני עם גנדי במאה אחוז רכב מיושן זה רכב מיושן ואספנות זה כבר אופרה אחרת. מגיע לו פרווילגיות וכשרכב מיושן יגיע לגיל גם הוא יקבל את ההטבות.

פורסם

פליקס, אתה וכל החושבים כמוך תוקעים מקלות בגלגלים של בעלי רכבי האספנות, ונוצר גם הרושם שאתם אשכרה נהנים מזה.

עליך סיפרו את הבדיחה על הבחור שנפל מקורס טיס והסכים להתפנות רק לנ"מ- "אם אני לא טס, אפ'חד לא יטוס".

חבל להעיר כלב ישן, כי אם יבקשו ויבקשו בלי סוף, איזה פקיד במשרד התחבורה יחליט שנמאס לו, וש"הפסיכים עם הטרנטות חוצפנים ומבקשים יותר מידי" ואז הכל ילך לעזאזל.

ההבדל בין רכב אספנות לרכב מיושן, אם עדיין לא הבנת, הוא שבעל הרכב מחזיק את הרכב לצורכי אספנות, ולא לשימוש יומיומי. נכון שיש כמה שהרכב הוא אצלם בשימוש לעיתים יותר תכופות, (ומנגד יש חולירות ששמים ז*ן על החוק ונוסעים בשעות האסורות), אך הרעיון המרכזי הוא אהבת התחום ולא פיתרון התניידות.

אם כל אחד שיש לו רכב מיושן יקפוץ ויגיד שגם הוא רוצה רק טסט אחד, המדינה תתמלא ברכבים מיושנים, לא בטיחותיים ובמצב מיכני לא מי יודע מה, וזה מצב שמשרד התחבורה לא רוצה להגיע אליו.

המטרה של חוק רכב אספנות נועדה מצד אחד להקל על האספנים, אך מצד שני להקשות על כל אחד שלא יכול להחליף את הגרוטאה המקרטעת שלו במשהו יותר חדיש. אני מצדיק את החוק הזה, כמו גם את איסור הנסיעה בשעות האסורות, כי מה לעשות, אי אפשר להנות מכל העולמות ועל כל זכות צריך שתהיה איזו חובה קטנה שתאזן אותה.

אם אתה באמת אוהב את הרכב שלך וממשיך להחזיק אותו מאהבה ולא משיקולים כלכליים, אז "תסבול" עוד כמה שנים, או שתקפיא אותו כמו שרבים עושים, וכשיגיע לגיל 30 תקצור את הפירות שעמלו כל כך קשה כדי להשיג אותם, ותראה כמה זה שווה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...