Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין לי שום דבר נגד דרוזים מליאת אל כארמל וגם אין לי מושג אם בכלל יש שם דרוזים

זה סתם איזה משהו שקפץ לי שכתבתי

יכלתי לכתוב בחור אשכנזי מרמת אביב ג' בוקר קורס טייס של חייל האוויר.

הרעיון הייה שזה לא משנה אם הרכב שלך משמש אותך לתצוגה, רכב יום יומי לעבודה, רכב משני בשביל האישה, רכב מגניב להכניס את החברה שלך למושב האחורי או סתם לקחת את הרכב ולשמש בו כרכב אלטעזכען.

הרעיון שכולם רכבים ישנים המוגדרים כאספנות ולא משנה מה השימוש של בעל הרכב.

כל אחד יכול לעשות עם הרכב אספנות שלו מה שעולה על רוחו.

אם מישהו אומר לי שאני משתמש עם הרכב שלי בנסיעות יום יומיות ו"מנצל" את הקטגוריה של אספנות לטובת זה שהרכב שלי לוקח אותי לעבודה זה מרגיז אותי

כמו שלאחד יש את הזכות לסוע ברכב אספנות שלו פעם בשבוע ליד אליהו ולהשויץ ברכב שלו ולשבת עם החבר'ה ולצחוק על חוויות,

אני נהנה מהאספנות שלי כל יום כי ככה אני אוהב לחיות את החיים שלי עם רכב ישן שאני חווה את התחושה שסבא שלי נהג על רכב כמו שלי

לא צריך להגיד לי שאני מנצל את קטגוריית האספנות. כי אחרים רואים באספנות רק רכב לתצוגה.

אספנות מבחינתי זה להרבות את הרכבים הישנים בכבישי ישראל וכך לעלות חיות על הנהגים בככבישים וכמובן על פנינו שאנו נוסעים בהם בגאווה!!

Thumbs Up:mm_cool:

פורסם
אין לי שום דבר נגד דרוזים מליאת אל כארמל וגם אין לי מושג אם בכלל יש שם דרוזים

זה סתם איזה משהו שקפץ לי שכתבתי

יכלתי לכתוב בחור אשכנזי מרמת אביב ג' בוקר קורס טייס של חייל האוויר.

הרעיון הייה שזה לא משנה אם הרכב שלך משמש אותך לתצוגה, רכב יום יומי לעבודה, רכב משני בשביל האישה, רכב מגניב להכניס את החברה שלך למושב האחורי או סתם לקחת את הרכב ולשמש בו כרכב אלטעזכען.

הרעיון שכולם רכבים ישנים המוגדרים כאספנות ולא משנה מה השימוש של בעל הרכב.

כל אחד יכול לעשות עם הרכב אספנות שלו מה שעולה על רוחו.

אם מישהו אומר לי שאני משתמש עם הרכב שלי בנסיעות יום יומיות ו"מנצל" את הקטגוריה של אספנות לטובת זה שהרכב שלי לוקח אותי לעבודה זה מרגיז אותי

כמו שלאחד יש את הזכות לסוע ברכב אספנות שלו פעם בשבוע ליד אליהו ולהשויץ ברכב שלו ולשבת עם החבר'ה ולצחוק על חוויות,

אני נהנה מהאספנות שלי כל יום כי ככה אני אוהב לחיות את החיים שלי עם רכב ישן שאני חווה את התחושה שסבא שלי נהג על רכב כמו שלי

לא צריך להגיד לי שאני מנצל את קטגוריית האספנות. כי אחרים רואים באספנות רק רכב לתצוגה.

אספנות מבחינתי זה להרבות את הרכבים הישנים בכבישי ישראל וכך לעלות חיות על הנהגים בככבישים וכמובן על פנינו שאנו נוסעים בהם בגאווה!!

זה שאין לך יידע על עיר בארץ והאוכלוסיה שלה, זאת בעיה שלך, וחבל. אז בדלית אל כרמל ואחותה עוספיה יש דרוזים. אני מקוה שאתה יודע מי הם הדרוזים.

גם קביעתך הנחרצת ש"כולם רכבים ישנים המוגדרים כאספנות" מראה על חוסר יידע ופיספוס של המהות של התחביב.אז יש הבדל וזה הוסבר לך כמה פעמים בשירשור. יש הבדל בין מי שהגדרת קצת בהתנשאות, אחד שלוקח את הרכב רק לתצוגה, ובין אלטע זעכן.

זאת רוח החוק ואם אתה לא מבין את רוח החוק, לפחות אל תתנשא בבקשה עלי ועל חבריי שלוקחים את הרכב רק לתצוגה ואפילו, שומו שמיים, נהנים מכך.

"אספנות" זה כמו איסוף בולים. לא לשימוש אלא להנאה. אם אתה רוצה להנות מהרכב כמו סבא שלך, אין בעיה, תתישר לפי החוק, תהנה מההטבות ותיסע איתו כל יום לעבודה וחזרה אבל לא בין 7 ו 9 ולא בעבודה.

אם זה מרגיז אותך ואתה מוכרח לעשות שני טסטים בשנה, בבקשה, גש בפעם השניה בשנה למכון טסטים, תעשה בדיקת קנייה או כל בדיקה שהיא ושלום על ישראל.

אבל קודם כל תלמד מה היא דלית אל כרמל.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

רכב אספנות צריך להיות תקין נקודה!

1. כי ככה אומר החוק!

2. כי בבטיחות לא משחקים!

3. כי אנחנו צרכים להיות מבשרי הבשורה ולשמש דוגמא (פלצני או לא, אם רוצים תרבות

מטורית היא מתחילה אצל כל אחד ואחד מאיתנו).

4. כי אנחנו לא רוצים ואו צריכים להצטייר אצל אף אחד כמחזרים על הפתחים, או נוהגים בחסד!

מה שאומר שלא משנה מה מספר הטסטים שיהיו בשנה הרכב צריך לעבור אותם ולא לפחד מהם!

אצלי בחיפושית שעמדה עשור ועשירית (אחד עשרה שנה למי שמתעצל) לקח לי שבועיים להכין אותה לתנועה

וטסט, לא התפשרתי ולא וותרתי ולפעמים שלמתי על טיפול פעמיים רק בכדי להיות בטוח שאעבור את הטסט!

החיפושית נכנסה בצד אחד ויצאה בשני ללא בעייה!

ההישג הגדול הוא בכך שיש כאלה שחוששים מהטסט אבל...בואו נחשוב עוד פעם, אם הנחת העבודה היא

ארבעת המשפטים המדגשים למעלה אז..

בדיקה ואישור אצל צמגאי (XXX ש"ח) המטרה שלו למכור צמיגים אז...

בדיקה במוסך מורשה (לא בקומבינה! XXX ש"ח)

וקבלת המדבקה, או לחילופין בדיקה במכון רישוי בתשלום...מה יהיה יותר יקר ומה לא, ימים יגידו!

ובכלל גודל ההישג ימדד רק בעוד תקופה, אחרי שנעבור את כל ההשלכות ההתחכמיות והבעיות העתידיות

ואז ניפגש שוב..

אבל בשביל להיפגש שוב סעו ברכב תקין ללא קשר למס' הק"מ שהרכב עושה, גם בדרך למפגש חד פעמי

עלולה להתרחש תאונה.

סעו בזהירות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן נכשלתי בטסט הקודם על חלודה במרכב , מודה יש חלודה בבודי של הרכב שלי .

אני מבטיח לך שיש גם לא מעט רכבים בני חמש שאפשר למצוא בהם רקבון כזה או אחר.

במוסך אתה לא חייב לחזור אליו לבדיקה החוזרת, מי שינסה לדפוק אותך על כלום פשוט לך למוסך הגון .

(אגב בטסט האחרון נכשלתי על שני סעיפים , ואני בטוח שאחזור לאותו מכון , כי הם מיקצועיים , לא מוותרים על בעיות קימות ,ולא מחפשים להכשיל סתם).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
רכב אספנות צריך להיות תקין נקודה!

1. כי ככה אומר החוק!

2. כי בבטיחות לא משחקים!

3. כי אנחנו צרכים להיות מבשרי הבשורה ולשמש דוגמא (פלצני או לא, אם רוצים תרבות

מטורית היא מתחילה אצל כל אחד ואחד מאיתנו).

4. כי אנחנו לא רוצים ואו צריכים להצטייר אצל אף אחד כמחזרים על הפתחים, או נוהגים בחסד!

מה שאומר שלא משנה מה מספר הטסטים שיהיו בשנה הרכב צריך לעבור אותם ולא לפחד מהם!

אצלי בחיפושית שעמדה עשור ועשירית (אחד עשרה שנה למי שמתעצל) לקח לי שבועיים להכין אותה לתנועה

וטסט, לא התפשרתי ולא וותרתי ולפעמים שלמתי על טיפול פעמיים רק בכדי להיות בטוח שאעבור את הטסט!

החיפושית נכנסה בצד אחד ויצאה בשני ללא בעייה!

ההישג הגדול הוא בכך שיש כאלה שחוששים מהטסט אבל...בואו נחשוב עוד פעם, אם הנחת העבודה היא

ארבעת המשפטים המדגשים למעלה אז..

בדיקה ואישור אצל צמגאי (XXX ש"ח) המטרה שלו למכור צמיגים אז...

בדיקה במוסך מורשה (לא בקומבינה! XXX ש"ח)

וקבלת המדבקה, או לחילופין בדיקה במכון רישוי בתשלום...מה יהיה יותר יקר ומה לא, ימים יגידו!

ובכלל גודל ההישג ימדד רק בעוד תקופה, אחרי שנעבור את כל ההשלכות ההתחכמיות והבעיות העתידיות

ואז ניפגש שוב..

אבל בשביל להיפגש שוב סעו ברכב תקין ללא קשר למס' הק"מ שהרכב עושה, גם בדרך למפגש חד פעמי

עלולה להתרחש תאונה.

סעו בזהירות-רן

רן, סחתיין, פעם ראשונה שאני מסכים איתך...:wink:

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
רן, סחתיין, פעם ראשונה שאני מסכים איתך...:wink:

היתה יותר מפעם אחת, אבל זאת הפעם הראשונה שאתה מודה בזה בקול רם....:wink::wink::wink: - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

התיעצות או מחשבות בקול רם.

שלושת הרכבים שלי צריכים לעבור טסט חצי שנתי בקרוב.

השווה לחכות ואז הטסט יהיה לשנה או שיש סיכוי שיעבור זמן רב עד שהתקנה תיכנס לתוקף.

אני עובד בחו"ל בשלושת החודשים הקרובים כך שבכל מקרה הרכבים עומדים.

דעתכם.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
התיעצות או מחשבות בקול רם.

שלושת הרכבים שלי צריכים לעבור טסט חצי שנתי בקרוב.

השווה לחכות ואז הטסט יהיה לשנה או שיש סיכוי שיעבור זמן רב עד שהתקנה תיכנס לתוקף.

אני עובד בחו"ל בשלושת החודשים הקרובים כך שבכל מקרה הרכבים עומדים.

דעתכם.

דורון, הייתי מציע לך להמתין לאוקטובר. או שתכשיר אחר מהם כרגע ותהנה.

לילה טוב

ומשהו על הגברת:

פורסם

תאריך העלייה לכביש הוא פרמטר מרכזי. רכבים שעלו נאמר בראשית אוגוסט

יעשו עדיין שני טסטים חצי שנתיים ורק מהטסט השלישי אחד בשנה!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

למה רק לרכבי האספנות זה טסט אחד בשנה?

למה לא מבטלים את זה גם לרכבים ישנים שהם לא אספנות?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
תאריך העלייה לכביש הוא פרמטר מרכזי. רכבים שעלו נאמר בראשית אוגוסט

יעשו עדיין שני טסטים חצי שנתיים ורק מהטסט השלישי אחד בשנה!

יוסי, ממש לא נכון! אתה טועה ומטעה.

לכשיופעל החוק, רכבים יבצעו אך ורק פעם אחת בשנה טסט (מבחן כישרות) ולבעלי רכב שירצו? יבצעו בדיקת חורף

כתנאי לכשירות לנסיעה בתקופת החורף.

רכב שיבצע טסט בין ספטמבר לדצמבר יהיה פטור מבדיקת חורף!

תעודת הזהות של הרכב דהיינו - ת. רישום הינו התאריך שהרכב יבצע בו את המבחן השנתי.

למי ששפר מזלו ורכבו רשום בין התאריכים הנ''ל - פטור מבדיקת חורף!!!

ומשהו על הגברת:

פורסם
גידי אני לא טועה!! קרא שוב מה שכתבתי...חבל שאתה ממהר לשלוף!

הבנתי וגם קראתי!

במידה והרכב יבצע טסט עוד השנה בחודש אוגוסט? והחוק יכנס לתוקף בעוד חודש,

החל מיניואר 2010 - תבצע טסט אחר בלבד!!!! ומועד הטסט הבא יהיה גם באוגוסט.

בדיקת חורף בספטמבר 2010

ומשהו על הגברת:

פורסם
למה רק לרכבי האספנות זה טסט אחד בשנה?

למה לא מבטלים את זה גם לרכבים ישנים שהם לא אספנות?

תקרא מהתחלת השרשור, ותבין...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...