Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

דבר ראשון לא הייתי פה הרבה זמן אז כיף לחזור.:grin:

דבר שני , יש לי שאלה בקשר למערכת ברכב שלי.

הרכב שלי הוא סיאט איביזה 2008. כרגע לא רלוונטי מה הקומפוננט והרדיו דיסק שלי כי אני הולך להחליף אותם , המגבר הוא אינפיניטי 7541A,שהוא מפיק 111 אר אמ אס לערוץ (ארבע ערוצים - מוצהר) וסאב של MTX 200 RMS.

שאלתי היא ככה:

אני צריך רדיו דיסק חדש ורמקולים חדשים כאשר אני מעדיף שהרדיו דיסק יהיה מסך טאצ' (לא בררה זול כזה) והקומפוננט חשבתי בכוון פוקל K2P או מורל הייבריד.

התקציב שלי הוא כ-6000 + - אך מעדיף להשאר בתקרה הזאת.

האם יש המצלצות דעות בנודע לרכיבים אני מאוד מאד אשמח לשמוע, כמובן גם עצות שלא יכללו את הרכיבים שרשמתי , משום שאני מעדיף כבר בימים הקרובים לסיים עם זה.

בתודה מראש לכל חברי הפורום!:lol:

פורסם

אתה מתכוון לרדיו דאבל דין? עם ג'יפיאס וכל החבילה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כן אני מתכוון דאבל דין לא חשוב לי הגי פי אס אפילו מיותר לטעמי.

ואין לי בעיה לרדת מהדאבל דין אבל אני מעוניין במערכת מולטימדיה כשאני מניח שהדרך היחידה היא או מסך נשלף דין אחד או מסך דאבל דין.

שאלה נוספת:

איזה סט עדיף לטעמכם:

focal kr2

אן

morel elate

?

פורסם

בנוגע למערכת מולטימדיה תיקח בחשבון שזה יתפוס לך כמעט חצי מהתקציב אם לא יותר..כדאי לך להגדיל את התקציב או לקחת קלריון 785 במחיר מצחיק של 1400 ש"ח.

לגבי הקומפוננט אני מניח שהוא מורכב מ 2 חלקים (וופר וטוויטר) .

פוקל - סאונד בהיר ואגרסיבי מאוד, אם אתה אוהב פיצוצים על חשבון ווקאליות זה הסט בשבילך.

מורל הייביריד \ אילייט - סטים ווקאליים בטירוף, סאונד רך ונעים לאוזן לא ממש מצטיינים בתחום הבאס אבל יודעים לרדת נמוך.

מניסיון וופר של הייבריד + MT23 שילוב מעולה.

שקול גם HAT CLARUS וסינפוני סידרה L

אני כרגע עם וופרים של קלארוס וטוויטרים MT23 ונהנה מכל רגע מצד אחד פיצוצים ומצד שני סאונד רך ונעים

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

המידבאס של הייבריד \ אילייט בתחום המיד הוא ווקאלי מאוד זאת אומרת שבתחום של 400 HZ עד 3.2 KHZ לדוגמא הוא ינגן בצורה מפורטת.

הרגשתי את זה מיד שהרכבתי את הקלארוס הוא אומנם מנגן טווח תדרים רחב יותר בצורה מעולה, אבל המורל ניגן יותר יפה ממנו בתחום המיד.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

הייתי דווקא ממליץ לך על סט שלם של קלארוס צליל דומה לפוקל רק נעים יותר לאוזן

• תוכן חדש...