Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו תימכר בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב יפה ומרשים, יצא לי לראות אחת כזאת או אולי כזאת לפני מתיחת פנים בארץ, לא זוכר בדיוק.

הבעיה עם הרכב הוא סוגיית האמינות הידועה...פיאט כבר הצליחו לפתור אותה?

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נושא האמינות הוא סטיגמה ישנה ומוכרת, והיא כלל לא רלוונטית כאן, ובוודאי לא למכונית חדשה.

אם פיאט רוצים באמת לחזור ולמכור כאן מכוניות, ולא רק ברמה ההצהרתית, הם פשוט חייבים לבנות את המותג מחדש.

ולשם כך הם חייבים להחליט לאיזה קהל ולאיזה פלח שוק הם מכוונים - ציי רכב, חובבי הגה, קהל צעיר או מבוגר וכדומה.

ללא בנייה ממוקדת של המותג מחדש, יבוא הכרומה, שעולה כמו מאזדה 6 הופך למיותר בעליל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
רכב יפה ומרשים, יצא לי לראות אחת כזאת או אולי כזאת לפני מתיחת פנים בארץ, לא זוכר בדיוק.

הבעיה עם הרכב הוא סוגיית האמינות הידועה...פיאט כבר הצליחו לפתור אותה?

על איזה אמינות אתה מדבר.

אולי האמינות הכושלת של המריאה והטמפרה, שידוע שעדיף לא לשלב איטלקיה עם גיר אוטומט.

לעומת זאת האונו והפונטו הידניות עד היום מפגינות אצל הרבה בעלי רכבים אמינות מעולה וחסכון בדלק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מצטער לבאס אתכם, אבל להורים שלי יש בראבה שנת 2001 אוט' (יד 1), והרכב במהלך 9 השנים שהוא אצלם הפגין אמינות מאוד טובה (טפו טפו טפו), תיבת ההילוכים היא שונה מתיבת ההילוכים שהייתה לפני המתיחת פנים וזהה לזאת המותקנת בקורולה.

כך שחאלס עם הסטיגמות אמינות כי זה כמו לדבר על עובי פח

פורסם

הבראבו בפירוש לא מותאמת לטעם הישראלי, ולא צריך להסביר מדוע. יש לה סיכוי להצליח רק בתמחור נכון. אני דווקא חושב של-1.4T בגרסה המצוידת יש סיכוי לא רע להימכר עם הגיר הרובוטי סביב 120K שקלים. הבעיה היא שאני משער שזה יהיה המחיר של הידנית, והרובוטית תעלה יותר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כיף לשמוע!

אני אשמח להיות הבעלים של בראבו החדשה - בגרסת 1.4 TJET 150 או 1.6 MJET 120, ברמת גימור הבכירה, עם חישוקי 18' וצבע בורדו :-)

שששששש, שלא תשמע אותך יטי :lol:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם האוטו הזה יימכר בארץ אני קונה אותו בגרסה הידנית ללא שום ספקות.

יאאלה סמל"ת, תנו בראש.

Mazda 5 2007 2.0 Automatic

פורסם

המקרה של טויוטה קורולה מרמז על גורלה הגזור מראש של הבראבה עם גיר רובוטי.

הקורולה התאימה יותר לשוק הישראלי כי היא סדאן וגם יפאנית, ועדיין המכירות אכזבו והלקוחות שכן קנו/שכרו מיררו בבכי.

יחד עם זאת מסירות בכמויות שנחשבות כשלון ליבואן טויוטה יכולות להחשב הצלחה ליבואן פיאט, כי הכל יחסי.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
הבראבו בפירוש לא מותאמת לטעם הישראלי, ולא צריך להסביר מדוע. יש לה סיכוי להצליח רק בתמחור נכון. אני דווקא חושב של-1.4T בגרסה המצוידת יש סיכוי לא רע להימכר עם הגיר הרובוטי סביב 120K שקלים. הבעיה היא שאני משער שזה יהיה המחיר של הידנית, והרובוטית תעלה יותר...

אני חצי מסכים איתך. היא אמנם לא מותאמת לטעם של הישראלי שקונה קורולה או מאזדה 3 ליסינג, אבל עדיין יש מעט ישראלים שיעריכו את העיצוב והמנוע.

אני מסכים איתך לגבי התמחור. 120K לגרסא מצויידת והגיר הרובוטי יהיה לא רע.

emotion of motion

פורסם

הישראלים במקרה של טויוטה לשם שינוי לא קנו את הלוקש שניסו להאכיל אותם והצביעו ברגליים.

כל רכב נמדד לגופו, גם לגולף יש תיבה רובוטית אבל זה לא אומר שישר פסלו אותה רק כי היא רובוטית אלא להפך, אחת התיבות הטובות בשוק.

הבראבו תוכל קודם כל לפנות לכל המאוכזבים ומסורבי מזדה- פורד- טויוטה להזמין רכב עם תיבה ידנית.

ב120 אלף ש"ח גם לתת אלטרנטיבה טובה ל C4, 308, גולף (הגרסאות המוגדשות) שמחיריהן מתחילים רק מ135 אלף ש"ח

פורסם

308 נמכרת גם בגרסא מוזלת ב 114K.

אנשים קנו קורולה רובוטית בכמויות וגם לקחו כאלה בליסינג כשהיו דברים אחרים.

emotion of motion

פורסם

כתבתי בסוגריים: הגרסאות המוגדשות

לא דיברתי על האטמוספריות, כך שאין מה להתייחס לגרסאות הליסינג.

בגלל שאנשים לקחו בהמוניהם קורולות רובוטיות בליסינג התחילו לייבא גירסה אוטומטית?

• תוכן חדש...