Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן,התחדשתי בשישי האחרון :p גולף FSI מנוע 1.6 אוטומט (:() שנתון 2005.

1) המערכת באה עם 4 או 6 רמקולים? כי ממה שהספקתי לראות יש רק בדלתות

2) הרדיודיסק לא קורא MP3 - ניתן לעשות משהו בנידון? עדכון תוכנה אולי? או שנסבול לנצח? ;)

3) קיימים ברשותי הסאב והמגבר מהרכב הקודם,יש טעם לחבר אותם? כי אני מעדיף שכמה שפחות יתעסקו לי ברכב.

תודה מראש לעונים והמשך יום נעים :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם אני לא טועה, זה לא אוטומט אלא זה DSG, ובמקרה הזה זה לא :-( אלא :lol:.

1. לא יודע. אבל אם אתה מתכוון לחבר מגבר לרכב אז תצטרך להחליף את הרמקולים.

2. עדכון תוכנה? לא. צריך להחליף את המערכת, או למערכת מקורית של שנתון חדש יותר שקוראת MP3, או לשים רדיו דיסק רגיל במקום. (אולי אפשר צינג'ר לא יודע).

3. כמובן שיש טעם לחבר אותם. רק תזכור שאתה צריך להחליף סט קדמי.

אם אתה לא רוצה שיתעסקו לך ברכב אז מה הטעם של השאלה?

אני הייתי מתקין והולך אל מתקין טוב (=מתקין שאחרי שהוא מתקין הכל חוזר להיות בדיוק כמו שהוא היה ולפעמים אפילו יותר טוב כי הוא מתקן נזקי עבר).

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצונת.

דברתי היום בטלפון עם אביזרי-רכב שאני שוטף שם את הרכב שלי.

לטענתו יש לו מערכת מקורית כמו שיש לי בגולף (לא זוכר איך זה נקרא באנגלית,מרק10 או אייל בטח יודעים).

רק ששלו עם מסך מגע,קורא MP3,עם דיבורית,כניסת AUX וכניסת כרטיס USB,פתח לזכרון SD,ושאר פיצ'פעקס.

לפי מה שהוא אומר,חדש במורשה עולה 5000,והוא מוכן למכור לי ב2400 כולל עבודה ואחריות.

המחיר אומנם מעט מרתיע,אך מקווה להיות שם בשישי בעזרת ה' ולראות את המערכת המדוברת ואז להסיק מסקנות.

מה דעתכם?

נ.ב - שלי אני חושב הדגם הפשוט ביותר,עם מסך קטן ירוק-שחור,קומפקט דיסק שלא קורא MP3,ורדיו (הכל ביחידת קונסולה אחת לצערי,ככה שזה או לשדרג את כל היחידה,או כלום..:()

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אין לי צורך בGPS,אך אם יהיה - סבבה

אני בספק שזה מוצר סיני,כי להגדרתו זה מקורי מהחברה,בכל מקרה נהיה חכמים כשנהיה שם :)

תודה בכל זאת.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

תסתכל כאן ותבין איזה מערכת יש לך.

עכשיו שיב לב למה שרשמת "דיבורית,כניסת AUX וכניסת כרטיס USB,פתח לזכרון SD,ושאר פיצ'פעקס"

כניסת USB אין באף מערכת מקורית, על דרך השלילה - לא מדובר במערכת מקורית אלא במוצר סיני.

ועוד הוכחה קטנה, דיבורית BT עבור המערכות האלה עולה כמעט 4K. כך שאין שום סיכוי שמדובר על מערכת מקורית.

בכל מקרה תתחדש.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אם ככה אז ירדתי מהרעיון :) תודה לשלל העוזרים.

(אבל עדיין עוקב אחרי אייל ורכישותיו באשר הן ;))

GTI

סאאמק כולכם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון :

אז שטפתי את הרכב היום,והייתי אצל הבחור שהראה לי את המערכת המדוברת

http://www.sonicelectronix.com/item_17859_Motevo+GTV-VWS+-Volkswagen-.html

אפילו שזה סיני,אלטרנתיבה לא רעה לדעתי.

3200 לדגם הנ"ל,או אחר (אותו הדבר) בלי GPS ב2400ש"ח.

שני המקרים כולל מע"מ והרכבה.

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...