Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,יש לי מיצובישי קולט שנת 94 ידנית

יש לי בעיה שמאד מפריע לי ,ההילוכים במיוחד בבוקר כשהאוטו קר נכנסים לי ממש בקושי ואפילו חורקים לי..אני ממש מתאמץ כדי להכניס אותם ברכות..כעבור חצי שעה זה מפסיק..מישו יכול לתת לי כיוון?לפני שבועים האוטו עבר טיפול והוחלף שמן גיר..בנאדם אחד אמר לי ששמו יל שמן גיר איכות גרועה או אולי לא את השמן המתאים..

אה ועוד בעיה ..הכבל גז שלי לא רך כמו בכל רכב..הוא היה נתקע בעבר גם בהתחלה שלו ..במוסך בדקו את הכבל אמרו שאין לו שום שבר והוא לא קרוע או שמהו..ריססו במצערת ספריי קרבורטור שימנו את הכבל..והתקיעות עברה אבל הכבל עדין לא מרגרינה הוא כזה קשיח מה הבעיה שלו?

מקווה שתעזרו לי,ניר.

פורסם

לגבי ההילוכים,ערוך חיפוש הרכב הזה והבעיה הזו נטחנו כאן לעייפה,שמן גיר לא מתאים עלול לגרום לבעיה וחייב לשים שמן גיר מקורי בלבד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שמן גיר בצמיגות לא נכונה יכול להוביל לבעיה שתיארת.

75-90, 75-85 אלה השמנים הנכונים ע"פ הוראות היצרן, איזה שמן שמו לך?

פורסם

הוא אמר לי עכשיו שהוא שם שמן גיר 80 90 והשמן הזה ליונדאי מיצובישי ככה רשום עליו הוא אומר

לא יודע אם סינטטי מלא או לא..הוא אמר גם שאולי יש אוויר במשאבת קלאץ וזה בולשיט למה עשיתי משאבת קלאץ לא מזמן והבעיה היא מלפני כן..ובמשאשבת קלאץ המוסכניק הזה כמו שצריך אמר לי ללחוץ קלאץ לעזוב ללחוץ לעזוב לפמפם עד שהפסיקו בועות בשמן

• תוכן חדש...