Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי הגיעו לשפל המדרגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני היחיד שלא רואה את הבעיה עם המוצר הזה?

רכב כמו A4 לא חייב שיהיה לו מנוע כל כך חזק.

אני הייתי מסתפק במנוע הזה עם הכוח הזה.

יש אנשים שלא אכפת להם מהכוח של הרכב כי הם לא ממש בקטע של נהיגה מהירה.

להזכירכם, להגיע למהירות של 130 אפשר גם עם סמארט או עם סובארו ג'אסטי.

A4 זה רכב מעולה, שהאיכות שלו וההרגשה הכללית היא טובה יותר משל רכבים רבים. כוח זה לא הכל.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא הבנתי שוב פעם מה הקשר למהנדסים/רואי חשבון בסופו של דבר הם עושים את מה שאמרו להם מלמעלה גם אם יגידו להם לשים לה מנוע 1.2 65 כ"ס הם יעשו את זה.

מומנט וזמינות כח במאזדה 3 2 ליטר, מצחיק מאוד.

emotion of motion

פורסם

ביחס למשקל של הרכב המנוע מסתדר מצויין ונותן בסופו של דבר תמורה טובה למחיר .

לעומת זאת מנוע 1.8 טורבו שמספק לך 120 כ"ס ברכב מנהלים פרמיום זה באמת מצחיק .

וכן כן אני יודע , מומנט והספק מירבי כבר בסל"ד נמוך. ואו.

חבל רק ששמו למנוע טורבו אני בטוח שאם אותו "לקוח פוטנציאלי" ירכוש את הרכב והוא לא מחפש ביצועים אז גם בלי טורבו

הוא היה מסתדר. סתם טיפולים יקרים יותר ותיקונים הרבה יותר יקרים בעוד כמה שנים כשהרכב יתיישן.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

ומישהו אמר לך שהמנוע הנ"ל של האודי לא מסתדר מצויין? נהגת עליה?

למה מאזדה עגלה תמורה טובה לכסף מאשר אודי עגלה?

emotion of motion

פורסם
אמר בחור שנוהג באלפא (אני לא טועה נכון?).

אחת הבעיות שלי עם אאודי, אלפא וכל רכבי היוקרה זו הפוזה המגעילה שמגיעה עם הרכב ביחד עם המפתחות והכל...

תמיד יש לי הרגשה שברכב שכזה אני אראה כמו איי הול גמור.

תתפלא אבל אני מסכים אתך בענין הפוזה. אני עדיין מתכווץ בכסא הנהג כשאני מרגיש את המבטים ברמזור.

היבואן גם לא עוזר לזה ומביא את הדגם שלי(ti) רק בשחור.

ההבדל בין אלפא מוחצנת לA4 שעליה דנים כאן היא שבניגוד לאודי האלפא גם מבצעת את מה שהיא צועקת ברמזור ובאודי זה די ריק מתוכן. הרי באותו מחיר פחות או יותר אפשר לקחת את הפסאט 1.8 TSI בדגם HIGHLINE שתהיה חזקה יותר, איכותית לא פחות ומפוארת באותו סדר גודל.

פורסם
ומישהו אמר לך שהמנוע הנ"ל של האודי לא מסתדר מצויין? נהגת עליה?

למה מאזדה עגלה תמורה טובה לכסף מאשר אודי עגלה?

לא הבנתי למה אתה מתכוון.

אבל אני אגיד שוב והפעם בצורה ישירה יותר- לא הייתי משלם 240K בשביל לקבל A4 חדשה דנדשה , עם מנוע

1.8 טורבו שמייצר 120 כ"ס. עכשיו הבנת?

והמאזדה 3 2 ליטר ממש לא עגלה, למה עגלה? לחבר יש כזאת חדשה קנו לו והרכב מעולה . והמחיר גם כן :).

פורסם

תזכרו רק שמדובר ברכב שמאיץ ל100 קמ"ש ב 10.5 שניות, וכל זה בלי לעבור 4000 סל"ד (הספק מרבי ב 3600) ובלי לעשות רעש של דיזל.

עם כל הכבוד למאזדה 3 עם 150 כ"ס, היא צריכה למשוך עד 6000 סל"ד כדי להאיץ בקצב כזה.

פורסם

תשמע אני לא בא להשוות בין המכוניות :p. זה ממש לא הכוונה שלי .

פשוט כולם פה בזמן האחרון פוסלים את רוב מכוניות המנהלים וממליצים על הסופרב החדשה.

למה? כי היא תמורה מעולה לכסף ואני דיי מסכים .

אבל האודי עולה יחסית הרבה בשביל רכב מנהלים ומגיע עם מנוע דיי מצחיק .

פורסם
לא הבנתי למה אתה מתכוון.

אבל אני אגיד שוב והפעם בצורה ישירה יותר- לא הייתי משלם 240K בשביל לקבל A4 חדשה דנדשה , עם מנוע

1.8 טורבו שמייצר 120 כ"ס. עכשיו הבנת?

והמאזדה 3 2 ליטר ממש לא עגלה, למה עגלה? לחבר יש כזאת חדשה קנו לו והרכב מעולה . והמחיר גם כן :).

למה עגלה? כי הביצועים דומים לאלה של האודי רק בסל"ד הרבה יותר גבוה. אז אם האודי עגלה אז גם המאזדה.

emotion of motion

פורסם
בדגם HIGHLINE עם TSI 160כ"ס שעולה 236000 ש"ח אפשר בהחלט להשוות. יש שם פינוקים באותו סדר גודל של האודי עם 120 סוסים ותג מחיר של 242000 ש"ח.

אפשר לשים אין סוף פינוקים גם ביונדאי סונטה. זה הופך אותה למתחרה באודי?

emotion of motion

פורסם
למה עגלה? כי הביצועים דומים לאלה של האודי רק בסל"ד הרבה יותר גבוה. אז אם האודי עגלה אז גם המאזדה.

1)האודי שוקלת יותר וגדולה יותר.

2)הביצעוים אולי דומים אבל האודי עולה רבע מיליון והמאזדה בקושי מגרדת 140K.

3)תשמע אני לא בא להתווכח אולי הדגם הזה ספציפי מתאים לך . אני אישית לא אהבתי ולא מבין למה היצרן

צריך להתחכם ובשביל רכב שלא מיועד לביצועים (כמו שאתם בעצמכם אמרתם) לשים מנוע 1.8 מוגדש.

אפשר לקבל אותו הספק עם 1.6 בלי בעייה. נכון בסלד גבוהה יותר אז ? זה בכל מקרה רכב דיי עגלתי .

פורסם
תשמע אני לא בא להשוות בין המכוניות :p. זה ממש לא הכוונה שלי .

פשוט כולם פה בזמן האחרון פוסלים את רוב מכוניות המנהלים וממליצים על הסופרב החדשה.

למה? כי היא תמורה מעולה לכסף ואני דיי מסכים .

אבל האודי עולה יחסית הרבה בשביל רכב מנהלים ומגיע עם מנוע דיי מצחיק .

אבל עם 4 עיגולים יפים במקום תרנגולת ירוקה

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
1)האודי שוקלת יותר וגדולה יותר.

2)הביצעוים אולי דומים אבל האודי עולה רבע מיליון והמאזדה בקושי מגרדת 140K.

3)תשמע אני לא בא להתווכח אולי הדגם הזה ספציפי מתאים לך . אני אישית לא אהבתי ולא מבין למה היצרן

צריך להתחכם ובשביל רכב שלא מיועד לביצועים (כמו שאתם בעצמכם אמרתם) לשים מנוע 1.8 מוגדש.

אפשר לקבל אותו הספק עם 1.6 בלי בעייה. נכון בסלד גבוהה יותר אז ? זה בכל מקרה רכב דיי עגלתי .

1. התכוונתי לביצועים באופן כללי, לא רק למנוע.

2. האודי יותר איכותית, יותר בטוחה, יותר נוחה, יותר מאובזרת, יותר איכותית, יותר מרווחת וכו' וכו'... לא סתם היא עולה הרבה יותר.

3. לי באופן אישית דגם כזה ממש לא מתאים. אני פשוט מסוגל להבין את ההגיון מאחורי הדגם.

אפשר הרבה דברים, אבל חוץ מהספק למנוע יש עוד פרמטרים, נכון? צריכת דלק, פליטת מזהמים, רעש וכו'.

emotion of motion

• תוכן חדש...