Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

120K לסופרמיני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנטחן הנושא ההוא של הג'אז, בואו נפנה לזה מנקודה אחרת.

יש לכן/ם 120K לערך, בא לכם על סופרמיני חדשה, מה הייתם קונים ולמה.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אופציות שהייתי בודק: איביזה (ראיתי על הכביש 3 דל' צהובה עם גג זכוכית שחור- ו-ו-א-ו-!!! היא נראית כל כך טוב), פאביה, C2 VTS, פיאט 500.

פורסם
אופציות שהייתי בודק: איביזה (ראיתי על הכביש 3 דל' צהובה עם גג זכוכית שחור- ו-ו-א-ו-!!! היא נראית כל כך טוב), פאביה, C2 VTS, פיאט 500.

פה אתה רושם מה היית בודק, השאלה הייתה מה היית קונה עבורך. מתחושת בטן.

תודה

פורסם

פיאט 500 בלי להתבלבל בכלל.

למה? עיצוב, עיצוב ועוד פעם עיצוב.

5 כוכבי בטיחות, איבזור עשיר, מנועים חביבים, התנהגות טובה, אה, וגם עיצוב מושלם :wink:

אחרי יומיים באיטליה עם גרסת האבארט' חיפשתי רב שייחתן אותנו, אחרי שבוע כבר התפשרתי על נישואים אזרחיים. פשוט רכב ממכר.

פורסם

מייבא מאזדה 2 ידנית גימור "ספורט" :wink::-D

האיביזה מכוערת על שלל גירסאותיה, אולי פרט ל-FR ול-CUPRA. על ה-C2 טוענים שהיא חלשה.

הפיאט בהחלט אופציה טובה (גם, או ליתר דיוק בעיקר בתחושת בטן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היא חלשה ביחס למצופה מהשם VTS.

בכל זאת מדובר על מרכב קטן מאוד עם 125 כ"ס על טון וגיר ידני, איטית היא לא תהיה אבל גם לא חורכת אספלט.

כנראה שהיא הקטנה הכי מהירה שאפשר למצוא בסכום הזה אם מדברים רק על חדש מהחברה, אולי ליונדאי I20 1.6 ידנית יש מה להוסיף בעניין המהירות.

פורסם

פיאט 500 הופיעה באחת התוכניות של טסט ראשון.. אתה יכול לחפש בוואלה ברכב שם ותראה את המבחן שעשו לרכב והוא הכן נראה מאוד מאוד מרשים מבחינת עיצוב

פורסם
היא חלשה ביחס למצופה מהשם VTS.

בכל זאת מדובר על מרכב קטן מאוד עם 125 כ"ס על טון וגיר ידני, איטית היא לא תהיה אבל גם לא חורכת אספלט.

כנראה שהיא הקטנה הכי מהירה שאפשר למצוא בסכום הזה אם מדברים רק על חדש מהחברה, אולי ליונדאי I20 1.6 ידנית יש מה להוסיף בעניין המהירות.

אל תשכח שסוסים ומשקל נמוך זה לא הכל. אולי הגיר כלכך גרוע, שהוא מסרס הכל? (אין לי מושג, אבל זו גם אפשרות).

אישית, ליונדאי לא הייתי מתקרב (גם לא מבחינת תחושת בטן :wink:), לא בייחוד כשמדובר על ה-I20, שכן היא שיפור של הגטס, אבל לא כזה משמעותי (ממבחני רכב שקראתי, לא מניסיון אישי שלי ואשמח אם מישהו יתקן אותי ויגיד שאני טועה).

מהירות במחירים האלה זה איביזה פאביה והפיאט 500 (ידניות כמובן). שוב, כמו שרשמתי, חבל שאין את המאזדה2 ידנית (בגרסא המאובזרת ביותר שלה) בארץ.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הC2 חזקה וזריזה מהמאזדה 2 בשל הגיר הידני האמור.

התלונות עליה נוגעות דווקא לנוחות הנסיעה הקופצנית ולצפיפות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ה-C2 מגיעה בהזמנה מיוחדת.

אגב צריך להבדיק בין מכוניות כמו פיאט 500 וסיטרואן C2 שהן מכוניות מיני, לעומת מכוניות כמו מאזדה 2, פולו ואיביזה שהם סופר מיני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא יודע למה אבל הייתי וקח את הסיטרואן :)

וכמובן שאני יודע שאני יבכה על זה שלא לקחתי את ה500 .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...