Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלטתי סופית - מאזדה 2 DYNAMIC.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי המון דיונים ודילמות, החלטתי ששבוע הבא אני אלך לרכוש מאזדה 2 דינאמיק- האוטו שמהרגע שראיתי החלטתי שאותו אקנה, אפילו שאחריו הלכתי לראות סווויפט או SX4 שבהתחלה נראו מרשימות, תמיד ידעתי שלא אהיה שלם איתן כמו עם המאזדה. אני חושב שכרגע (כשאין לי יותר מ 2 נוסעים באוטו) זו הבחירה הטובה ביותר.

מקווה שעשיתי את הבחירה הטובה ביותר מבין האפשרויות.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ראית את השרשור שנפתח לא מזמן בפורום כללי?

נו באמת, איזה בולשיט.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

If I was a rich women, יבדה בדה בדה... עם כל אהבתי המתפרצת לפיג'ו 206, הייתי קונה לי מזדה 2..... כי נראה לי שאיתה זה להפסיק להיות כנר על הגג ולשייט בבטחה על כבישי הארץ.......

פורסם

אין ספק שמאזדה 2 היא מכונית טובה וגם יפה.

העניין שראיתי את הSX4 נטולת הבגאז' המכונה האצבאק

ראית אותה? היא נראית כמו ג'יפון יפה ,עם מנוע 1600

סביר להניח שעולה כמו ה2-לך תראה אותה פעם אחרונה.

אם אחריה החלטת מאזדה 2 -לך וקנה.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

תודה על ההצעה, ידידי.

במוצ"ש האחרון התקיים מבצע בסוזוקי- 2000 ש"ח הנחה על ה SX4 \ סוויפט בכל רמות האיבזור.

כבר בחנתי את ה-SX4, אותה יכלתי לקבל במשהו כמו 115K + קודן + מרים חלונות באותו יום של המבצע.

הגעתי למסקנה שבתור אחד שהנסיעות העיקריות שלו הם 10 קמ"ש ביום, ונוהג בלחץ עם עוד 2 נוסעים מלבדי, אין לי צורך ברכב עם מנוע 1.6 שהאחזקה שלו תעלה לי יותר מהמאזדה, ובלי קשר, אני אפילו לא חושב שהוא יפה.

הדבר היחיד שמצא חן בעייני ב-SX4 הוא שהרכב הזה הוא סוג של "מציעה" - רכב עם המון דברים במחיר זול מאוד, שזה אגב קצת תמוה.

ובכן, החלטתי שכל עוד אני לא רוכש גולף \ A3, אין לי צורך ברכב גדול, עם מנוע גדול, ושמחירו בנוסף גבוה מהמאזדה ב 10K.

אני מקווה שהמאזדה2 אמינה לא פחות מה-3, ושבאמת יהיה כיף לנהוג בה ושלבסוף יהיה קל למכור אותה.

עכשיו רק צריך לקחת כמה שעות בשביל לחשוב איזה צבע לבחור :)

פורסם

לאישתי יש מאזדה 2 דינאמיק מליסינג ויוצא לי לנהוג בה המון. לדעתי רכב מעולה. בידוד רעשים אומנם לא כמו ברכבים גדולים יותר, אבל ביונדאי גטס שהיה לה מקודם זה היה הרבה יותר גרוע. אגב, חיסכונית היא ממש לא, אבל שוב, לאומת הגטס מדובר בשיפור משמעותי.

• תוכן חדש...