Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלטתי סופית - מאזדה 2 DYNAMIC.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה טוען שבלחיצות + מזגן קבוע אתה עושה 1 ל-9.5? לזה אני כבר לא מאמין. מצטער.

משוחד לא, אני מדבר בדיוק כמוך בקשר לרכב שלי אני אוהב את הרכב שלי, ולא מעניין אותי אם יש מיליונים כמוהו על הכביש (שגם זה אומר משהו טוב לזכותו, לא?), בניגוד אליך (גם אם יהיה רכב יותר טוב משלך פי כמה וכמה [מבחינת הכל] ובאותו סכום אבל שרואים אותו הרבה אתה לא תקנה אותו נכון? "אחלה" חשיבה).

עוד לא ראיתי מישהו עם פוקוס שהתלונן על הצריכת דלק (לחבר יש פוקוס 2 ליטר). ותאמין לי, גם אם תתאמץ, אין מצב שקורולה תשתה דלק באותה כמות כמו B4 (אני מדבר על קורולה דור קודם).

בכל אופן, לא באנו להתכתב על כמה הרכב שלך שותה או לא בלחיצות או לא, כי זה ממש לא הנושא פה, אז אנא ממך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המספרים של אייל נשמעים לי מוכרים מהאיביזה, טרם השיפור.

בעיר הצריכה היתה 1:8.5, משולב 1:9.5 ובין עירוני בלבד בסביבות 1:12.

מדובר על סטנדרט ונסיעה די רגועה. בלחיצות אוכלים הרבה יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן, אמרת יפה. נסיעה רגועה (אפילו יחסית, בסדר?). הוא טוען בלחיצות + מזגן. הגיוני? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...