Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 524
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האדום נראה כמו פיירבירד

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

לאדה. מצב חיצוני לא רע, הבחנתי בתחילת ריקבון מתחת לשמשה הקדמית לבין הכנף. ללא לוחיות רישוי קדמית ואחורית. עומדת במגרש חניה ליד ראשל"צ. לצערי לא היה לי זמן לצלם מזויות נוספות.

פרטים מדוייקים יותר בפרטי.

אילן

04Oct_0002.jpg

04Oct_0003.jpg

04Oct_0001.jpg

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

בני שלום

הפורד השחורה שייכת לי עפ"י רשיון הרכב המקורי שנת היצור1957 דבר שלא נראה לי סביר

את הרכב קניתי במצב דיי סופני אך ללא גג ודלתות שכנראה נוסרו במקצת

תודה על המידע

ליאור

פורסם

הלאדה דגם GTI, כמו שניתן לראות ב"עיגול" הכחול:lol:, והיא למכירה, כמו שניתן לראות ב"עיגול" הירוק:lol::-D

ת'כלס, ה-2104 זה אחד הרכבים המכוערים, בעיניי.

lada.jpg

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם
ת'כלס, ה-2104 זה אחד הרכבים המכוערים, בעיניי.

חולק עליך. מרוב שהוא מכוער הוא מתחיל להיות יפה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
בני שלום

הפורד השחורה שייכת לי עפ"י רשיון הרכב המקורי שנת היצור1957 דבר שלא נראה לי סביר

את הרכב קניתי במצב דיי סופני אך ללא גג ודלתות שכנראה נוסרו במקצת

תודה על המידע

ליאור

הפורד במשטרת רמלה שלך?

למה הרכב שם?

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
האדום הוא פיירבירד פורמולה

הרכב שייך למחלקת חבלה(הולכים לפוצץ אותו):-(:cry::twisted::twisted::-(

מדינה של מפגרים

לפוצץ!!!!!!!!!!!! מה??????? למה?????

מאיפה לך המידע הזה שהרכב שייך למחלקת חבלה ושהם הולכים להתאמן עליו?

יש שם מספיק רכבים חדשים במצב הרבה יותר גרוע .

ד"א עד לא מזמן הרכב הזה היה מכוסה בכיסויי רכב אז לא נראה ששמרו עליו כל כך טוב בשביל לפוצץ אותו מתישהו.

מוזר.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

מה כזה מזר? -כנראה, הרכב או גנוב, או "משוכפל", ואז אין להם יותר מדי מה לעשות איתו! ודי נראה, כאילו כבר פרקו משם את החלקים ה"שווים", אז, :roll::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מה כזה מזר? -כנראה, הרכב או גנוב, או "משוכפל", ואז אין להם יותר מדי מה לעשות איתו! ודי נראה, כאילו כבר פרקו משם את החלקים ה"שווים", אז, :roll::?

אם הוא גנוב אז שימצאו את הבעלים שלו.

גם אם הוא משוכפל אין סיבה להשמיד אותו כי במקור הוא שייך למישהו.

התפקיד של המשטרה הוא להחזיר רכבים גנובים \ רכבים שזהותם שונתה לבעלים שלהם ולא לשלוח אותם לפיצוץ ביחידת החבלה במיוחד שזה רכב שלפי דעתי יותר קל לזהות את הבעלים שלו מכייוון שהוא לא נפוץ בארץ כמו מאזדה.

בגלל זה זה נראה לי מאוד מוזר ותמוהה ששהרכב הולך לפיצוץ.

ד"א החלקים ה"שווים" נימצאים.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

תגיד, איפה אתה חי?! :roll:

אם זהות הרכב שונתה או שוכפלה- איך אתה רוצה, שייזהו, למי שייך? מי יעשה את זה? בוא נגיד, שלו הייתה להם תלונה על כזה אוטו, שנגנב- אולי. אבל "ככה"? -את הגנובים הם לא מחזירים, אז אתה מדבר על אחד "לא מזוהה"? חוץ מזה- אנחנו בכלל לא יודעים, מה הסיפור איתו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תגיד, איפה אתה חי?! :roll:

אם זהות הרכב שונתה או שוכפלה- איך אתה רוצה, שייזהו, למי שייך? מי יעשה את זה? בוא נגיד, שלו הייתה להם תלונה על כזה אוטו, שנגנב- אולי. אבל "ככה"? -את הגנובים הם לא מחזירים, אז אתה מדבר על אחד "לא מזוהה"? חוץ מזה- אנחנו בכלל לא יודעים, מה הסיפור איתו...

בסופו של דבר הסיפור של הרכב הזה ממש עצוב וכשאני אני חושב על זה עכשיו אז באמת לא נראה שהמשטרה תשקיע מאמצים באיתור בעל הרכב גם אם מספר הנייד שלו והכתובת היו רשומים על דף בתא הכפפות הרי אנחנו חיים במדינת ישראל.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...