Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט-בעיות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכם שטרום השידוך ל- WRX מס' מוסכניקים של סובארו (מהמרכזי) אמרו לי לעשות לעצמי טובה ולהתרחק מהרכב.

ידעו לספר על תקלות, אחזקה יקרה ומה לא....... כמעט עשיתי במכנסים מפחד.

כך גם היה כשקניתי בשנת 91 AX ספורט, כך היה כשקניתי RSI, כך היה כשקניתי אלפא רומיאו, כך היה כששקלתי 205 GTI, כך גם היה כשקניתי 172 וכך יהיה בעתיד כנראה לגבי מכוניות ספורטיביות ו/או נדירות יחסית בארץ הקודש.

רוב רובן של המכוניות "המפחידות" האלה (ששומר נפשו ירחק מהם) מהוות או תהוונה בעתיד יעד רכישה לאנשים שיודעים להנות מנהיגה.

ידידי, אם לא עשית שעורי בית ואתה לא מבין למה אתה נכנס עם ה- 172 לטוב ולרע חפש לך רכב אחר, רכב כדוגמת ה- 172 לא קונים בלב חצוי.

לא יכלתי להגדיר את זה טוב יותר !

עזוב את הרכב, זה לא בשבילך, תשאיר אותו למי שיודע להעריך מה הוא באמת שווה ולא מה המוסכניקים חושבים עליו.

פורסם

צודקים. בכל מקום שאליו תפנו יצוצו אנשים שידעו לספר לכם בדיוק כמה הרכב שלכם שחוט ולא אמין. המתדלק בתחנת הדלק ישאל אם היא עושה בעיות, תגיד לו "לא" ואז הוא ישאל כמה ק"מ ואיזה יד. כשתספר לו ש-115000 ויד רביעית הוא יפלוט שריקה ויסנן "פששש, הרכב שחוט, אה?". אתה תביט עליו במבט מרחם ולא תגיד כלום...

הילד ששוטף רצפות במוסך שלך יביט בערגה על האוטו בעודו חושב "איך אני רוצה כזה" אבל אז יתחיל לספר לך סיפורי זוועה על מכוניות כאלו שהתפרקו בנסיעה ועלו עשרות אלפי שקלים לבעלים שלהם...

אין לזה סוף, וצריך לזכור שאנשים שלא היה בבעלותם רכב ספורטיבי פשוט לא מבינים כלום. אם הייתי מקשיב למוסכניקים הייתי נוסע באמת בקורולה ונראה כמו כל עמישראל - אפור, משעמם וסתמי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...