Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברצוני להתיעץ עמכם.

היום החניתי את הרכב בחניה של חבר.

במשך תקופה ארוכה כלומר מספר שנים אני מחנה את הרכב בנקודה הזאת בצורה הזאת ואף פעם לא קיבלתי דוח חניה.

לפי מה שנאמר על ידי הפקחים ובדוח זה שאני מפריע לתנועה.

ברשותי תו נכה בנוסף.

האם באמת יש הצדקה לדוח?

לפי מה שאמרו לי שאני החניתי את הרכב לא בקו ישר אלה בזווית כפי ששאר הרכבים עשו זאת.

למעשה רק אני ועוד רכב קיבלתי דוח וכל השאר עם אותו צורת חניה לא קיבלו.

השאלה שלי היא כזאת מה אתם חושבים שניתן לעשות בנידון?

האם אני יכול לבקש בית משפט על דוח של עיריה?

מכיון שנאמר לי כפי שאני זוכר מזמן זה שאני מגיש ערעור ותוך 3 חודשים מחזירים תשובה במידה ולא מבטלים אותו אני חייב לשלם או בית משפט ששם אני ישלם כפול.

האם כדאי לי ללכת למהלך כזה?

תודה .

מתן.

805921973.jpg

1422252286.jpg

פורסם

לא ברור מהתמונות כלל איך בדיוק אתה מפריע לתנועה - איזה תנועה :shock:

אתה הרי בתוך מפרץ חניה שלא מסומן בקווים מצוירים על הכביש לצורך חנית הרכב באופן מסודר .

אולי אם היית נותן תמונה בזווית רחבה יותר היה אפשר להבין אם קיימת בעיה בצורת החניה הזו .

נראה לי שסתם נטפלו אליך כדי להשלים מכסת דוחו"ת ולמהר הביתה לחברה שמחכה בקוצר רוח עם הלשון :idea: בחוץ והזנב מקשקש .

בכל אופן , עם תו חנית נכה החלאות מטעם העיריה הזו או ההיא לא אמורים להיטפל אליך .

פורסם

לפי התמונות,המפרץ מיועד לחנייה במקביל למדרכה,תקן אותי אם אני טועה? כנראה על זה הדו"ח.

(אם מוצדק או לא אי אפשר להגיד מהתמונות כי לא רואים את כל רוחב הכביש,אבל מה שבטוח הוא שחניה ככה מקטינה את רוחב הנתיב,אבל שוב,אי אפשר לדעת מהתמונות אם זה מפריע או לא)

פורסם

מכתבים לעיריה בד"כ עוזרים במקרים כאלה.

חמותי ביטלה איזה 5 דוחות בעיריית ראשון בעזרת יכולת התבטאות טובה בכתב.

בקש ממישהו שמתנסח טוב בכתב לעזור לך לכתוב מכתב בקשה מפורט לביטול הדו"ח. בנוסף הייתי מצרף תמונות.

פורסם
מכיון שנאמר לי כפי שאני זוכר מזמן זה שאני מגיש ערעור ותוך 3 חודשים מחזירים תשובה במידה ולא מבטלים אותו אני חייב לשלם או בית משפט ששם אני ישלם כפול.

האם כדאי לי ללכת למהלך כזה?

אם יש לך כח לענין, לדעתי יש לך סיכוי סביר.

גם אם תפסיד במשפט תשלם רק את הדו"ח המקורי ללא כפל קנס למרות שעבר זמן רב.

דני

פורסם
זה רק נדמה לי או שחנית במקום השמור לרכב כבאות והצלה?

נכון,עכשיו שמתי לב לשלט :shock:

ולא נראה לי שיש עילה לביטול הדו"ח,מה גם שהוא דיי הגיוני - הייתי שמח אם מישהו היה נותן דו"ח כזה לכל הג'יפים שחונים ברחוב לידי בצורה כזאת במקום במקביל למדרכה באופן קבוע וגורמים לי לסטות מהנתיב :evil:

פורסם

שלום לכולם ותודה רבה על כל התגובות.

היום היתי במשרדע העיריה והגשתי ערעור על הדוח.

נאמר לי שעד שיקח לי לקבל תשובה זה 3 חודשים.

מה שמוזר זה שהיא לא אמרה לי לכתוב מכתב מפורט.

רדמתי בדף ערעור שורה אחת בקושי.

כולל צילום של תו חניה נכה והדוח עצמו.

מה שנאמר לי עד ידי ידידה שלי שהיא הינה פקחית זה שאני היתי אמור להחנות בקו ישר את הרכב פשוט ניתן לראות בטישטוש על

האספלת שיש חניה לאורך הכביש.

הנקודה היא שאני מחנה ככה את הרכב כבר שנים ולא היתה שום בעיה עוד שלא יכולתי להחנות ככה מכיון שהרכב לידי לא מאפשר לי לעשות זאת.

פשוט אני מרגיש שזה כמה שנאמר פה בפורום שהפקחים נתפלו עלי.

אני מתכון לקחת את זה עד הסוף.

יש לי חבר שמשך דוח תנועה במשך שנתים וחצי.

היתי איתו בכל דיון הכל ופשוט היה מדהים לראות איך בוטל.

אין לי בעיה ללכת למסע כזה ארוך פשוט האי צדקוההתנהגות של הפקחים לפעמים

די מוזרה ומעצבנת ולראות רכבים ככה חונים מול פקח חניה בצורה שמפריעה לתנוה ולא מקבלים אפילו שקל.

כשהחנתי את הרכב ועליתי לחבר שלי עוד ראיתי את הפקח יושב לו ומדבר בפלאפון וחשבתי לי ככה בראש לשניה לי הוא יתן דוח על מה הכל פה תקין איך שאני חונה ..אבל בסוף זה קרה ובאמת אין לי חשק ולא שום מצב בעולם לשלם 220 שקל.

:cry::cry::cry:

• תוכן חדש...