Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אנשים,

אני מבקש את עזרתכם בבעיה שקרתה לי אתמול עם האוטו.

בנסיעה ארוכה לצפון גיליתי שמד חום המנוע שלי קופץ לתחום האדום.. לאחר בערך ק"מ שלא היה מקום לעצור -

עצרתי בדרך וגיליתי שהצינור שמוביל את נוזל הקירור לרדיאטור (או למנוע - אני לא בטוח) דולף, וכל הנוזל יצא החוצה

וכתוצאה מכך המנוע גם שבק חיים. אחרי שחבר שלי עזר לי עם נוזל קירור חדש ניסיתי להתניע את המנוע ולאחר כמה

פמפומים על הגז - המנוע נדלק. בלית ברירה נסעתי עם הדליפה כל הדרך הביתה תוך כדי שאני ממלא כל כמה ק"מ עוד

נוזל ובסוף גם מים.

למחרת כשהבאתי את הרכב למוסך UMI, נאמר לי כי המנוע התבשל ויש צורך לשלוח את ראש המנוע לבדיקה. כששאלתי

את האחראי כמה הנזק יעלה לי, הוא אמר בהערכה גסה שזה יהיה לפחות 8000 ש"ח.

אבקש את העזרה המקצועית שלכם בכמה דברים:

1) האם המחיר נשמע הגיוני לראש מנוע שברולט אוואו 2004 LT?

2) אם המנוע עבד מצוין כל הדרך והבעיה קוראת רק בהתנעה האם יש צורך בהחלפת כל ראש המנוע או שדרוש תיקון

נקודתי בלבד?

3) לפי דעתכם מה יכול להיות הנזק לראש המנוע לפי מה שתיארתי במקרה הזה ומה טווח המחירים לתיקון כזה?

מחכה לתשובה,

גבריאל

פורסם

נראה לי אישית שהמחיר מופרז , לגבי הראש מנוע צריך לבדוק, אני אישית הייתי עושה כמה בדיקות, לאחר תיקון הצינור שהתפוצץ שהוא נקרא "צינור עליון"

1) ממלא מים ירוקים, (לא לשכוח לעשות ניקוז )

2) בודק אם מה המצב אם עדיין מתחמם ואם לא אז ממשיך לבדוק אם הוא שותה את המים או אם יש לך טחינה על המכסה של המים

3)אם יש לך בעיה שהזכרתי בשלב 2 אז אין מנוס מלהוריד ראש ולשלוח אותו לתיקון/החלפה ואם לא אז תמשיך לעקוב.. ואם יש שונוי לרע כנס למוסך.

peugeot 106 95' 1400

פורסם

האחראי מסר לי שלאחר שהוא החליף את הצינור ושם טרמוסטט - המים נפלטו החוצה

ולא נשארו בפנים ואז הוא המליץ לי לשלוח את הראש מנוע לבדיקה. אני מחכה לטלפון

שלו מחר לגביי עידכון מצב - נקווה שיצא לטובה.

הייתי רוצה לדעת מה התרחיש הכי אופטימי במצב כזה?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המצב האופטימי לתרחיש זה

הוא לטובת המוסך

אולי אתה גם נראה כמו השם בפורום

אז מגיעים למצב טחינה כספית סיבובית

אבל צריך לקחת את זה בקלות בטח עד 5000 ש"ח

:roll:
  • תוכן חדש...