Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

הייתי רוצה לשמוע המלצות לסאב עוצמתי ועם זאת גם איכותי.

ההספק שלו צריך להיות בסביבות ה500 RMS עדיף כמה שיותר קרוב ל500(זה נתון חשוב שבה מהמגבר)

סאבים שעלו לי הם:

IDQ

P3

W6 (למרות שזה 600. יש לJL סאב של 500?)

התקציב הוא כ1500 ללא תיבה וללא התקנה

פורסם

JL W6 בהחלט אופציה טובה.

אם אתה יכול ללכת על מעל 500 RMS אני אישית ממליץ בחום על IDMAX, יד שנייה ייכנס לך בתקציב, אפילו כולל תיבה, זה אחד הסאבים שנשמעים טוב גם כאשר לא נותנים לו 1000 RMS.

גם סרווין ווגה VMAX הוא נחמד אך כאופצייה שלישית מול הקודמים שהמלצתי.

אני פחות אוהב את ה P3, אך שמעתי אותו פעם אחד וזה לא ממש אינדיקציה בשביל להחליט אם הוא טוב או לא כיון שהוא לא היה בתצורה אופטימלית.

מקווה שעזרתי.

יוסי

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אני מעדיף כמה שיותר להשאר בתחום ה500 כי אני רוצה לנצל אותו כמה שיותר

הIDMAX גם חשבתי עליו אבל בסוף החלטתי שאני יקנה סאב של 500 ואחרי זה ישדרג ל1000 אם אני ירגיש שהיה חסר לי עוצמה

שהיה טעם של עוד(המגבר הוא סאן-דאון 1000)

איך הארסנל?

פורסם

סאב של היי אנרג'י גם אופציה טובה בשבילך,במיוחד שיש כמה מהם ביד שניה כאן בפורום.

אומנם הוא 600 RMS,אבל הבדל לא קריטי.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

בהחלט ההרץ היי אנרגי אופציה טובה, אני שמעתי ואהבתי.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

בין מה שרשמת אני בכלל לא הייתי חושב פעמיים , ה W6 בליגה אחת (לפחות) מעל המתחרים .

הייתי מוסיף לרשימה גם את הארסנל שהיה לי אותו תקופה מסויימת והוא ממש מעולה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אוקיי תודה לכול העוניםם

עכשיו שאלה אחרונה איזה משני הסאבים הוא עוצמתי יותר ואיכותי עם זאת (עם הגברה של 500 RMS)

הארסנל

או הW6 ?

פורסם
הW6 רמה אחת אם לא יותר מעל כולם

ענית לשאלה האחרונה שלי?. או ענית על הנושא בהתחלה? כי עלה גם האופציה של הארסנל

פורסם

למה גורל? הארסנל והW6 עולים בחו"ל כמעט אותו הדבר,אני לא מצליח לחשוב על איזה יותר טוב לדעתי שניהם מעולים.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

תהרגו אותי - לא שמתי לב :)

דיברתי על השאלה הראשונה

הארסנל בהחלט ובהחלט אופציה ראויה ואפילו יש לומר מועדפת לדעתי

• תוכן חדש...