Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב לחמי וחמותי.

היום בדקתי רכב וראיתי שברישיון הרכב היכן שרשום ת. בעלות רשום 03.06.09.

חוץ מזה הרכב נראה סבבה לגמרי וקילומטראז נורמלי.

האם המוכר של רכב הוא סוחר רכבים? ואם לא אז הייתם מתעסקים אם רכב כזה ??

אשמח לתגובות.

פורסם

תשאל אותו מה ההסבר שלו לכך?

ובכל מקרה אני לא הייתי מתעסק עם רכב כזה,

איפה ראית את הרכב ? איזה רכב? תן יותר פרטים

פורסם

יכול להיות שמדובר באדם המנסה להפטר מרכב שהיה במלאי היבואן יותר משנה ולכן היבואן נאלץ לרשום את הרכב בבעלותו,

או באדם המנסה למכור רכב שנמצא בבעלות חברת ליסינג ללא דורש (חברת הליסינג הזמינה X רכבים וקיבלה רק X-10 הזמנות לדגם הנ"ל - משמע יש לה 10 רכבים אקסטרא אותם היא מנסה להעיף כמה שיותר מהר).

או בסתם בנאדם שקנה רכב חדש לפני שבועיים והחליט שהרכב לא מתאים לו/לא נוח לו/הביטוח יקר מידי/תצרוכת הדלק גבוהה מידי/1001 סיבות אחרות..

על איזה דגם מדובר?

האם הרכב רשום על שם אדם פרטי או חברה?

תנסה להריץ את מספר הטלפון של "בעל הרכב" בגוגל - אולי תגלה ש"במקרה" יש לו עוד 15 רכבים למכירה ב- YAD2.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נוס על נפשך משתי סיבות

האחת מי שמרמה אותך בפרט הזה סביר שירמה אותך בפרטים נוספים

השניה הרכב מיועד לחמך וחמותך, לא מצאת עם מי להסתבך, במקרה שלרכב יהיו בעיות:-)

בהעדר פרטים נוספים קצת קשה להגיב על השאלה, אבל אם כן ללכת, הייתי בודק ב 190 עיניים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שומר נפשו ירחק. רק לפני יום או יומיים מישהו פרסם כאן בשרשור על כך שהוא נפל בגדול בגלל פרט קטן.

עדיף שישתמשו באוטובוס עוד קצת מאשר שתמצא את עצמך ישן על הספה . . . :-)

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...