Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים במקרה הבא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אני יוצא מהרחוב, יש לי צומת T כמה מטרים מהבית שאני תמיד עושה בה פרסה.

אני בא לעשות פרסה נכנס לכיוון הצומת פתאום בא לי איזה בן אדם בסביבות ה30 מהשמאל חותך אותי לתוך הרחוב מתחיל לקלל אותי שאני לבד.

עניתי לו ויצא שהוא יורד מהאוטו להרביץ לי, אני ילד בן 18 והוא בן אדם בן 30 נראה לכם הגיוני שדבר כזה יקרה?

נתתי קיק אמרתי נבוא עם חברים שחזרתי הוא כבר לא היה שם.

עכשיו מתקשרים מהמשטרה הבחור הגיש נגדי תלונה במשטרה, על נהיגה פרועה.

דבר אחד טוב שיצא מזה, זה שאני יגלה מי זה ויפרק אותו.

דבר שני לא היו לי עדים מה אני עושה"

פורסם

עורך דין ולספר לו את כל הסיפור

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
דבר אחד טוב שיצא מזה, זה שאני יגלה מי זה ויפרק אותו.

אתה תפרק אותו, אנחנו נפרק אותך.

ואם להיות רצינים - הפורום הזה לא מעודד אלימות משום סוג. ממליץ לך לחכות ולראות מה יקרה, רוב הסיכויים שהתלונה תתמסמס. בנוסף ממליץ לך להזהר מלעשות שטויות על הכביש...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...