Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי היום בעיתון 24 כתבה על צמיד שמורחים עליו קרם הגנה והוא משנה את צבעו לסגול, ככל שרמת ההגנה יורדת הצמיד חוזר לצבעו המקורי, ואם יש קרינה ממש חזקה האותיות שעליו נבלעות ברקע ואינן ניתנות לקריאה.

היה כתוב שזה נימכר בחו"ל, מישהו יודע אם זה נימכר בארץ?

מה שם הצמיד למי שיודע?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אם אני לא טועה זה צמיד של החברה SKINGARD מבית CARELINE.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תתחיל לחפש באתרי גאדג'טים בישראל, נתקלתי בזה שם לא זוכר באיזה אתר בדיוק

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מחיפוש בארץ מצאתי רק את מה שהזכירו פה:

http://www.yofi.co.il/article.asp?id_article=4926&cat_id=313

אבל זה לא זה. פה מדובר בצמיד עבה לנשים שמכיל בפנים מקדם הגנה.

הצמיד שאני מדבר עליו הוא צמיד דק כמו הצמיד הצהוב של ניל אמסטרונג

פורסם

אנ יודע על מה אתה מדבר, ואכן בלינק זה ממש לא מה שדיברתי עליו, כמו שאמרתי הוא קיים למכירה באתר גאדג'טים כלשהו לא זוכר איזה תתחיל לחפש באתרים הגדולים קודם כל

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חרשתי את האינטרנט כולל EBAY והכי קרוב שמצאתי זה צמיד שמשנה את הצבע כשיש קרינה אבל הוא לא מיוחד כמו זה שאני מחפש שמורחים עליו קרם ואז הוא מראה מתי צריך לשים שוב פעם קרם.

אבל מצאתי אחלה צמידים של ישראל!

• תוכן חדש...