Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לא בטוח בקשר הישיר בין הכותרת לבעיה, אבל הסיפור המלא הוא כזה:

לפני שבוע וחצי, על כביש החוף, הרכב שלי לא הרגיש טוב. מה שאני הרגשתי זה ירידה בכוח של האוטו, שהגיעה לאחר שינוי קל ברעש המנוע. מס' שניות לאחר מכן, בעוד אני כבר מאט בשוליים ומתכונן לעצירה ,המנוע כבה ונדלקו כל המנורות.

בכדי לקצר אספר לכם שהאבחנה של המוסכניק שלי הייתה שנשבר הבורג של הפולי. כתוצאה מכך, או אולי כתוצאה מהניסיון שלי להניע בעזרת הקלאצ' (רכב ידני) לאחר שהרכב כבה, רצועת הטיימינג החליקה. הרכב נגרר למוסך, הבורג הוחלף, רצועת טיימינג הוחלפה, וגם משאבת מים על הדרך. ללא כל נזק למנוע (קומפרסיה תקינה, כל הכבוד לפיאט). אך לאחר התיקון אני מרגיש שהרכב לא סוחב כמו בעבר. חזרתי למוסך בכדי לבדוק - הקומפרסיה תקינה, הטיימינג מתוזמן, הכל נראה סבבה.

אז למה אני מרגיש ירידה בביצועי המנוע?

האם יכול להיות שללא קשר לבורג העייף, ייתכן כי המנוע שלי התעייף מהמעבר ל 95?

אציין כי ראש המנוע הוא אלומיניום, ולפי מה שמצאתי כאן בתחילת השנה, כאשר הפסיקו לשווק 96 עם תוסף, נאמר כי לרכב שלי אין בעייה לנסוע על 95 נטול, וכך גם היה כתוב בהמלצות משרד התחבורה.

עוד אציין כי אני שומר על הרכב, טיפולים בזמן, פלאגים, מסננים, שמן, והאלמנט.

מצטער על הסיפור הארוך.

דעתכם בבקשה.

תודה

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

פורסם

שלום רב !

אין קשר בין הכותרת לבעיות הסחיבה.

אם נצא מהנחה שחגורת הטיימינג במקומה, כוון ההצתה לא נכון חזור למוסך לכוון הצתה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בונו

אני מבין מהודעתך שהרכב עובד על 96 במקור ואתה עברתה מ 96 ל95

האים זה נכון והאים אתה שם תוסף כולשהו לדלק 95

פורסם

שלום רב !

איציק כהן,הוא לא ש,ואין צורך בתוסף כלשהו, ברכב זה, והרכב יכול לתדלק באוקטן 95.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...