Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשבון חשמל מטורף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל מה שבטוח, זה שהם קיבלו דמי הבראה , מלאו הסכום, לפני שלכל האחרים במגזר הציבורי קיצצו 50% .

:biggrin2:

הם לא עובדי מדינה אלא עובדי חברה ממשלתית. הקיצוץ לא חל עליהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במידה ושמרת את כל הקבלות שקיבלת מחברת חשמל (שמשלמים בדואר)

תסתכל מהיום הראשון מהי הקריאת מונה (זה רשום בשורה), ותבדוק שזה תמיד עוקב.

במידה וזה תמיד עוקב, אזי הסכום שלהם תקין.

ובלי קשר תוכל לחבר את כל הסכומים, ואת כל ההפרשים ביחס למה שאתה היום ולבדוק.

אני לפחות פעמיים בשנה מתקשר להקריא את המונה.

פורסם

כאשר אתה מסתכל על החשבון תקפיד לראות אם מדובר על קריאת מונה ואו הערכה.

מרבית הפעמים שיש טעות בחשבונות חשמל זה פועל יוצא של הערכת צריכה אשר מתגלגלת בסופו של דבר לחשבון עצבני.

במידה ותגיע למסקנה שאכן את החשמל צרכת, הדבר היחיד שניתן לעשות הוא בקשה לפריסה של החוב ..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מתוך הכתבה של ynet

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-1290168,00.html

נובע שמותר לעשות שתי הערכות של קריאת מונים, לפי מה שאתה כתבת בוצעו תריסר! הערכות.

האם המונה נמצא אצלך בתוך הבית או במקום שאין אליו גישה ללא צורך שתפתח פתח או דלת עבור קורא המונים?

במידה והתשובה חיובית, האם ניסו מחברת חשמל לתאם איתך מועדים לקראת המונים ואתה הערמת קשיים עליהם?

אם שוב התשובה חיובית זאת בעיה שלך.

אם התשובה לשתי השאלות או לאחד מהם שלילית, ז"א שהמונה נמצא במקום שיש גישה אליו או שאפילו אם המונה נמצא במקום ללא גישה אך אתה היית מוכן לאפשר לקורא המונים כניסה למקום. וחברת החשמל היא זו שלא טרחה לבוא למקום אזי תפנה למוקד 103 ותסביר להם שהם עברו על החוק והם צריכים למצוא פתרון שישביע את רצון שני הצדדים.

פורסם

המונה נמצא בתוך בית פרטי, התקשרו אלי לתאם לפני כ שנה אבל אז עבדתי מבוקר עד ערב ולא יכולתי להיות נוכח ,הם הציעו לשלוח מישהו ב 6 בבוקר וסירבתי .

הצעתי להם לבוא בערב אבל הם טענו שאין להם עובדים בשעה כזו , הצעתי להם לבוא ביום שישי , והם טענו שלא עובדים בימי שישי.

אחרי זה אני התקשרתי מספר פעמים לבקש תיאום קריאה ולקח מספר חודשים עד שנקבע ביקור.

דרך אגב.. התקשרתי מספר פעמים והקראתי את מצב המונה אבל הם התעלמו מזה בעריכת החשבון.

פורסם
בקשר למתנה, אני לא יודע.

אבל מה שבטוח, זה שהם קיבלו דמי הבראה , מלאו הסכום, לפני שלכל האחרים במגזר הציבורי קיצצו 50% .

:biggrin2:

הם קיבלו כיסוי עיניים ללילה, כדי שיוכלו להשאיר את האור דלוק, חבל לא?

בכל מקרה סתם בשביל הידע הכללי, לפני כ7 שנים נכנסתי לבית חדש, ככה שכל השכנים חדשים ומוני החשמל מאופסים אצל כולם.

בכל מקרה, יש לי שכן עובד חברת חשמל, בבדיקה של השעונים, יוצא שהוא מבזבז כמעט פי 3!!

Polo 2012

פורסם

איזה תביעה ואיזה להפוך שולחנות ?!

יש פה צריכת חשמל שצריך לשלם עליה.

מרגיז, כן.

מעצבן, גם

אבל לא ביקשו תשלום על משהו שלא היה ולא נברא.

הדבר הכי הגיוני זה לבקש פריסה של החוב.

מקובל בבתים פרטים שבהם אין גישה למונה (שער נעול, כלבים ועוד) לחייב לפי הערכה, אפשר להתקשר אליהם פעם בחודשיים/חצי שנה/שנה ולהקריא להם את המונה האמיתי ולהיות בטוח שלא תקבל שוב דברים כאלה.

באופן אישי ד"א הצריכה שלי בבית היא הכי לא יציבה שיש, בחורף החשבונות חצי מבקיץ.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
בעלות של כל העובדים שמטיילים ורושמים את הצריכה החודשית,

לא משתלם יותר להפוך את זה לאוטומטי? קריאה מרחוק?

מהתגובה שלך אני למד שאין לך מושג איך עובד הסקטור הציבורי:

לכל מרחב יש מחלקת קוראי מונים, בכל איזור יש מנהלי מדורים שאחראיים על העובדים הללו ומעליהם יש כמובן מנהל מחלקה (שהוא ללא ספק עובד "עמוס ביותר").

ניראה לך שוועד העובדים יסכים לסגור את כל האמפריה הזו רק בשל העובדה שישנו שיפור טכנולוגי שמאפשר את זה?

זה לא יקום ולא יהיה, אלא רק כחלק מההסכם קיבוצי חדש של ח"ח.

או כפי שנהוג להגיד מעבר לקו הירוק - 'סתאנה'.

פורסם

עדיין אין שיפור טכנולוגי כזה, אבל זה בתהליכים.

כמה חברות מפתחות רעיונות שונים, בד בבד עם התקדמות הפיתוח בתחום התקשורת על גבי חוטי חשמל ומתח גבוה.

עניין של זמן...

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

קריאת מונים מרחוק קיימת ופועלת בעולם. בוודאות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

היה קים כבר לפני 20 שנה, ע"ג רשת הכבלים. מאז יש הרבה יותר פתרונות טכנולוגיים, פשוטים בהרבה. אף אחד מהם לא פותר את בעיית התנגדות הוועדים.

פורסם

הטמעת שיפור טכנולוגי אפשרית רק אם בד בבד "ישמנו" את הוועדים.

כאן קביעות לבן של חבר הוועד, שם לימודים אקדמאיים ע"ח המוסד לטובת כבוד יו"ר הוועד.

כמובן שבמקרה כזה לא יהיה שום קשר בין ההטבה שיקבלו החברים לבין ההסכמה שלהם למהלך, שמקורה בשיקוליים עניינים טהורים לטובת המוסד... :roll:

• תוכן חדש...