Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר מחירון

GTROI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש מושג מה מחיר המחירון של פיג'ו 205 ראלי מודל 89???

או לתת הערכה של הרכב הזה במצב סביר?

בתודה,

רועי.

פורסם

מחיר המחירון אצל לוי יצחק הוא 12K, כאשר מחיר זה אינו מהווה אינדיקציה

למחיר השוק אם האוטו הוא אכן במצב טוב.

פרטים נוספים (כמו בעלות, נסועה ומצב הרכב) יעזור לתת חוות דעה על

המחיר שהוצע לך. אגב, מהו המחיר, אם יותר לי לשאול?

דניאל

MCS 2008

פורסם

מצב סביר ? :?

מחיר הקניה לא ממש קריטי. הוא חד פעמי. מה שאמור להוות שיקול בשבילך הוא המחיר והעבודה שתצטרך להשקיע כדי להביא אותה למצב טוב ממצב סביר (רמז - זה יותר ממחיר הקניה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מחיר הקניה לא ממש קריטי. הוא חד פעמי. מה שאמור להוות שיקול בשבילך הוא המחיר והעבודה שתצטרך להשקיע כדי להביא אותה למצב טוב ממצב סביר (רמז - זה יותר ממחיר הקניה).

תמיד אני קורא שאומרים את זה על מכונית כמו 205 ראלי.

זה לא הגזמה?

איך אפשר להגיע ל 15K ליישור קו?

Back to the original - NC again.

פורסם

ריאתי 205 MI-16 שנת 89 ב40 אלף שקל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock: מה???????????????

אוטו שנת 89 40 אלף :?

זה הגיוני?? :wink:

או שזה בטח טעות בלוח פוקוס גליון 47..

פורסם

15K ליישור קו זה לא הרבה. (בהנחה שהרכב מוזנח או לא טופל ביד אוהבת).

ביישור קו אני ל-א מתייחס להתקנת פילטר פתוח, החלפת ריפודים ועץ ריחני תואם לצבע הפגוש.

יישור קו לרכב ספורטיבי הוא הבאת הרכב למצב בו כל המכלולים תקינים ב-%100.

התחלה במשולשים, הגה, בלמים, בולמים וצמיגים.

אח"כ טיפול במנוע, בחשמל ובגיר (זה יהיה הסעיף היקר ביותר - וכל זאת להחזרת הרכב למצב סטנדרטי - לפני שיפורים למינהם).

ובסוף - קוסמטיקה, פלסטיקה וכו'.

כל זאת בהנחה שלא יהיו הפתעות או קריסת מערכות שהוזנחו שנים.

וכך - באמצעות 40-30K בלבד (סכום קניה של 10-20K, עם תוספת של 10-20K ) - אתה יכול לארגן רכב שיספק הנאה מדהימה (שמכוניות חדשות יותר לא מכירות) - וגם יהיה אמין. (בגבולות הבלאי הצרפתי הידוע לשמצה :oops: ).

ולפני שכל מיני סקורניסים באים עלי לאוכלי - לדעתי 205 שעברה שיחזור - תיתן תמורה גבוהה יותר מ-106 או סאקסו שניתן לקנות באותו הסכום הכולל, מכיוון שגם בהם תדרש השקעה.

הערה : כל הנאמר מתייחס לפרמטר של הנאה מנהיגה נטו - ואינו כולל קירקושים, קרטועי מזגן, ושברי דש בורד הניתזים על הנהג...

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

תמיד אני קורא שאומרים את זה על מכונית כמו 205 ראלי.

זה לא הגזמה?

איך אפשר להגיע ל 15K ליישור קו?

בקלות ... תעשה הכל במוסך במורשה . :twisted:

אם אתה עושה את הכל בעצמך , תוך הוצאה מינמלית של כספים על בעלי מקצוע אחרים אתה יכול לסיים את הכל ברבע מהסכום בערך . :wink:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
בקלות ... תעשה הכל במוסך במורשה .

אם אתה עושה את הכל בעצמך , תוך הוצאה מינמלית של כספים על בעלי מקצוע אחרים אתה יכול לסיים את הכל ברבע מהסכום בערך .

לא מדוייק. גם עבודה עצמית היא לא בחינם.

הזמן יקר, לחלקי החילוף מחיר גבוה (לכן רצוי להכיר את האנשים הנכונים...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

או שתבין שMI ב205 עם קרבורטורים הוא דבר די מיוחד , שאם הוא מכוון אמור ליהיות מאוד מאוד חזק ... ולא קרוב לסטנדרטי ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
15K ליישור קו זה לא הרבה. (בהנחה שהרכב מוזנח או לא טופל ביד אוהבת).

ביישור קו אני ל-א מתייחס להתקנת פילטר פתוח, החלפת ריפודים ועץ ריחני תואם לצבע הפגוש.

יישור קו לרכב ספורטיבי הוא הבאת הרכב למצב בו כל המכלולים תקינים ב-%100.

התחלה במשולשים, הגה, בלמים, בולמים וצמיגים.

אח"כ טיפול במנוע, בחשמל ובגיר (זה יהיה הסעיף היקר ביותר - וכל זאת להחזרת הרכב למצב סטנדרטי - לפני שיפורים למינהם).

ובסוף - קוסמטיקה, פלסטיקה וכו'.

כל זאת בהנחה שלא יהיו הפתעות או קריסת מערכות שהוזנחו שנים.

וכך - באמצעות 40-30K בלבד (סכום קניה של 10-20K, עם תוספת של 10-20K ) - אתה יכול לארגן רכב שיספק הנאה מדהימה (שמכוניות חדשות יותר לא מכירות) - וגם יהיה אמין. (בגבולות הבלאי הצרפתי הידוע לשמצה :oops: ).

ולפני שכל מיני סקורניסים באים עלי לאוכלי - לדעתי 205 שעברה שיחזור - תיתן תמורה גבוהה יותר מ-106 או סאקסו שניתן לקנות באותו הסכום הכולל, מכיוון שגם בהם תדרש השקעה.

הערה : כל הנאמר מתייחס לפרמטר של הנאה מנהיגה נטו - ואינו כולל קירקושים, קרטועי מזגן, ושברי דש בורד הניתזים על הנהג...

איך מחזירים מנוע שעבר כבר 15 שנים קשות, שנים ספורטיביות, למצב סטנדרטי רגיל?

המנוע בטוח עבר את ה 150 אלף קילומטר וכניראה גם את ה 200K. אז כבר צריך להביא מנוע חדש, לא?

ולמרות כל זה, אני לא רואה איך מגיעים לסכום של 30-40K. אתה יכול טיפה לתת בכללי הערכה של משהו לדוגמא כדיי שתיהיה לי דוגמא מול העיניים?

תודה.

Back to the original - NC again.

פורסם
או שתבין שMI ב205 עם קרבורטורים הוא דבר די מיוחד , שאם הוא מכוון אמור ליהיות מאוד מאוד חזק ... ולא קרוב לסטנדרטי ...

יכול להיות שמדובר באותה ראלי MI16 הזרקה... ש 205 מסויימת פירקה לה ת'טוסיק ביום מסויים שנגמר רע מאוד...

• תוכן חדש...