Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מטאלי.

אז הווקס שקניתי לא טוב...

מחרותיים נחזיר אותו תיכננתי לפנק את הרכב אבל רק שטפתי אותו ושואב הברקתי אותו וויתרתי על הווקס.

יש למישהו המלצה לווקס נורמלי לצבע מטאלי? מה שקניתי הוא של טרטל קפסא ירוקה עגולה קטנה

פורסם

אתה צריך להחליף לטרטל ווקס בקופסא כחולה, למרות שגם הווקס בקופסא הירוקה עושה אותה עבודה ומתאים גם לבצע מטאלי.

פורסם
אתה צריך להחליף לטרטל ווקס בקופסא כחולה, למרות שגם הווקס בקופסא הירוקה עושה אותה עבודה ומתאים גם לבצע מטאלי.

קניתי מטמבור ליד העבודה כל פעם אני הולך רואה מה יש לו שם אז ראיתי ווקס של טרטל אמרתי נפנק את האוטו...

לא חשבתי צבע מטאלי שמה מטאלי עכשיו אני יחזיר לו ויקנה כבר קארפלאן או טרטל הכחול מאוטו דיפו.

מה המחיר של הירוק בערך?

פורסם
וואקס טוב לכל צבע

רק בפוליש צריך לבדוק מטאלי או לא מטאלי

אז לפי מה שאתה אומר הווקס שקניתי לא יעשה נזק לצבע?

100%?

פורסם

מכיוון שאנחנו לא יצרני ווקס דגולים, או לפחות ככה אני חושב, עדיף שתחליף לוקס המיועד לצבע מטאלי. אומנם נכון, וקס לרוב רק מוסיף שכבה ולא מוריד לכן בתיאוריה זה לא משמעותי, אבל כל חברה מוציאה ליין מוצרים מיוחדים עבור כל סוג צבע, לכן אני אישית מאמין שיש סיבה כלשהי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

זה בטוח לא יפגע בצבע. בבית שלי משתמשים באותו הווקס (טרטל במשחה) לכל הציא, ושתיים מהמכוניות מטאליות ואחת יש לה שכבת לכה נפרדת, וזה עובד טוב וכמובן בלי נזקים. יכול להיות שהגרסה של המטאלי תראה יותר טוב על מטאלי, יכול להיות שזה סתם חרטא

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...