Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שבתערוכה הראשונה היתה למבורגיני אבל אני חושב שזו היתה קונטש שחורה, אין לי צילום.

ד"א התמונות למעלה זה בפילים (מה באמת ?? דיייי), פעם לא היה פוטושופ, ממש היתי ניגש לכל אוטו, מרסס DrorZi ומצלם.

הבעיה היתה לברוח מספיק מהר מהבעלים.

:p

אחרי שמצאתי תמונות שלי מטילות ברשת של כל מיני רכבים החלטתי שאם כבר יסתובבו, לפחות שיהיה עליהן אזכור לבעלים המקוריים, מאז כל המכוניות בתמונות שאני מעלה מכילות את החתימה הזו.

אחת מהן שמסתובבת ברשת זה שלט "סיכון מסובב" שערכתי בכלל בפוטושופ ואנשים ממש נשבעים באמאמאמאמאמא שלהם שהתמרור אמיתי, שלא לדבר שאף אחד בכלל לא מאמין לי שזה תמונה שאני צילמתי או ערכתי ב PS.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צר לי שטרם הגעתי לבית הורי להביא הוכחות , אבל אני קבור בעבודה , אתם יכולים לזרז את התהליך עם קצת עזרה כאן (אם אתם יודעים איך :wink: )

אבל, נזכרתי בעוד משהו.

הבליץ של ברטונה , הוצגה בתערוכה המדוברת , אני זוכר את השם מהדהד לי כאילו זה היה אתמול (לא, הוא לא מהדהד באיזו שנה זה היה).

מי שזוכר מתי היתה הבליץ , זוכר בעצם מתי היתה הלמבו הסגולה. האינטרנט אומר שהבליץ הפציעה אי שם ב-92.

החקירה נמשכת...

92bertone_blitz_1.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הרכב הזה מזכיר לי את האופנועים עם סירה במלחמ"הע II משום מה:shock:

אבל אני יכול לפתור לכם את הדילמה.

התמונות צולמו בשנת 1994. איך אני יודע?

הגדילו את התמונה האמצעית (פרארי בפרופיל צד), והביטו בשלט שעל העמוד משמאל- כתוב שם משהו "TEL AVIV 1994".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ראבק,אני רואה את כל התמונות האלה,גם של התערוכה עם הלמבורגיני הסגולה וגם זו עם הלבנה,בשתיהן הייתי בתור ילד קטן,התלהבתי כמו לא יודע מה,ובחיים לא חשבתי שיגיע היום שבו אסע ברכבים כאלה,התמונות האלה הן סוג של סגירת מעגל, מדהים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

התערוכה בה הייתי ועליה דיברתי היא בדיוק זו ש CAR LOVER דיבר עליה!

פאק , זה היה בשנת 90? אתה בטוח?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לא את האמת שאני לא בטוח, שאלתי את אבא שלי שוב והוא טוען שהתערוכה הזאת הייתה ב 94-95, אני הייתי קטן מדי מכדי לזכור אבל לפחות צילמתי משהו חח

פורסם
יוסי, אני לא יודע מתי הגעת, אבל ב-96 בהחלט הייתה דיאבלו, בצבע סגול.

The BMW Nazca C2 or Italdesign Nazca C2, was 1992 a concept sports car which premiered at the 1993 Detroit Auto Show.

לישראל היא הגיעה ב-95 או 96, זאת גם התערוכה שבה אני הייתי. בנוסף הוצגה שם, למיטב זכרוני, גם הפיאט ברקטה.

בניגוד להצהרותיי הקודמות, אני נוטה לכיוון 95.

נראה לי שהגיע הזמן לערב את טל שביט בדיון הזה, הוא אמור לדעת את התשובה בוודאות.

פורסם

מעציב מאוד שמאז התערוכה ההיא לא טורחים להביא רכבי על מעניינים באמת,

ממה הילדים שמבקרים את התערוכות של היום יתלהבו? מגרנדה פונטו? :roll:

פורסם

הבן שלי התלהב מהג'טה השחורה שהייתה בתערוכה לפני כ-4 שנים למיטב זכרוני :roll:

הערכה למכוניות טובות עוברת אצלנו בתורשה :-)

והיי- היה רולס רויס. תסתכל על הצד החיובי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

למה לא מביאים מכוניות מיוחדות לארץ בתערוכות ?

מאיזה מכונית גנבו סמל מהידית הילוכים באחת התערוכות האחרונות ?

למה להביא רכבים כאלה לארץ ?

אם לאנשים אין תרבות והם מחפשים לעשות נזקים אז גם אני בתור יצרן לא הייתי מוכן לשלוח רכבים שלי לארץ,על אחת כמה וכמה אם הייתי יצרן שבכלל לא מכוון לשוק הזה (מכוניות העל).

כמובן שאותם אנשים שעושים נזקים הם לא הכלל,הם היוצאים מהכלל,אבל הם אלה שמשמשים כ"מדד כדאיות".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...