Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש כאן ומבין מעט מאוד בתחום אז אנא היו סבלניים :-D

היום יש לי בשימוש HU PIONEER DEH-P4950MP

ומאחור מותקנים 2 רמקולים 6X9 (לא זוכר חברה והספק) חדשים ועונים על הדרישות שלי לבינתיים.

אני רוצה להוסיף 2 קדמיים, יותר נכון להחליף את הקדמיים שהגיעו עם הרכב והבנתי שצריך מגבר בשביל ששני זוגות הרמקולים יפעלו כראוי.

מה מומלץ? טווח מחירים-כמה שיותר נמוך :-P

תודה

פורסם

איזה רכב ? ותגדיר תקציב יותר מדוייק מ"כמה שפחות" ולמה הוא מיועד - רק רמקולים או גם מגבר + חיווט + התקנה :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

הרכב הוא מזדה 323 שנת 2000,

התקציב עומד על 1000 פלוס מינוס עם שאיפה לכמה שפחות אם זה בכלל אפשרי.

התקציב יכלול מגבר+רמקולים+חיווט+התקנה (מגבר אפשר יד שנייה).

איזה רכב ? ותגדיר תקציב יותר מדוייק מ"כמה שפחות" ולמה הוא מיועד - רק רמקולים או גם מגבר + חיווט + התקנה :-)
פורסם

תקציב קטן מדי :-( - בתקציב הזה כל מה שתצליך להסיג תיהיה מאיכות די גרוע וכנ" ל ההתקנה

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אקיי, לקחתי לתשומת לבי

רק לידע כללי איזה מגבר אני צריך 2 או 4 ערוצים? (אין כוונה לשים סאב)

ואיזה גודל הקומפוננט צריכים להיות?

פורסם

אם יש לך שני רמקולים אחורים ושתים קדמים יש לך 4 אלמניטים כלומר 4 ערוצים

איזה דגם האוטו?! כדי לדעת את גודל הרמקולים

פורסם

קח קומפוננט במידה 6.5" אך בכל מקרה תצטרך לעשות בניה/הגבהה כדי להרמקול יותקן בצורה נכונה, קח בחשבון שזה גם כן חלק מהמחיר. (ומניסיון, אל תתפשר על החלק הזה)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...