Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני כבר הרבה זמן קורא בפורום הזה ולומד מהאנשים שיש כאן.. הפורום הכי טוב לכול מה שקשור לרכבים שראיתי..

בזמן האחרון התחלתי ממש להתייאש.. וקיוויתי שמישהו פה יוכל לעזור לי..

יש לי סקודה פליסיה משנת 95 GLXI 1300

לאחרונה עשיתי הרבה טיפולים לאוטו כגון החלפת ראש מנוע, מצתים, כבלי הצתה, מערכת קירור חדשה ועוד כמה דברים

אך בערך מלפני שלוש ימים התחילו אצלי בעיות עם הרכב

אני נכנס לרכב, מכניס את הקוד ומניע.. בערך ב כול 1 מ 5 הנעות האוטו מתכבה.. המנוע נחנק, הטורים נופלים עד שהוא מתכבה.

או אחרי שאני מתחיל לנסוע אני לוחץ גז האוטו מקרטע מאיץ פתאום מאבד כוח ומפסיק... לפעמים זה קורה בדיוק כשאני יוצא מצומת ומתכבה לי המנוע..

וגם בזמן נסיעה האוטו מאבד כוח.. לפעמים הוא עובד מצויין..ולפעמים בכביש שבדרך כלל נסעתי בו 100 אני בקושי מצליח להאיץ ל80 המנוע מתקשה לעבוד ונחנק הרבה פעמים..

אני רוצה לציין שזה קורה לרוב בטורים מתחת ל2500.. הכי הרבה זה קורה אחרי עצירה שאני מתחיל נסיעה האוטו פשוט נחנק עד כיבוי..

הייתי במוסך אך הם לא מצאו מה הבעיה ואמרו לי שהכול תקין.. (האוטו החליט שהוא עובד מצויין במוסך...) אך ברגע שיצאתי זה שוב חזר..

אני מקווה שמישהו פה התנסה בבעיה הזאת ויוכל להציע לי פתרון...

תודה,

פורסם

נראה שמשהו לא בסדר בקרבורטור וצריך לכוון אותו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

צריך לבדוק מס' דברים :

א- הקודן גורם לניתוק כלשהו של מערכת הדלק בנסיעה.

ב- מסנן דלק סתום.

ג- תקלה במשאבת הדלק.

ד- תקלה חשמלית אחרת שמחייבת אבחון מעמיק יותר (איבוד ניצוץ רגעי ) בגלל סליל הצתה פגום למשל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יוו מה זה מצטער לא ראיתי שמישהו הגיב לי...

ותודה רבה על התגובות.. אני הולך לבדוק את הדברים האלה מקווה שבאחד מהם ימצא הבעיה..

תודה רבה!

• תוכן חדש...