Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סנופ יקירי. אין לי ספק שאתה קרנף ואחלה פייטר.

אבל לא סתם דיברתי על הלסת.

תשאל כל מתאגרף מתחיל. אם זה נעשה טוב, לא תהיה תשובה.

אבל כמובן שהכל נאמר מתוך הומור ציני של אשכנזים לפלפים.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר העלתם את זה.. גם לי זה קרה לצערי לפני שבוע.

אחת שחנתה לידי שמה רברס עם הרבה מאוד גז ופגעה במונדאו שלי מאחורה בבגאג' שהתעקם, עם הגלגל של הפג'רו קינג הקצר שלה..

כמובן שהיא "לא שמה לב" ונסעה בזמן שהיא לא שמה לב שאני יושב מטר מהאוטו ורץ אליה אחרי הבום הגדול ששמענו.

למזלי אחד שהיה איתי שם הכיר אותה ואחרי 3 ימים של טלפונים, סינונים והגעה אליה הביתה לקחת את המספר רכב, אבא שלה נתן לנו את הפרטים.

פורסם

יש כתבה מאוד רלוונטית על הנושא בוואלה: http://cars.walla.co.il/?w=/4715/1487345

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
BLAZOOR

עוברים לפלאן B.

שוברים לו את המראה באלגנטיות

דרך אגב סיכוי שערס יפתח ככה עליך דלת הוא הרבה יותר נמוך מאשר איזה לפלפון שנוסע בליסינגומטית ועל הז^ן שלו כל העולם ואחרים. פעם ירקתי לאחד כזה בפרצוף על זה שיצא לצומת לא פנוי וחסם תנועה. לא נראה לי שהוא ימשיך לעשות את זה. היית צריך לראות את הפנים הלבנות כאשר הצלחתי לפתוח את הדלת לפני שהוא התחיל לחפש כפתור של נעילה מרכזית.

ביום שאני אקבל רכב ליסינג אוטומט אבוא לבקר אותך. איפה אתה חונה בדיוק? :evil:

פורסם

למה,מה הבעיה במה שהוא אמר? הוא צודק לגמרי.

*גילוי נאות - אני נוסע בליסינגומטית [לא מתוך בחירה],ולי דווקא אכפת מהרכב עד כדי רמה שאני עושה לו ווקס פעם ב(כן כן :shock:).

פורסם

אוקי,עם זה אני פחות מסכים,אבל עם העקרון של ללמד את אלו שלא אכפת להם בכלל מרכוש של אחרים - בהחלט כן.

פורסם

לפני שנתיים בערך אני וחבר היינו רעבים אז החלטנו לנסוע לאכול שווארמה. חיפשנו חניה במשך 10 דקות עד שהחלטנו להכנס לרחוב צדדי עם חניה. השעה, דרך אגב, הייתה משהו כמו 9 וחצי - 10. בקצה של הרחוב היה אוטובוס שהתחיל לפנות ימינה ובאמצע התחרט (שם לב לאין כניסה סוף סוף, כנראה) ופנה שמאלה. כמובן שהוא לא הצליח שכן האזור לא מתאים בכלל לאוטובוסים והמקום לא היה בנתיב שלו ובמשך דקה אני והחבר ישבנו באוטו מחכים שהוא יצליח לפנות.

מתישהו הוא לקח רוורס ונכנס לגמרי באוטו שהחנה (מצטער, לא זוכר את הדגם. נראה לי שהאוטו היה מיצובישי קולט בצבע אדום), המשיך קדימה ושוב עשה רוורס - וידוי הריגה. אני והחבר היינו בשוק ורשמתי בסלולרי את מספר האוטובוס ואת השעה שזה קרה. צפרתי כמה פעמים לנהג אבל הוא לא ממש שם עלי. התקשרתי ישר למשטרה אבל הם אמרו שזה לא ממש מעניין אותם ושאין שום דבר שהם יכולים לעשות. הסברתי שהאוטו הרוס לגמרי והם אמרו שחוץ מלהשאיר פתק וגם זה לא (פה אני והחבר די הזדעזענו. אפילו המשטרה אומרת שלא צריך לעזור?), אני לא צריך לעשות כלום. הלכנו לאכול וביקשתי פתק ועט, רשמתי את השעה ואת האוטובוס ואיחלתי לבן אדם הצלחה בתביעה והלכנו לשים את הפתק באוטו.

זה היה די קל דרך אגב, הפתק היה איפשהו באמצע הדש בורד תודות לאוטו פרוץ לגמרי.

פורסם
BLAZOOR

ירקתי לאחד כזה בפרצוף על זה שיצא לצומת לא פנוי וחסם תנועה. לא נראה לי שהוא ימשיך לעשות את זה. היית צריך לראות את הפנים הלבנות כאשר הצלחתי לפתוח את הדלת לפני שהוא התחיל לחפש כפתור של נעילה מרכזית.

זה מצחיק אותי ממש. יוצא לי לפעמים לחסום את הצומת בבקרים כשכל כפר סבא פקוקה. אני לא יודע איפה אתה חי ועל מי נפלת, אבל באמת שאני לא יודע איך יצאת מזה. אם מישו היה בא ויורק לי בפנים כשאני יושב באוטו, בדרך חזור שלו לאוטו אני (וכל אחד אחר עם מעט כבוד עצמי) בטוח שהייתה נעוצה לו סכין בגב ואם לא הספקתי אז צלב של אוטו ישירות לשמשה ואז לראש שלו. באמת ירדת קצת מהפסים עם זה. באמת אני לא מבין איך הוא לא עשה לך כלום, נשמע לי הזוי.

פורסם
זה מצחיק אותי ממש. יוצא לי לפעמים לחסום את הצומת בבקרים כשכל כפר סבא פקוקה. אני לא יודע איפה אתה חי ועל מי נפלת, אבל באמת שאני לא יודע איך יצאת מזה. אם מישו היה בא ויורק לי בפנים כשאני יושב באוטו, בדרך חזור שלו לאוטו אני (וכל אחד אחר עם מעט כבוד עצמי) בטוח שהייתה נעוצה לו סכין בגב ואם לא הספקתי אז צלב של אוטו ישירות לשמשה ואז לראש שלו. באמת ירדת קצת מהפסים עם זה. באמת אני לא מבין איך הוא לא עשה לך כלום, נשמע לי הזוי.

:roll:

הוא ירק על מישהו שעשה משהו שכל המדינה שונאת ובגלל זה הוא ירד מהפסים (לא אומר שאני לא מסכים איתך על זה)

אתה אומר שהיית פוצע\הורג אותו ואו הורס לו את האוטו, אבל לא ירדת מהפסים עכשיו?

המנטליות הזאת של "הוא עשה לי X אז אני אעשה לו 10000X" פשוט לא הגיונית. ברצינות כדאי שתערוך את מה שרשמת.

פורסם

מקרה מלפני כחודש וחצי :evil::evil:

אבא שלי חנה ליד הבית כנסת מישהו עשה את זה וברח ועכשיו האוטו שלי כל דלת בצבע :cry:

עכשיו אבא שלי נסע עם אוטו אחר וגם לו עשו את זה מקדימה אני כבר מתחיל לחשוב שמישהו עושה את זה בכוונה

http://www.ror.co.il/files/5341338354.jpg

http://www.ror.co.il/files/0582038891.jpg

http://www.ror.co.il/files/9223732841.jpg

• תוכן חדש...