Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בסוף עוד יחכו לו שם כמה שוטרים שיתנו לו דו"ח על מהירות. עם המשטרה שלנו הכל אפשרי

ברור ואז התלהבו שהם תפסו רכבים יותר מהירים מפורשה ב-200 קמ"ש :lol:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
עובדה שמסכמת את תסכול כל חברי הפורום: הממשלה אישרה את החוק הספורט המוטורי לפני 5 שנים ועדיין אין תקנות על הדבר הזה. אני בשלוש דקות רושם תקנות ולהם לוקח כמה שנים.

זה קצת סוטה מהנושא המקורי, אבל כדאי שתבדוק את העובדות לפני שאתה כותב.

מי שכותבת את התקנות אינה הממשלה אלא הרשות לספורט מוטורי. התקנות למעשה כבר כתובות ומה שנשאר זה לאשר אותן.

כאן באמת באה לידי ביטוי מדית החלם שלנו, כשהדברים נדחים שוב ושוב וכשכל מיני "מביני עניין" שאינן קשורים לתחום ממציאים דרישות בלתי הגיוניות בישיבות הוועדה שמטפלת בנושא (כשכבר משהו זז שם..).

דני G.

פורסם

האמת שהאטרקציה היא לא לראות מכונית פורמולה 1 מקרוב, לפחות לא בשבילי, ראיתי כבר הרבה באיטליה, האטרקציה היא לשמוע, אבל חוץ מזה לפי מה שהבנתי עומד להיות גם ביתנים ודברים שם כאילו זה עומד להיות ממש הפעלה כבדה, והיא לא רק תסיע שמונה מאות מטר היא תעשה סיבבובים שם לא רק נסיעה אחת וזהו, וגם תחנה שיהיה אפשר לגשת לראות/למצלם

בכל מקרה למישהו יש מושג באיזה שעה זה? צריך לדעת אם הולכים לבצפר באותו יום

פורסם
אני חושב שאם מותר למכונית Formula-1 לנוע בדרכים בישראל (ובמיוחד כשמדובר בכביש-רחוב סגור ולא במגרש), אין שום סיבה למנוע מנהגי המרוצים הישראלים לעסוק ולהתאמן בספורט מוטורי כפי שקורה בכל פעם שהמשטרה מתנפלת עלייהם (וראינו מקרה כזה ממש לא מזמן).

אם חוק רכב מנועי בישראל אוסר על אימפרזה STI לנוע בשבילי עפר בדרום, אז הוא תקף באותה מידה גם על ה-F1.

ולמען הסר ספק, ברור שאני בעד ששני הדברים יתקיימו ושהמדינה תפסיק להפוך את ספורטאי התחום המוטורי לעבריינים בפוטנציה.

דני G.

כנראה שארגוני נהגי המירוצים צריכים להעסיק את אנשי השיווק של רד-בול על מנת לאפשר למירוצים להתקיים עד ליום שבו הכנת החוק לנהיגה ספורטיבית תסתיים.

אם אפשר למצוא דרך שמכונית פורמולה 1 תתן בגז ברחובות תל אביב, אז בוודאי שאפשר למצוא את הדרך לתת לכמה נהגי ראלי לעשות אותו דבר במרחבי הנגב...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני לא מבין מה אתם משווים בכלל ברור שלזה המשטרה תרשה ולמרוצים של האימפרזה שלכם לא, כי פה נוסע נהג מקצועי עם רשיון מרוצים שיודע מה הוא עושה תחת אבטחה כבדה, הנהגים בארץ לא יודעים כלום ולא משנה מה תגידו זה שיש לו STI או EVO 9 לא אומר שהוא נהג הבנאדם יהווה סיכון לעצמו ולסובבים אותו, מי הוא בכלל? סתם נהג חאפרי שהנסיון שלו הצטבר מנהיגה פרועה על הכביש, איך אתם משווים אותו לנהג מיומן שעוסק בפורמולה 1?

פורסם

אין לי מושג מי אתה, ובקריאה ראשונה הייתי אומר שההערה שלך לא שווה תגובה, אבל אני אגיב בכל זאת.

אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

אתה כנראה עוד אחד שאוכל את מה שמאכילים אותו המשטרה/אור ירוק/התקשורת.

מי שמתחרים ב"אימוני" הראלי המאורגנים בארץ הם נהגים עם נסיון שעברו הכשרה ייעודית, והם נוהגים במכוניות שנבנו במקצועיות על פי התקנות המקובלות בעולם הספורט המוטורי (כלובים, מושבים,חגורות וכו'). המכוניות האלה לא נוסעות על הכביש הציבורי אלא מובלים לאימון על גבי טריילר כי הן אינן חוקיות לנסיעה בכביש.

מארגני ה"אימונים" מרימים ארגון ובטיחות ברמה המקובלת בחו"ל בארועים בסדר גודל דומה (ארועי מועדון).

אלה אינם אותם ילדים משתוללים שרואים אותם בטלויזיה עושים "רייסים" ליד הקניון ברשל"צ.

חוסר היכולת של הממסד והציבור לעשות אבחנה בין "משתוללים" לבין "ספורטאים" היא לדעתי אחת הבעיות העיקריות שחוסמות את הסדרת הספורט המוטורי בישראל.

אני מציע לך ללמוד קצת יותר את הנושא שאתה מתכוון להגיב עליו לפני שאתא קובע קביעות כל כך נחרצות שאינן נכונות.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ג'רמי האשם לא בו אלא באלה שלא יודעים להסביר את מהות הספורט המוטורי בצורה טובה כדי שיבינו.

תגיד לשר שאם יהיה ספורט מוטורי וישראל תשלח בסוף נציג "לאולימפיאדה" של המירוצים שתתקיים בהוואי הוא יוכל לסוע עם אשתו והפמליה. תראה איך זה מתקדם אז.

ושנית הבחור צודק בדבר אחד כאן נהג מקצועי ועל הכביש לפחות בחלק לא קטן מהמקרים 500- כ"ס+ בלתי מבוקרים.

אין בין מה שהבחור מתאר לבין מה שאתה מתאר שום קשר , פרט לכך שבשני המקרים מדובר על רכב בעל 4 גלגלים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני חולק עליך. יש פה לא מעט אנשים שעברו לימודים ואימונים בבתי הספר השונים לנהיגת מרוצים באירופה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אני חולק עליך. יש פה לא מעט אנשים שעברו לימודים ואימונים בבתי הספר השונים לנהיגת מרוצים באירופה.

ושנית הבחור צודק בדבר אחד כאן נהג מקצועי ועל הכביש לפחות בחלק לא קטן מהמקרים 500- כ"ס+ בלתי מבוקרים.

.

לא ברור על מה אתה חולק שנינו אומרים שיש חלק מהאנשים שהם מיומנים ויש חלק לא.

גם המיומנים לומדים לעשות זאת במקומות סגורים , ולהמשיך לנהוג כך במקומות סגורים ועל מסלולים מקצועיים.

לא בכביש פתוח בצורה המסכנת אותם ואת שאר המשתמשים.

לצורך העיניין סוגרים את רוקח ועושים אותו מסלול

אוהב את המשפט הראשון שלך בחתימה ענק לדעתי , ולא פלא למה שרדנו אלפי שנים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, זה היה מיועד ל-YaronMi

אבל בגלל שלוקח לי שעתיים להקליד הסתננת שם באמצע :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני לא מדבר על נהגי הראלי המקצועים אני מדבר על הילדים בני 18 שיש להם אבא עשיר אז הם קונים איזה אוטו ומחליטים להתפרע איתו, תאמינו לי אני לא נגד ספורט מוטורי, ולהפך, אני פשוט מתכוון שכל מיני "נהגים" מושפעי מהיר ועצבני למיניהם, לא חושב שמגיע להם מקום בעניין הזה שנקרא ספורט מוטורי

• תוכן חדש...