Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת במה אני צריך להתחשב בקניית מגבר?

אם זה תלוי ברמקולים שיש לי ברכב?

ממה מגבר יכול להישרף? הסברים קצת בנושא (איך זה מתקשר לעומס?)

ראיתי שיחה פה על "זבל סיני" ורציתי לדעת עד כמה CALIFORNIA BOOM באמת גרוע? האם ממש לא משתלם לקנות דברים מהחברה הזאת?

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

פורסם

1. מה יש לך להגביר ברכב. זוג רמקולים או סאב וכו...

2. באיזה עוצמה אתה צריך את המגבר יחידה זו נמדדת בRMS.

3. מה אתה דורש מהמגבר יותר איכות/יותר עוצמה - בסכום מסויים.

מגבר יכול להישרף מהרבה סיבות. מגבר טוב יכול למנוע את השריפה הזו בכמה דרכים.

למגבר טוב בסיסי צריך להיות הגנה נגד חום -התחממות יתר מעוצמה גבוהה קצר -חיבור שגוי של רמקולים או מתח עומס-הגנה נגד חיבור רמקולים בהתנגדות נמוכה מתחת למותר.

אני חושב קליפורניה בום זה מגברים בסיסים טובים מאוד למחירים. ולא כמו שאר החברות הזולות פלטיניום פרוסאונד סופרסאונד וולקאנו סאבה וכו.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אז ככה - חשוב לי שלא יהיה איכות מדהימה של השמיעה אבל בטח שלא גרועה, ושיהיה עוצמה.

הכוונה שמגבר יכול להישרף בגלל עוצמה, זה שפשוט אני מגביר יותר מדיי?

ולעניין העומס -במה אני יכול לטעות בחיבור הרמקולים?

האם אני צריך להתחשב בהספק הרמקולים בקניית מגבר? חוץ מזה שאם הם בהספק נמוך הם ישרפו...

לגבי איורור חיצוני, להיכן המאוורר אמור להיות מכוון, ולאן הוא אמור להיות מחובר?

פורסם
תפרט את הציוד הקיים במערכת ואת התקציב שלך לקניית מגבר.

רדיו טייפ SONY 40X4, רמקולים אחוריים KENWOOD 200W, רמקולים קדמיים לא משהו אבל ניתנים להחלפה, וצ'יינגר - SONY 10 דיסקים...

• תוכן חדש...